T613: ty jsi bůh? aby ti tu něco někdo musel vysvětlovat????

ty jsi tady nějaká ústřední postava? všichni co se do toho angažujete krom jednoho, se tu zastáváte jednoho čůráka, kterýho by tady storm v mým případě vyhodil oknem a ještě do řiti nakopal, kdyby se takto zachoval k němu, jestli tu máte co říct, tak by jste si řádně museli celý vlákno, celou historii přečíst a pak soudit, furt tu jak kundy melete jedno a to samý: pavlík je je výbornej kluk, každej co jste s ním mluvili, tak jste potvrdili, že je normální a dobrej a bla bla bla, jo!!!! když jsem s ním mluvil před 3 rokama, tak byl taky normální,pokud bych se s ním pravidelně potkával někde v Praze na pumpě, je jasný, že bych na něj měl taky jinej názor, nezavdal by mi příčinu, abych na něj byl takovej, čili dával by si pozor, co mi říká a píše.
píšu to tu znova: pokud mi tu ale bude psát takový arogance, který se hodí leda tak pro jeho spolužáky a kámoše z pískoviště,dělat naschvály, který by tu nasraly každýho, nemůže čekat nic jinýho, že mu na to tady adekvátně odpovím a že to nenechám bez odpovědi, zrovna T613, kterej je ochotnej pro odpověd vylézt třeba i na strom, by to měl pochopit.
píšu to znova: opět tu připomenu kdo ví po kolikátý heslo: JAK SE DO LESA VOLÁ, TAK SE Z LESA OZÝVÁ!
O5 připomínám, že já jsem tyhle sračky na veřejnost nevytáhl, UDĚLAL TO ON BUZÍK PAVLÍK, chtěl mně tu přede všemi pošpinit, chtěl dokázat, že on je ten vítěz, dělá mu dobře se hádat se tu, nejlépe se mnou, bere to tu jako svůj soukromej boj a používá všechny nevybíravé prostředky.
nechápu proč se do toho vůbec serete, není to vaše věc.
T613: pokud máš potřebu se do toho míchat jako moderátor, tak celou tu sračku smaž a dál to tu neřeš, akorát se tu rozeserou přátelský vztahy mezi členy fora, kvůli ješitnosti dvou lidí, jeden na to má ale už pomalu věk, si tu nenechat srát na hlavu od smrada a smrad si tu chce honit svoje ego přes počítač a dokázat přede všemi, jak tu zatočí s o generaci starším, než je on, pomocí různých naschválů o kterých tu nevíte, takže nesudte.
proč buzík? musel bys si to přečíst celý se vším všudy, celou naší korespondenci a nejen to, co tu vytáhl pavlík, vytáhl jen to co se mu hodilo, a mně už to tu nebaví rozepisovat, navíc těch důvodů je víc a já nemám potřebu ani necítím nutnost to tu někomu vysvětlovat.
jo a tohle není žádná prdel, to myslím vážně.