Že by Elwangen? Jo a většinou koupíš produkt u zákazníka v tom skladě nebo obchodě v akci levněji, než u výrobceNORMANN píše:zkus prosím tě doplnit tu informaci a napiš, kde se varta vyrábí?Raisidlo77 píše:Pro Vaši informaci, Bosch a Varta padají z JEDNÉ A TÉ SAMÉ FABRIKY, dost možná i linky.
Mám na baterky, troufám si říct, slušné ceny když potřebuji, a i sám člověk který mi je dodává mi Bosch nedoporučuje z jednoho prostého důvodu - to stejný co Varta, ale předražený. Ted si nevzpomínám jestli jsem bral naposledy Banner nebo Exide, ale vím že jedno z toho (je šunta druhý) má nejen podstatně lepší cenu, ale i vlastnosti a schopnosti než Varta nebo Bosch. Vím že 10 baterek ze 100 (Varta/Bosch to samé) se oficiálně vrací do fabriky jako reklamačka..
až to zjistíš, možná přijdeš i na to, že se v tý vartě dělá jeden a ten samej produkt, akorát že na to lepí jiný etikety.
já si kupuju baterky přímov tý fabrice, kde je dělají a jsem s nimi už léta letoucí spokojen. moc se bavím nad těmi debatami, jak je to a to děsnej šunt.A KUPUJU JE LEVNĚJI NEŽ V KRÁMĚ A RŮZNÝCH VELKOSKLADECH.
a to že se baterky serou, no to je u všech značek.
bannery jsou jedny z nejlepších značek co znám.

Každý, kdo podniká ví, že se vyplatí zajet pro maso do Makra, než si ho koupit na jatkách, protože je tam dražší