Tohle auto znam, nejhezčí E32 v Děčíně Bývala jednoho soudce a docela hezky se o to staral. Vždycky jsem mu jí okukoval, když jsem šel okolo a vlastně to byla úplně první E32, které jsem si kdy všimnul, moc se mi tehdá líbila a říkal jsem si, že takové auto mít, to by bylo panečku něco
Každopádně už to má nějaké kosmetické vady, korozi snad jen hodně zlehka a interiér vypadá v reálu silně opotřebovaně.
EX E32 740i LPG EX Honda Legend KA9 LPG Volvo S80 T6 LPG
všude na spodku napatlanej ten gumolep na ochranu karoserie.. bohužel už ale i přez rez. napatlaný i blatníky zevnitř atd. odloupaný lišty. zadek auta stříknutej jiným odstínem. u levého kola chybí plastový kryt blatníku.. vnitřek auta ta béžová kůže celkem na dosti místech odřená. a co me ale nejvíc dostalo, brzdové hydraulické vedení přivázane ke karoserii červenou tkaničkou z boty. motor a převodovka nevím.. v autě jsem nejel, protože bych ho stejně nekoupil. jinak ze tří metrů vypadá dobře.
Koukr: Myslím si, že každá e38 pod kilo už je chycená a byla stříkaná, ale nevím jak tohle vypadá reálně. Musela by být náhoda aby to za 80t bylo hezký auto.
BMW E38 750iA Individual
BMW 330i E91 Ghetto Touring Mini Cooper S Cabrio (R57)
Asi budes vybirat hodne dlouho v teto cenove kategorii a pozadavcich Chtit po autu za 80k, aby bylo zespoda uplne zdrave...to bych se bal i u mladsiho auta, natoz u 20ti lete starenky. Ale treba budes mit kliku. Ale spis ne Koukni na Mackovu sedmu za kolik se prodava a to je mene zadany manual a jeste vetsi holota nez tato. A tam ta kastle bude asi to co hledas.
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
Na FB v 7er skupině je na prodej 735i bochník za 120, komforty edc atd má a kastle bude ok pokud to nedostalo nějakou pecku. Podle mě na denní tahání lepší volba jak e38 za podobné peníze.
BMW E38 750iA Individual
BMW 330i E91 Ghetto Touring Mini Cooper S Cabrio (R57)