Spooner a jeho 750iL Individual [e38]
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- P3RF3KT
Re: Spooner a jeho 750iL [e38]
A mohu prozradit ten zbytek co vim od Mišulina? 
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
-
caknakis
jenom se modli, aby tě v tříce nějáká ta fábie nenabourala...to by bylo hrozně ošklivé. Ona je ta česká potvora opravdu na své rozměry hodně pevné auto. Jo...a navi vpředu dokonce mohla mít!
Tak rostíku, víš co shánět
)
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
- Spooner
Pokud bych měl zadní faceliftová světla a plastové prahy, tak bych už asi přemýšlel i o předních světlech
.
Jinak vlajky mi vůbec nevadí. Vzhledem k historii toho auta jsou vlajky na místě
.
Ale jak říkám. Dávejte si na auto světla jaká chcete. Mě je to fuk a neřeknu vám na to ani půl slova
.
Je mi jasné, že předfacelift se vším všudy není pro každého. Já už jsem měl na autě snad všechny zadní lampy jaké jsou k dispozici. Když jsem koupil auto, tak jsem měl předfaceliftové s bílým blinkrem. Potom jsem přešel na ten samý styl po FL. Po nějaké době jsem přešel na po FL s oranžovým blinkrem a skončil jsem u předfaceliftových oranžád. Tak samo přední světla. Měl jsem originál chrom paket (stříbrné vnitřní plasty), ale to se mi nelíbilo, takže jsem u "klasických" černých vnitřků. A blinkry jsem taky vystřídal snad všechny co šly... Při koupi jsem měl originál bílé. Potom jsem spolu s předními světly koupil kouřové. Ty jsem vyměnil za bílé krystalové. Následovala výměna zpět za origo bílé. Nyní mám oranžové depa, ale v nejbližší době budu přecházet na originál oranžové předfacelifty.
A takových případů bylo u mě více. Nakonec jsem stejně vždycky došel k názoru, že se mi to líbí nejvíc originál a že tímto směrem chci auto udržovat.
Jinak vlajky mi vůbec nevadí. Vzhledem k historii toho auta jsou vlajky na místě
Ale jak říkám. Dávejte si na auto světla jaká chcete. Mě je to fuk a neřeknu vám na to ani půl slova
Je mi jasné, že předfacelift se vším všudy není pro každého. Já už jsem měl na autě snad všechny zadní lampy jaké jsou k dispozici. Když jsem koupil auto, tak jsem měl předfaceliftové s bílým blinkrem. Potom jsem přešel na ten samý styl po FL. Po nějaké době jsem přešel na po FL s oranžovým blinkrem a skončil jsem u předfaceliftových oranžád. Tak samo přední světla. Měl jsem originál chrom paket (stříbrné vnitřní plasty), ale to se mi nelíbilo, takže jsem u "klasických" černých vnitřků. A blinkry jsem taky vystřídal snad všechny co šly... Při koupi jsem měl originál bílé. Potom jsem spolu s předními světly koupil kouřové. Ty jsem vyměnil za bílé krystalové. Následovala výměna zpět za origo bílé. Nyní mám oranžové depa, ale v nejbližší době budu přecházet na originál oranžové předfacelifty.
A takových případů bylo u mě více. Nakonec jsem stejně vždycky došel k názoru, že se mi to líbí nejvíc originál a že tímto směrem chci auto udržovat.
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
BMW e36 328i Cabrio
- scorpion
Nevím co od mišulína všechno víš, ale každopádně si to nech pro sebe...P3RF3KT píše:A mohu prozradit ten zbytek co vim od Mišulina?
- scorpion
Jo však jsem si dělal jen srandu...Spooner píše:Pokud bych měl zadní faceliftová světla a plastové prahy, tak bych už asi přemýšlel i o předních světlech.
Jinak vlajky mi vůbec nevadí. Vzhledem k historii toho auta jsou vlajky na místě.
Ale jak říkám. Dávejte si na auto světla jaká chcete. Mě je to fuk a neřeknu vám na to ani půl slova.
- Spooner
No, asi máš pravdu. Lákalo mě to vyzkoušet, ale už mě jsem z takových experimentů vyrostl a jdu cestou originálu.
Ale s navigací tě obdivuju. Máš hodně pevnou vůli

Ale s navigací tě obdivuju. Máš hodně pevnou vůli
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e36 328i Cabrio
- scorpion
Uznávam, že bourat bych v ní nechtěl... Ale i tak bych si radši vybral jí než jiná novější auta...caknakis píše:jenom se modli, aby tě v tříce nějáká ta fábie nenabourala...to by bylo hrozně ošklivé. Ona je ta česká potvora opravdu na své rozměry hodně pevné auto. Jo...a navi vpředu dokonce mohla mít!Tak rostíku, víš co shánět
)
- scorpion
Spíš než vůli tak mám nedochvilnou přítelkyni a jelikož dnes je vše v 16:9 tak by mě opravdu nebavilo luštit televizní obraz z 4:3...Spooner píše:No, asi máš pravdu. Lákalo mě to vyzkoušet, ale už mě jsem z takových experimentů vyrostl a jdu cestou originálu.
Ale s navigací tě obdivuju. Máš hodně pevnou vůli![]()
- Rostik
Tam není vůbec nic ani se ti nerozsvítí interiér když otevřeš dveřecaknakis píše:i zadní plato?![]()
![]()
![]()
- fredy
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych se v budoucnu chtěl také vrátit k 4:3, je tam potřeba něco extra předělat a nebo jen ten monitor .....scorpion píše:Spíš než vůli tak mám nedochvilnou přítelkyni a jelikož dnes je vše v 16:9 tak by mě opravdu nebavilo luštit televizní obraz z 4:3...Spooner píše:No, asi máš pravdu. Lákalo mě to vyzkoušet, ale už mě jsem z takových experimentů vyrostl a jdu cestou originálu.
Ale s navigací tě obdivuju. Máš hodně pevnou vůli![]()
![]()
Až na to přestanu koukat prdnu tam 4:3... Také se mi líbí více...
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....