Michelin je kokot - Normann a jeho vylevy

pokec jen ohledně 7er
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zamčeno
Snejk
Kontaktovat uživatele:

Re: Michelin je kokot - Normann a jeho vylevy

Příspěvek od Snejk »

MEDVIDEK píše: A už at mě nesere,nebo se do toho vložim ja a asi nevi v jakym světě jsem se pohyboval a stale pohybuju,tam už konči legrace :evil:
Michelin píše:Medvidku k tobe a tvym silackym gansta recem se nebudu vyjadrovat ;)
Micheline ty vole ty neprovokuj bo dostaneš betonovy polobotky :lol: nebo skončiš na dně orlíku...
Obrázek
E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
T613

Příspěvek od T613 »

Tady nejde vubec o zadne fotky, ale o to ze nekdo ma problem s nekym a udelal z toho aferu kolem fotek. Jak uz tu spravne poznamenal 100rm, tak kvuli takove kravovine to je neprimerena reakce. Vzdyt jde o uplne hovno, fotky jsou to obyc, zadne umelecke a pokud nekdo resi u takovych fotek autorstvi tak ma na to teoreticky pravo, to chapu. Ale jak vidno tak dost lidi si o tom mysli "svoje" resit takovou vec :-)

A druha vec. Muze mi tu nekdo rict, jakou souvislost s touhle MEGA AFEROU ma to jestli je michelin teply nebo ne? Uz tri stranky tady ctu porad dokola jak kolovratek, ze je buzik. I kdyby byl buzik co jako? Na vysvetleni jsem fakt zvedavy, ale bojim se, ze zadne nebude.

Dalsi vec, ktera me dostala je o silackych recech, pritom tady dalsi tri strany ctu ze michelin dostane pres tlamu, dokonce od dvou lidi :lol: To jsem taky nepochopil, kdo tady ma potom silacke reci.

MEDVIDEK: ty jsi normanuv bracha? Kazes tady jak se ma omluvit, a pak napises ze je (|) a das mu taky na tlamu :lol: Vubec nechapu, proc tu ze sebe delas takoveho debila ... to se mi snad jen zda.

Osobne jsem poznal jen michelina snad hodinu, kdyz jsem od neho kupoval ten jeho slavny strep. Ale to neberu jako vypovidajici, abych mohl rict ze je (|) nebo prvni kamarad na svete. Normana znam jen po telefonu a prijde mi jako v klidu. Tak jestli to tady mate jakoze vymyslene sehrane divadlo a ja to nepochopil tak ok, nenechte se rusit :-)

Tak co najde v sobe nekdo koule a ukonci tenhle trapny?
Obrázek
100RM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 100RM »

tiez to nejak nechapem, podla mna zbytocne vyhrotena debata o hovne. Alebo vyborne zinscenovana komedie, ale ak by to tak bolo, tak pani mate moj neskutocny obdiv :-D
BMW 7 - The true definition of luxury. Yours.
e38 740iA poooomaly prerod (porod)
MEDVIDEK

Příspěvek od MEDVIDEK »

Storme znaš mě,prdel musi bejt,ale určite věci myslim zcela važně,jinak Normann neni muj bracha,ale doooost dobry kamarad,tod vše.Už nebudu psat silacke řeči,ale budu jednat a uvidime :lol:
BMW 750i e-65 fl
ex M5 e-39 r.v.12/ 2000
ex 730d r.v.4/ 2000
exBMW525tds
ex BMW 740iL e-38 r.v. 10/1997
100RM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 100RM »

Prave preto ze ta poznam sa mi nechce verit, ze dokazes niekoho sudit bez toho aby si ho osobne poznal ...
BMW 7 - The true definition of luxury. Yours.
e38 740iA poooomaly prerod (porod)
MEDVIDEK

Příspěvek od MEDVIDEK »

