E32 750il HL
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
Danny.Sp
Re: Dannyho HighLine
tak se povedlo...
strop je úspěšně dole a sundal sem i šíbr s celou to plastovou vaničkou...odstrojeno i pár blbinek okolo...a teď začnu pomalu čistit aby se to dalo připravovat na lak...ikdyž možná se nejdřív vrhnu na spodek než to dám do laku...uvidíme..

Zdravím kolegu, ahaaaaaa tak už konečně vím kdo mi ji z tý Annonce vyfouknul
No snad je alespoň v dobrých rukou a bude se stále jen a jen zvelebovat. Jinak taky přispěju svoji trochou do mlýna, jsem zastáncem (a u svojí 750 iL se tomu tak snažím) toho, dát všechno do původního stavu aby to bylo tak, jako když to vyjelo z linky, připravený pro pány továrníky
Takže žádný nástavby, výměny, lakování a bastlení nepodporuju! Origo klíček Ti novej podle VINka udělaj v BMW asi do 3 dnů, musíš prokázat akorát vlastnictví vozu a VINko. Vzal jsem s sebou velkej TP a bylo to vyřešený. Je to záležitost asi 2 měsíce stará, kdy mi v Praze vybrali auto komplet se vším, včetně veškerejch klíčů
Takže jsem pár dní koukal na svoji 7er zamčenou v práci na dvoře. Novej klíček přišel asi na 980,- Kč s DPH (bez dálky) ale samozřejmě Ti udělaj jen ten kterej tam byl origo z výroby, pokud to někdo v průběhu života tvý sedmy vyměnil, je zle. Ještě Tě myslím zajímal výfuk, tak ten v ČR dodává firma ACI a je to od nějakýho Italskýho výrobce a není zase tak drahej (koncovej díl), dokonce levnější než na 730 a podobný. A podle tištěnýho katalogu je to i ten s těma hranatýma koncovkama, jak má správně na 750 být
Kdybys nemohl najít, pošlu odkaz. Tak hodně zdaru! 
E32 750iL 12/91
-
Danny.Sp
jééé...tak to sorry...
tak já taky doufám, že to dotáhnu do zdárnýho konce...já se nakonec taky rozhod že to zůstane v origo...kromě toho laku...půjde na to černá perleť...světla taky zůstanou origo...jen bych tam asi dal xenony pro lepsí svítivost a hezčí vzhled a taky bych chtěl AE kroužky...teď i přemejšlim esi vyhodit to LPG nebo ho tam nechat...
jinak sem teď na to tři dny nešáh a už mě to štve... 

