Sedma s trojúhelníkovými výfuky? To jsem ještě neviděl. A sluší jí to?
Já jsem asi před 14 dny nechal opravit všechny důlky na autě. A že jich na střeše a zadním víku bylo . Díky tomuto úkonu jsem včera mohl zadek trošku potunit. Po hodině příprav, odměřování a značení jsem nalepil nápis 750iL a chromovanou lištu nad SPZ.
Udělal jsem narychlo nějaké fotky. Ale fotit špinavé auto mobilem není ideální kombinace .
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
magnum píše:u nás jezdí 750tka a ta ma kroužky sytě modré jinak je vidět že majitel má pěz dost ale vkus trochu zaostává(20" chrom z usa a celkem zajímavý na zakázku dělaný laufy ve tvaru jakých si trojúhelníků s mega brutálním zvukem) jinak je to sedma parádní, barva oxford green, Někdo z Plzeňáků možná zná... jinak k té bíle 730d v úpravě Alpina mi ty kroužky sedí bez problémů, sám jsem je tam chtěl, je fakt že na klasiku jako má Spooner se to nehodí a neřešil bych ani ty po FL ledviny v chromu...
Tuhle e38 s modrýma kroužkama a "trojúhelníkovýma" laufam jsem potkal asi před dvěmi týdny v Hradci Králové. A je fakt, že ty majitelovy úpravy to auto celkově dost zkazily. Laufy 4 koncovky ve tvaru znaku mitsubishi, ale bez toho horního lístečku.
to fishmaker: Nápis je nalepený podle přesného návodu na internetu, viz: http://www.meeknet.co.uk/E38/E38_Emblem_Boot.pdf. Stáhnul jsem ho z více zdrojů a všude byl stejný, tak snad je správný. Nebo pro vozy s chromovanou lištou je umístění označení jiné Ale jestli se ti ten nápis 750 nezdá na té druhé fotce, tak na ní je to trošku křivě a levá strana je trošku níž . Ale už je to opravené. Pak dodám lepší fotky.
to zyp: To nevím. Musíme něco vymyslet. Teď mám celkem fofry, ale tak za týden bych už měl mít volněji
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
magnum píše:u nás jezdí 750tka a ta ma kroužky sytě modré jinak je vidět že majitel má pěz dost ale vkus trochu zaostává(20" chrom z usa a celkem zajímavý na zakázku dělaný laufy ve tvaru jakých si trojúhelníků s mega brutálním zvukem) jinak je to sedma parádní, barva oxford green, Někdo z Plzeňáků možná zná... jinak k té bíle 730d v úpravě Alpina mi ty kroužky sedí bez problémů, sám jsem je tam chtěl, je fakt že na klasiku jako má Spooner se to nehodí a neřešil bych ani ty po FL ledviny v chromu...
Tuhle e38 s modrýma kroužkama a "trojúhelníkovýma" laufam jsem potkal asi před dvěmi týdny v Hradci Králové. A je fakt, že ty majitelovy úpravy to auto celkově dost zkazily. Laufy 4 koncovky ve tvaru znaku mitsubishi, ale bez toho horního lístečku.
každopádně zvuk kolosál a ačkoliv nejsem žádný velký přiznivce chromáků (na většině aut) tak mi to celkem vyrazilo dech! škoda že nemám fotky ale třeba se mi poštěstí a někde v Plzni to vyblejsknu
EX E38 728i, EX 740i E38 1995 DG39346,EX E38 740iA FL LPG, E32 735Ia 1991.
ten napis vypada opravdu divne ale nalepene je to dobre ... cely problem je v tom, ze to pismeno L to cele moc posune do listy, kdyz mrknes na auta 740 i nebo 740 d tak to vypada jakoze lip, ale je to ve stejne rovine
Já vím co myslíš. Je to tak no. Hlavně je to nezvyk, protože longů není moc a všichni jsou zvyklí na nápis 740i . Ještě že nemám 725 tds. To by ten nápis byl posunutý ještě víc doleva. Projížděl jsem v kompu moji sbírku cca 900 fotek e38 a porovnával 740iL a 750iL s lištama a nezdá se mi to tak strašné. Je to sice i pro mě nezvyk oproti nepolepenému kufru, ale nebudu se zbavoval "eLka" jen aby to vypadalo jako zbytek aut .
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
Aby si někdo nemyslel, že jsem usnul na vavřínech, tak zde mám malý/velký upgrade. Podařilo se mi sehnat dřevěný volant s super stavu . Odstín dřeva sice není úplně stejný se zbytkem interiéru, ale v takové stejné kombinaci to bylo i v předešlé e38 a tam to tak bylo z výroby. Takže nevím co tím soudruzi při výrobě zamýšleli . Každopádně je to bomba a jsem nadmíru spokojen
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio