cital som ze takym silnym pridavanim na mieste niekolko sekund sa moze odpalit automat...
tak uz aspon priblizne viem ako by to malo vyzerat...nevyzera az tak zlozito pochopit V12 ako napriklad 4 valcami:D
teraz som si pozrel video co ta highline vsetko dokaze a musim uznat ze natu dobu som nenasiel lepsie stylovejsie a luxusnejsie auto ako bolo toto
som totez nazoru ze sa oplati vziat highline ktomu este dorobit napriklad roletky dvojite skla ...
mne bolo chvilu smutno ked som si pomyslel ze pripadne opravy budu priblizne rovnako drahe ako na e38 + - desiatky eur...ale ked som videl co ta HL dokaze tak som si povedalze to nebude vobec zbytocne
strasne vela ludi ma odtoho odradza ze je to stare a vela to zere a co nechcem novsie atd... ale dufam ze uz coskoro bude taka umna na parkovisku a raz ich vtom zveziem a hned zmenia nazor
e38 oproti tomuhle zadna nema ani polovicni koule...
jinak s tim turovanim... nema se to.. ale dela to kazdej a este s e nic nestalo sou to vsechno "co by kdyby" jedna pani povidala a casto lidi chteji byt zajimavi ze tomu rozumi a jak sou bezchybni...
pritom si auto proturoval snad uplne kazdy a obzvlast 750 a kazda jezdi ale pak kazdy rika jak by to nikdy neudelal... pokud je radne prohrata.. nemam s tim problem a zily mi to netrha...