jeste ti poradim s tim klicem podle VIN = zapomen na to
protoze za prve nevis kolikrat je tam menena spinacka, za druhe nevis jestli ten VIN je vubec k tomu autu original ... za komplet zamky bys pak mohl vytasit 20t jak nic ... jestli mas malo klicu tak si je nechej udelat v nahrade stoji to par korun a pokud nemas stejne zamky tak se daji rozdelat a prestavit ty stavitka podle spravneho zamku a mas vse stejne
jak proste a levne
- djracing
To Danny.Sp: Jestli to LPG ven, toť otázka...správnej zastánce 7er Ti jisto jistě řekne, že do takovýho motoru nic takovýho jako je LPG nepatří!
Ale když se to vezme z hlediska praktičnosti, tak to je pohled naprosto opačnej. Pokud to bude ve finále jako víkendovej miláček na jezdění za hezkýho počasí a celkově takový mazlení, tak to LPG oželíš. To se ještě po finanční stránce dá zvládnout bez nějakých velkých uskrovňování, protože v tomhle případě je předpoklad, že najedeš třeba jen do 5t km za rok. Ale pokud to chceš využívat s ocelovou pravidelností dnes a denně, tak pak to LPG má smysl. Protože pokud nežiješ s pumpařkou nebo nemáš vlastní vrt, tak 750 žere i patníky podél cesty
Myslím provoz po městě a podobně. Na dálku to je polykač kilometrů naprosto úžasnej. Jestli LPG ano/ne je věčnej spor a co člověk to názor. Je to ale každýho věc, tak uvidíš sám co v Tobě nakonec uzraje 
To T613: Já jsem hned v úvodu upozorňoval na to, že to bylo krajní řešení kdy jsem měl jen jedinej klíč k autu, kterej mi ukradli. Tudíž mi nezbývalo nic jinýho (na zamčený auto bez klíčů mě koukat nebavilo). Byl to takovej risk buď a nebo, ale zaplať pán Bůh v mým případě nikdo spínačku ani zámky nikdy neměnil a VINko sedělo, takže přišel klíč a pasuje všude
Tímto díky pánům v BMW, že takový řešení vůbec existuje! Jinak samozřejmě, pokud klíče má ale má jich málo je daleko jednodušší si je nechat pouze přidělat 
To T613: Já jsem hned v úvodu upozorňoval na to, že to bylo krajní řešení kdy jsem měl jen jedinej klíč k autu, kterej mi ukradli. Tudíž mi nezbývalo nic jinýho (na zamčený auto bez klíčů mě koukat nebavilo). Byl to takovej risk buď a nebo, ale zaplať pán Bůh v mým případě nikdo spínačku ani zámky nikdy neměnil a VINko sedělo, takže přišel klíč a pasuje všude
E32 750iL 12/91
-
Danny.Sp
tak jelikož vůbec nevim, jetsli ten centrál origo funguje protože je odpojenej, tak to zatim nebudu řešit...pak třeba zkusil vytahat všechny zámky se spínačkou z jednoho vraku kterej budu mít částečně k dispozici a celý to přehodil...ale to uvidim co a jak bude fungovat...jen nevim, jak je to se zadnim víkem...ten se otvírá elektricky nebo ne...???
jinak s tim LPG nevim...nejsem z těch co řikaj, že LPG v BMW nemá co dělat...ale zastávám docela to, že LPG ve V12 je hřích skoro...navíc to bude opravdu jen sezóní auto na víkendy...navíc myslim, že normální člověk némuže s takovymhle autem jezdit denně...to se prostě nedá...na to to auto určitě neni...takže na to víkendový ježdění to LPG asi tolik neni potřeba...zas když už tam je...nevim no...
jinak s tim LPG nevim...nejsem z těch co řikaj, že LPG v BMW nemá co dělat...ale zastávám docela to, že LPG ve V12 je hřích skoro...navíc to bude opravdu jen sezóní auto na víkendy...navíc myslim, že normální člověk némuže s takovymhle autem jezdit denně...to se prostě nedá...na to to auto určitě neni...takže na to víkendový ježdění to LPG asi tolik neni potřeba...zas když už tam je...nevim no...

tak zase nějaký nový fotečky...
stropnice venku...

a vzal sem to i se šíbrem...

nárazníky taky dole už oba...

a takhle ošklivě teď vypadá...
všimněte si krásnejch zahradních hadic...
a takovejhle tam je krásnej bordel...

stropnice venku...

a vzal sem to i se šíbrem...

nárazníky taky dole už oba...

a takhle ošklivě teď vypadá...
všimněte si krásnejch zahradních hadic...
a takovejhle tam je krásnej bordel...

Že s tím LPG pořád váháš. Peníze z nebe nepadaj, ikdyž najezdíš pár km, poměr ceny benzí/plyn je někde u 2,5 a jestli je to ofiko a dobře dělaný, proč ne ? Na benzín můžeš přepnout vždycky.
"Sedmej" - Báwosedmaétřicetvosumpičo 1995 DG00309
"Chlapec" - Třicetčtyrkapětdvapětkapičo
"Chlapec" - Třicetčtyrkapětdvapětkapičo
-
Danny.Sp
s LPG je už nejspíš rozhodnuto...pude to ven...je tam spousta hadic navíc kuli tomu...nevejdou se tam kuli tomu airboxy...a navíc je vidět, jak ten plyn všude utikal...a pořád si myslim, že to takovýho motoru to prostě nepatří...

- Kontaktovat uživatele:
pokud se zeptpas me, tak ti reknu ze plyn nepatri do zadnho motoru, takze spravny rozhodnuti