Ale ja ho nechci soudit,at si děla co chce,at ma sexualni orientaci jakou chce,to je mi u prdele,ale čemu nerozumim je to,že se nedovede omluvit. Asi by pro něj byla velka potupa napsat Normanne,ja to tak nemyslel,pro tvuj klid ty fotky předělam,nebo stahnu a za vznikle nedopatřeni se omlouvam. Ja osobně bych to řešil tak jak jsem ted napsal a toto vlakno vubec nemuselo vzniknout. Dalši věc co mi vadi je to,že Normanna zna osobně a chova se k němu jako k sobě rovnemu,to si nedovolim ani ja,a to jsem mladši jen o 10let a myslim si,že jsme velmi dobři kamaradi. Jedna věc je prdel,sranda,ale v tomto připadě to přerostlo v drzost až k aroganci. V žadnem připadě si nemyslim že by Normann měl potřebu si na nějakem klučinovy (soudě podle fotek z jeho stranek) dělat jmeno,nebo si něco dokazovat. Co ho znam,tak je to velmi vstřicny a přatelsky člověk a jen tak ho něco nerozhaže.
BMW 750i e-65 fl
ex M5 e-39 r.v.12/ 2000
ex 730d r.v.4/ 2000
exBMW525tds
ex BMW 740iL e-38 r.v. 10/1997
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

T613: ty jsi bůh? aby ti tu něco někdo musel vysvětlovat???? :roll: ty jsi tady nějaká ústřední postava? všichni co se do toho angažujete krom jednoho, se tu zastáváte jednoho čůráka, kterýho by tady storm v mým případě vyhodil oknem a ještě do řiti nakopal, kdyby se takto zachoval k němu, jestli tu máte co říct, tak by jste si řádně museli celý vlákno, celou historii přečíst a pak soudit, furt tu jak kundy melete jedno a to samý: pavlík je je výbornej kluk, každej co jste s ním mluvili, tak jste potvrdili, že je normální a dobrej a bla bla bla, jo!!!! když jsem s ním mluvil před 3 rokama, tak byl taky normální,pokud bych se s ním pravidelně potkával někde v Praze na pumpě, je jasný, že bych na něj měl taky jinej názor, nezavdal by mi příčinu, abych na něj byl takovej, čili dával by si pozor, co mi říká a píše.
píšu to tu znova: pokud mi tu ale bude psát takový arogance, který se hodí leda tak pro jeho spolužáky a kámoše z pískoviště,dělat naschvály, který by tu nasraly každýho, nemůže čekat nic jinýho, že mu na to tady adekvátně odpovím a že to nenechám bez odpovědi, zrovna T613, kterej je ochotnej pro odpověd vylézt třeba i na strom, by to měl pochopit. :roll:
píšu to znova: opět tu připomenu kdo ví po kolikátý heslo: JAK SE DO LESA VOLÁ, TAK SE Z LESA OZÝVÁ!
O5 připomínám, že já jsem tyhle sračky na veřejnost nevytáhl, UDĚLAL TO ON BUZÍK PAVLÍK, chtěl mně tu přede všemi pošpinit, chtěl dokázat, že on je ten vítěz, dělá mu dobře se hádat se tu, nejlépe se mnou, bere to tu jako svůj soukromej boj a používá všechny nevybíravé prostředky.
nechápu proč se do toho vůbec serete, není to vaše věc.
T613: pokud máš potřebu se do toho míchat jako moderátor, tak celou tu sračku smaž a dál to tu neřeš, akorát se tu rozeserou přátelský vztahy mezi členy fora, kvůli ješitnosti dvou lidí, jeden na to má ale už pomalu věk, si tu nenechat srát na hlavu od smrada a smrad si tu chce honit svoje ego přes počítač a dokázat přede všemi, jak tu zatočí s o generaci starším, než je on, pomocí různých naschválů o kterých tu nevíte, takže nesudte. ;)
proč buzík? musel bys si to přečíst celý se vším všudy, celou naší korespondenci a nejen to, co tu vytáhl pavlík, vytáhl jen to co se mu hodilo, a mně už to tu nebaví rozepisovat, navíc těch důvodů je víc a já nemám potřebu ani necítím nutnost to tu někomu vysvětlovat.
jo a tohle není žádná prdel, to myslím vážně.
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

