Scorpion e38 740iL - origo vlady ČR

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
Spooner

Re: 740iL e38

Příspěvek od Spooner »

Ajaj. To nepotěší. Tak snad bude co nejdříve v pořádku ;)
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
DDT

Příspěvek od DDT »

mám trochu poohýbanou masku, méně než tady na fotce, v podstatě to nejde vidět, ale je tam odloupnutá barva a chci to dát napravit, oni to vyklepou zpět a pak to jde na lak nebo to jen nějak porovnají a pak to tmelí a následně lak?
E38......zase
Alois

Příspěvek od Alois »

No nevím, ale já bych radši sfrčel někam pro druhou starší origo nebouranou kapotu.. Zvlášť u tohoto auta.

Pokud zažiju ťukanec, vždy cizí vinou, beru rovnou jiný díl, nemá cenu to vyklepávat a opravovat, za prvé to časem vyleze, za druhé to půjde stejně vidět, při detailním koumání..

Samo zadní blatník, který je součást kastle, není jiná možnost (jako je..), ale přední kapota, blatníky, zadní kapota, dveře.... Tady není co řešit ;)
Alpina B6 e63 4.4 Alpina Blue, M3 e46 manual Phoenixgelb/Kiwi, 840i Grancoupe Individual Dravit grey, Z3 Coupe 2.8 M52TU cosmosschwarz manual… a pár dalších non BMW
T613

Příspěvek od T613 »

to je blbost, je to jen o tom kdo to dela ... videl jsem (prodal jsem) na 2x zlomene kapoty a za mesic byla na aute ze bys to nepoznal, uz je to 2 roky a vypada porad stejne, takovy tukanec se opravuje bezne ... pokud nema klempira a lakyrnik misto ruce osli kopyta tak v 90% se to opravi tak ze to nikdy nepoznas (poznas to az pri dalsi nehode ze se vyloupne kit :) )

ono sehnat neopravovanou jetou kapotu neni taky nic moc
Alois

Příspěvek od Alois »

Pepo, neříkám, že to nejde udělat pěkně.. ;)

Samo tady neřeším nějakou vylítanou e38 z roku 94 :lol: :lol: :lol: , beru že to auto je ve STAVU, když jsem takové auto někdy měl, mohl jsi z něj jíst, kam jsi se podíval.

Tzn. lak lesk auto do detailu super a do toho by mě fakt srala kapota opravená po ťukanci a můžu se s kýmkoliv vsadit, že bych to poznal vyždycky (stačí pohled z boční strany na plochu jak se v tom místě vlní) a třeba mě osobně by to sralo..

Pokud mám auto lakované na 10-ti místech a už i někde popravované i tak mě je bližší zajet si například do Gliwic, kde na mě bude čekat 10 kapot z toho polovina ve stavu v původním laku. Ale chápu v tomto případě že se na to dá vysrat a opravit poškozený díl..

Další problém je najít člověka, co to udělá pěkně, takových je celkem minimum, ostatní jsou prasata.

A co se týká kitu, někdy se vyloupne, nebo se začne zvedat už po 1-2 letech, někdy dělá jen drobné bublinky, někdy to pod ním i regulérně rezne... :)

Ale jsou místa, kde bez kitu ani ránu, neopravíš jinak, pokud nechceš skládat jedno auto ze dvou..tzn řezat do kastle, nepř zadní blatník atd..

Jen názor, moc to řeším.. :D
Alpina B6 e63 4.4 Alpina Blue, M3 e46 manual Phoenixgelb/Kiwi, 840i Grancoupe Individual Dravit grey, Z3 Coupe 2.8 M52TU cosmosschwarz manual… a pár dalších non BMW
M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

to ten favoš ještě dopadl dobře...já jsem před cca 3 roky šťouchnul taky do fanouše v X5 a letěl 3metry vpřed a na X5 jen oděrka nárazníku :mrgreen: ono když to bude dělat dobrej klempíra a pohraje si s tím tak to půjde ,jen jde o to,že pokud to neudělá přesně tak nebudou sedět ledviny....
scorpion

Příspěvek od scorpion »

bude cajk a to je hlavní =) stačí jen ta kapota =))

a jedna fotka z výletu =))
Přílohy
zemak.JPG
Obrázek
scorpion

Příspěvek od scorpion »

KOUPÍM ZACHOVALOU PŘEDNÍ KAPOTU NA MŮJ KLENOT... NEJLÉPE V ČERNÉ METALÍZE....
Obrázek
scorpion

Příspěvek od scorpion »

decentní ;)

Obrázek
Obrázek
Palzo

Příspěvek od Palzo »

mna by zaujimalo ake mas disky na tej fotke co mas v podpise :/
E38 740iL 1996