ta vodní pumpa zajištuje cirkulaci celým motorem, ale kdybys ju měl vadnou tak že by stáala tak by se prostě to auto během par minut uvařilo, protože bys neodebiral teplo ani z jednoho okruhu, jak říkám, vyřešit závadu topení je malina, ale když vidím ty mechoše co dělaj na autě ruznym kamaradum hlavně ty brněnský mechoše,čím si prošel atimen nebo rumlor apod, znam jen dva lidi kterym se da věřit skrz opravu sedmy, ale stejně si tydle jednoduchy věci radši dělam sam.Conscious píše:Teda Jardo... Dík. Tomu říkám rada.No a s tím ořechem by mě to ani nenapadlo hih... Bych sháněl trubku a asi nadával že žádnou nemám.
Ventily jsem vyřadil už dávno tomu... Když se mi tam zlomil jeden tak jsem to otevřel a vytahal vlastní uzávěry (ty tyčky s hříbečkama na koncích) a cívky odpojil od proudu. Ponechal jsem v chodu jen to čerpadýlko pod nima. Zkrátka je to teď vlastně jako propojený Tčkem. No kdybys měl cestu sem nebo okolo... rád tě poznám samo... Jsem ze Dvora Králové - docela daleko od tebe.
Tak mě napadlo... jak vyřešit vlastní pumpu po sundání hadic? Pojede s motorem a bez vody...
Nebo by mohla něco z motoru vytahat ven?
když na to nemužeš přijít hned, tak je nejlepší právě opačnej postup, jako když opravuješ počitač, necháš si jen zakladni desku, zdroj, procesor a postupně přidáváš další komponenty, takže ty si nech jen motor, pak připoj chladič, musí se to chovat naprosto normalně, teplota vyleze na pulku, tam zustane a nikam nepada.