Tak dnes jsem si hrál s rádiem Becker a zrcátkem s bodovkama, příjemné překvapení, byla atmosféra kterou autu dává..
Nakonec do auta šlo toto - luxusní Becker - Bavaria c eletronic, nové stálo snad jak nová š120 v té době co vím (1985):
Levá bodovka je oranžová a dává interiéru v noci perfektní atmosféru, pravá klasika čtecí.. tady snaha o zachycení atmosféry, no, naživo je to o něčem jiném, osvětlený ponurý interiér - na e23 zážitek, navíc s tím světlým dřevem, je to v autě jak v bordelu s těma všema světýlkama, tzn.: 5, obyč e23 má jen jedno, takový slabý lampion.. Navíc jde vidět v okrajích prosvětlené exclusive make-up zrcátko, taky krutá vychytávka, kde je obyčejně jen sklo zrcátka, funguje jen při správném natočení, je tam takový spínač..:
Samo se to neobešlo bez nervů.. Rádio, s napojením na origo koncovky, místo euro koncáku, pozůstatky po SONY, zabralo pár hodin, pokus-omylů bylo dost, kdo zapojoval někdy Beckera, asi ví, o čem to je, napojení beden asistoval Váca z e30.cz přes telefon a ještě jsem stihl otravovat T613..
Vše šlo, akorát napojení beden bylo trochu složité, Pepo,to jak to pak nešlo, byl jen vypadnutý konektor z "U.regler", origo rozdělování zvuku na zadek/předek, pak už to šlo......

koncáky OK..
Ještě neukládá stanice, teda ano, ale po vypnutí klíčku se paměť vymaže a nějak divně ladí, pak budu muset ještě pořešit pořádně kabel antény, dvakrát spoj není nic extra a eletr. anténa asi nefachčí, jinak zapojeno dle Beckeru:
Na klíček, na podsvětlení palubovky zároveň se světly, bedny po dvou (tzn 4), (Jinak mají Pepo 8 ohmů, jak to má být, jsou to origo blaupunkty na do e23, na el.anténu, atd..
No hraje to na tu dobu a bedny 20w perfektně.. je to kvalita a jeden z dobových high-endů audio...
Zrcátko byl trochu porod, tahat to pod stropnicí, dvě pojistky shořely, nedokonale jsem kabely izoloval, prostě to byl boj, ale jde to, napojil jsem to na šroubek jako kostra a plus jsem si vypůjčil od podsvětleného clonítka, z plusu z delší strany šla zem, kupodivu vše jde...

V obyč e23 bych se natrápil, kabel by tam nebyl žádný a originál v řidičově sloupku by se mi to teda tahat fakt nechtělo, rozebrat půl auta
Uvidíme, kam se posunu o víkendu..

Alpina B6 e63 4.4 Alpina Blue, M3 e46 manual Phoenixgelb/Kiwi, 840i Grancoupe Individual Dravit grey, Z3 Coupe 2.8 M52TU cosmosschwarz manual… a pár dalších non BMW