Jináč hezký to máš a dokud motor vyhovuje a jsi spokojenej, tak je vše, jak to má být

Dresic píše:čuuuuz, tak po měsíci od koupi a každodenním ježdění cca 2300 km, už snad pomalu začínám autu celkově věřit, že by mě nemuselo jen tak nikde nechat!musím zaklepat na stůl ...Nic se nevysralo, všechno elektro funguje jak má, teda až na cd chagner , který jak sem psal mi zmizel na displeji BC a ještě se tam neobjevil
tak snad jak bude teplo tak se ozve
..čili co se elektriky a výbavy týče šlape to kurnaaa!!
Motorově jsem nad míru spokojenej se vstřik. čerpadlem, v takové formě jsem ho na tds ještě neměl, startuje za tepla na otočení což se mi líbí a těšía otáčky krásně drží a s motorem tds už jsem se taky naučil jezdit, není to zase tak líný, musí se na to přijít jak s tím jezdit..na dálnici je to super! Ve městě to šetřím jak to jde a jedu na pohodu a spotřebu, a automat to je kapitolka sama o sobě, po výměně oleje a filtru jsem snad taky získal důvěru trochu, ikdyž to není tak hladký řazení jako v kamošově 530d, ale to příčítám zaprvé staršímu typu mojeho automatu, (já mám rok 96 a on 2003) a zadruhé on má o odst víc výkonu, takže při řazení není cítit skoro nic
..takže s automatem zatím nebyl žádenj problém, ale chchi aby mi to všechno vydrželo tak se k tomu autu chovám, jak milius a ono mi to zatím oplácí
![]()
Jinak na autě jsem minulej týden s kamošem měnil komplet přední brzdy ATE, potřeboval jsem kvalitu, ale nečekal jsem takovou pálku8500,-..za to jsme měl troje brzdy na VW Golfa
Dál jsem vyměnil přední i zadní znáček, a dnes se chystám na výměnu předních blinkrů za bílé...
Jinak konečně se udělalo nějaký příznivý počásí, tak jsem si trochu pohrál s lakem a dvakrát ho pro jistotu poleštil, tak jsem si udělal výlet a jel to nafotit, tak hodím pár fotek