Huff a jeho BMW E32 730ia 09/93 DF27230
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
Mantrabeach
Re: Huff a jeho BMW E32 730ia 09/93 DF27230
jo tak ale do soli ho tahat nebudu jestli se dožije kompletní opravy spodku a laku:).U nás v okolí se nesolí takže pohoda ale do města fakt ee
BMW 750iL e32 11/88 3055533 Shadow line
- Huff
Já ji mám jako auto na běžné jízdy, když potřebuji jede, sníh, sůl, voda, stojí na ulici. Neřeším, jestli to shnije za tři roky nebo za deset. Zatím se karosérie drží velmi dobře, za dva roky co ji mám nepozoruji, že by se koroze nějak výrazně rozšiřovala. Užívám si ji bez omezení a mám z toho radost. Vlastním ještě jednu osmiválcovou leštěnku, která stojí většinu času navoněná v garáži, jezdí jen ve státní svátek, ale kromě pocitu vlastnictví mi nepřináší skoro nic. V tomto sedma jednoznačně vede. Sám jsem zvědav, zda se dožije teplé garáže a nějaké detailní opravy nebo časem padne na bojišti.
BMW E32 730ia V8
-
Mantrabeach
jo tak já ji ani nějak moc nevyužiju protože nejsem pořád doma a s V12 bych asi nemohl jezdit každej den nebo by mě zruinovala.V8 by nemusela bejt špatná,klidně i na plyn ale s mým nájezdem se to nevyplatí.Ale těším se až ji dám trochu dohromady a pořádně se svezu.v tomhle stavu to moc zážitek stejně není
BMW 750iL e32 11/88 3055533 Shadow line
- T613
kdyz mas hvezdu + D tak to radi jenom 2 az 5, nejspis to reguluje i otacky, nevim presne
kdyz mas hvezdu + nejake cislo tak mas uzamknuty kvalt treba 3 na ktery se i rozjizdis nebo kdyz jedes s kopce a mas za sebou 2t karavan tak se to pouziva nebo do kopce, stejne funguje i rezim M ...
detailne popsane to bude urcite v manualu primo od ZF ale hledat se mi to v 350 strankach nechce
kdyz mas hvezdu + nejake cislo tak mas uzamknuty kvalt treba 3 na ktery se i rozjizdis nebo kdyz jedes s kopce a mas za sebou 2t karavan tak se to pouziva nebo do kopce, stejne funguje i rezim M ...
detailne popsane to bude urcite v manualu primo od ZF ale hledat se mi to v 350 strankach nechce
- Huff
Vzhledem k tomu, že sedma funguje na jedničku a na instalaci nové výbavy, kterou mám nakoupenou (viz. průběžně aktualizovaný první příspěvek) není moc čas, to tu oživím aspoň fotkami z výletu. Tentokrát jsem si zahrál na uhlobarona, co si zapomněl klíče od práce.

Naposledy upravil(a) Huff dne pát kvě 05, 2017 7:12 pm, celkem upraveno 1 x.
BMW E32 730ia V8
- Huff
Jedna jubilejní:

Naposledy upravil(a) Huff dne pát kvě 05, 2017 7:13 pm, celkem upraveno 1 x.
BMW E32 730ia V8
- Spooner
Máš to moc hezké. A gratuluji k jubileu. I když tomu autu budou slušet více samé sedmičky 
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
- Huff
Dík. Na samé trojky si ještě troufám, na čtyřky bych už byl fakt frajer. Dál už to neshledávám moc reálné. Vidím to tak, že v ní budu jezdit tak šest let, pokud ji někde nerozstřelím, neukradnou mi ji nebo v ní nějak zásadně nezakuká. Pak ji buď prodám, nebo si ji schovám na památku jako veterána, podle garážovacích možností a stavu v jakém bude.
Ono je taky možné, že přijdou emisní omezení i na stará auta a budeme všichni (v ......) resp. namydlení.
Ono je taky možné, že přijdou emisní omezení i na stará auta a budeme všichni (v ......) resp. namydlení.
BMW E32 730ia V8
- Filozof
Je tam 222 222 nebo 2 222 222 to bych chtěl vidět 2mega na e32
.
To by byl mazec. A věřím že pro některé 7er i reálné.
Tam už dvojka nebude že schovaná... 2kila je fakt nějak moc málo na takovej kočár.
Sůl je svinstvo mě to rozežralo komplet dokola 2-4cm celou e34 i spodek.
Jinak krásnej kočár máš.
Kdybych mohl a měl teplou garáž a finance na jednu e32 leštěnku bych taky rád klidne jen 740iL ...třeba na důchod jako veterána.
Ale zatim stačí když budu udržovat e38 kterou mám.
To by byl mazec. A věřím že pro některé 7er i reálné.
Tam už dvojka nebude že schovaná... 2kila je fakt nějak moc málo na takovej kočár.
Sůl je svinstvo mě to rozežralo komplet dokola 2-4cm celou e34 i spodek.
Jinak krásnej kočár máš.
Kdybych mohl a měl teplou garáž a finance na jednu e32 leštěnku bych taky rád klidne jen 740iL ...třeba na důchod jako veterána.
Ale zatim stačí když budu udržovat e38 kterou mám.
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba 