T613 píše:Tady nejde vubec o zadne fotky, ale o to ze nekdo ma problem s nekym a udelal z toho aferu kolem fotek. Jak uz tu spravne poznamenal 100rm, tak kvuli takove kravovine to je neprimerena reakce. Vzdyt jde o uplne hovno, fotky jsou to obyc, zadne umelecke a pokud nekdo resi u takovych fotek autorstvi tak ma na to teoreticky pravo, to chapu. Ale jak vidno tak dost lidi si o tom mysli "svoje" resit takovou vec :-)]
fotkama to začalo, slušně jsem ho požádal,aby ty fotky bud upravil, nebo odstranil, je na tom něco špatnýho? :roll: následoval od pavlíka výsměch a naschvál v podobě úprav fotek : nejdřív moje fotka interiéru a pod ní popis: normanův hnusný interier, pak jeho fotka s popisem: můj současný krásný interier, kdyby mi tohle udělal snejk, storm, pepíno, kamil a další, se kterými se znám, vzal bych to jako vtip, zasmál bych se, od tohoto debila, už delší dobu neberu žádnou legraci a to má svůj důvod, je to právě ta jeho arogantní korespondence, kdy si mně plete s jeho kamarády ze školky. kurva podívejte se kdo to tu vytáhl na světlo!!!! kdo z toho udělal tuhle bramboračku a o tohle mu samozřejmě šlo!!!! celý to tu takhle rozmázl záměrně, aby jsme se tu pak začali hádat. byl bych opravdu rád, aby se vše vrátilo do původních kolejí, chtěl bych aby se nikdo mezi mně a toho pavlíka nemíchal, pokud ho někde potkám, vyřídím si to s ním sám, je to věc jen moje a jeho, tak už se prosím přestante do toho srát a vratte se k BMW 7er.
ideální by bylo tohle téma smazat, než tu fakt dojde k ještě větším vášním a emocím pánové....

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
T613

Příspěvek od T613 »

Ale dobre, vzdyt jsem to uznal, ze fotky jsou tvoje a pokud se ti nelibi ze je pouziva on tak mas pravo ho pozadat o napravu nebo stazeni. Ale to neni jen o fotkach, zamotal jsi do toho nejake osobni veci z jinych temat. To se slusnosti nema nic spolecneho. A nakonec on ty fotky upravil pokud se nepletu.

Zase si tady vymyslis co nikdo nerekl. Rekl jsem snad nebo nekdo ze je pavlik super kluk? Tohle je mimo na to nereaguju vubec.

Buh? Nejsem buh a motat se sem budu a vis proc? Protoze tohle neni poprve co se tady s nekym dohadujes !!!!!!!! Jednou se mnou, podruhe s nekym a potreti pises totalni picoviny kdo jak ma volat nebo jezdit osobne do servisu. A uz to tam zas jelo co, pises romany jak jsou vsichni debilni a neumi nic vyridit. Me je totalne u prdele, ze se nezname osobne. Ale chovani tady na foru ti ocividne nejde, nebo ti prijde normalni se kazdy mesic tady s nekym hadat? Me teda ne.

Jsi slepy? Uz tady nekolik lidi napsalo ze michelin je normal clovek, tys byl taky na srazech a nejsi snad na hlavu, tak proc se tady hadate porad jak dve male decka? Ty jsi uplne stejny jak on, povysujes se tady nad nim ze jsi o generaci starsi a pritom to vypada ze jsi na tom mentalne stejne jak on. Kdybys byl o tu generaci opravdu myslenkove starsi tak se tu nebudes hadat jak male decko na pisku o kyblicek ! Ja se mu vubec nedivim, ze se ti smeje, protoze to co tady predvadis je divadelni komedie. A jeste jako bonus se k tobe prida Medvidek jako nejaky podrz destnik. Bububu ja pujdu s normanem na michelina, zatnem pesti a rozbijem mu hubu buzikovi, jo hosi to jste hrdinove.

A nemotej tady prosimte nejake srandy, to ze nekdo nekoho urazi nebo z neho udela blbce se tu deje denne. Ano nekdy to nesedne, nekdy jo. Tohle co tu predvadis je jenom povysovani a porad hadky dokola. Je to porad jak ten kolovratek, nic noveho porad dokola a dokola.

Zadny moderator nejsem, psal jsem jasne, ze jim byt nechci, jen upravuju tech. sekce a procistil jsem brutalne bazar od vseho stareho + kdyz tam nekdo psal totalni kravoviny. Tohle v zadnem pripade mazat nebudu, proc taky, at kazdy vidi kvuli cemu a komu tu vznikaji nesmyslne rozbroje.

A odpovedi na buzika jsem se samozrejme nedockal, jak bych taky mohl. To je jen jedno z tvych osobnich napadeni. Chces po nem aby se choval slusne a sam mu nadavas do vseho mozneho a ze mu rozbijes hubu, to jsi ta starsi generace? Pekne dekujeme teda. To je spis senilita.

A neber si to osobne porad. Ja neukazuju jenom na tebe, ze TY za vsechno muzes. Ale prave TY bys mel jako prvni toho nechat a ne porad dokola psat romany jak jsou vsichni spatni a zastavaji se pavlicka, tady se ho nikdo nezastava. Ale nikdo tady neni schopny napsat, ze se tu chovas ponekud divne, tak ja ti to jako prvni pisu.
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

jeeee no ty jsi mně zase rozesmál.... :lol: :lol: :lol: :lol:
1) hlavně tady nemluv za všechny, mluv za sebe, nehraj si tu zas na mluvčího fora :roll: jsi stejneš šašek jak pavlík, prostě musíte oba mít poslední slovo, ale bereš si tu do huby mně, jakože mám mít rozum a držet hubu a nechat si to od vás líbit, to by se tobě a pár tobě podobných líbilo. ne v tom vám teda schválně radost neudělám, nejde o kyblíček na písku, jde o to uznat pravdu a já vím, že pravdu nemáš ani ty ani ostatní, co se srali do tohohle tématu, takže mlčením bych vám jen potvrdil, že jí máte, možná že jsem trochu zarputilejší, než je tu průměr, ale to už je moje věc, to ty neřeš.
2) ano fotky pavlík upravil, ale ty neumíš číst?! :roll: jasně jsem napsal jak je upravil, některý neupravil vůbec, čili jsem napsal. fotky pryč! nakonec je smazával někdo jinej, on ne. místo toho jsem se dočkal o5 zbytečně a bezdůvodně posměšků, když už se tu do toho tak krásně sereš o5 ty, o5 po delší době a znova se mnou a zase s pavlíkem, tak si aspon přečti co se tu píše a jak! at nevypadáš jako blbec, páč ty jsi to samý co on, akorát v bledě modrým. stále se tu opakuje jedno a to samý, že pavlík a T613 se snaží svými příspěvky ukázat, že jsou největší borci na 7er a at se jim zkusí někdo postavit do diskuze, že? :roll: takže je to tu zase! máš to dokonce myslím napsaný ve svým profilu - chose. :roll: když mi tu chceš radit, abych se tu nehádal o kyblíček na písku, TAK ZAČNI U SEBE!!!! prostě přestan opruzovat a srát se do věcí, do kterejch tobě vůbec nic není a na který se tě nikdo neptal ty vševěde. ;)
3)jinak hádám se tu jen s tebou a jen s pavlíkem,těch pár drobných rozmíšek neberu jako hádky, kdyby se chtěl ohánět debatou z tématu: Ondra z Holubic... atd. což je ti samozřejmě podobný. za to s vámi dvěma to jsou vždycky dohady na dlouhý lokte, čili nepíšu, jak jsou tu všichni debilní, jak mi podsouváš, opravím tě a doplním, že si myslím, že debilní jsou tu jen dva, doufám, že ti je nemusím jmenovat, už jsem vás tu vyjmenoval x krát. ;)

Zamčeno