- Huff
Mám tu pár novinek. Koupil jsem nové replikové reflektory za pár korun a nové žárovky - OSRAM Night Breaker Unlimited. Výsledek mě velmi mile překvapil, začalo to konečně svítit, takže v noci vidím, předtím to bylo vysloveně nebezpečné.

Druhá novinka je úplně nový klimakompresor DENSO, údajně by to měla být prvovýroba pro BMW. Současný sice funguje, ale po chvíli provozu, zejména v zátěži začne hučet a brzdí motor, patrně se zadírá. Nejprve jsem si myslel, že mi odchází měnič v převodovce, protože hučení se přenáší do kabiny jakoby od tunelu a ubírá na výkonu, ale je to klima. Tak doufám, že bude pasovat, musí se na něm přehodit to víčko s vývody. Máte někdo zkušenosti se servisem klimy? Co ještě udělat, když budu mít vypuštěné médium, předpokládám, že vyměnit vysoušeč a tím to hasne.

Dále jsem si splnil velké přání a po dvou letech krkolomného domlouvání jsem si přivezl sadu Style 3. Koupil jsem k nim i pátý disk, což by nebyla taková pecka, kdyby nebyl úplně nový, nikdy neobutý ani na rezervě. Zatím mi dělá radost u nočního stolku, časem třeba vymyslím jak ho vystavit i jinak, aby vynikl. Mám v zásobě k dalším sadám i nový Style 2 a z rezervy Style 4. Si můžu udělat expozici.

Co mě překvapilo je, že Style 3 mají dvě provedení. Starší mají hliníkové pokličky na bajonet, novější plastovou narážecí. Liší se i ráfek, pokličky nejsou záměnné.

No a nakonec jsem si koupil od Jaraxe montérky ze servisu BMW, lacláče s blůzou, z Prahy mi přišlo ještě tričko s límečkem BMW service team. Ano jsem magor. 8o)
Druhá novinka je úplně nový klimakompresor DENSO, údajně by to měla být prvovýroba pro BMW. Současný sice funguje, ale po chvíli provozu, zejména v zátěži začne hučet a brzdí motor, patrně se zadírá. Nejprve jsem si myslel, že mi odchází měnič v převodovce, protože hučení se přenáší do kabiny jakoby od tunelu a ubírá na výkonu, ale je to klima. Tak doufám, že bude pasovat, musí se na něm přehodit to víčko s vývody. Máte někdo zkušenosti se servisem klimy? Co ještě udělat, když budu mít vypuštěné médium, předpokládám, že vyměnit vysoušeč a tím to hasne.
Dále jsem si splnil velké přání a po dvou letech krkolomného domlouvání jsem si přivezl sadu Style 3. Koupil jsem k nim i pátý disk, což by nebyla taková pecka, kdyby nebyl úplně nový, nikdy neobutý ani na rezervě. Zatím mi dělá radost u nočního stolku, časem třeba vymyslím jak ho vystavit i jinak, aby vynikl. Mám v zásobě k dalším sadám i nový Style 2 a z rezervy Style 4. Si můžu udělat expozici.
Co mě překvapilo je, že Style 3 mají dvě provedení. Starší mají hliníkové pokličky na bajonet, novější plastovou narážecí. Liší se i ráfek, pokličky nejsou záměnné.
No a nakonec jsem si koupil od Jaraxe montérky ze servisu BMW, lacláče s blůzou, z Prahy mi přišlo ještě tričko s límečkem BMW service team. Ano jsem magor. 8o)
Naposledy upravil(a) Huff dne pát kvě 05, 2017 7:18 pm, celkem upraveno 1 x.
BMW E32 730ia V8