Tak to je hodně slušný 745i má 333koní ?
No ted jsi dělal nějaké další upravy takže dalších pár koní tam počítáš bude ...
Jsem zvědavej na graf.
Je asi legrační sledovat mě tady s 728i když bojuji a přemýšlím o 20koních když tady z vás většina má 300koňové bestie
Ještě toto je zajímavé ale to bych musel investovat mnohem více...a buh ví jak by stoupla spotřeba...
Filozof píše:Tak to je hodně slušný 745i má 333koní ?
No ted jsi dělal nějaké další upravy takže dalších pár koní tam počítáš bude ...
Jsem zvědavej na graf.
Je asi legrační sledovat mě tady s 728i když bojuji a přemýšlím o 20koních když tady z vás většina má 300koňové bestie
Ještě toto je zajímavé ale to bych musel investovat mnohem více...a buh ví jak by stoupla spotřeba...
adrian_b píše:k tej čistote motora... toto je ukážka môjho... na budíkoch 820 000 (vládne auto) a reál cca 450 000 podla RJ
Ten tvůj motor nevypadá vůbec špatně Někdo má polovinu najeto a motor má uplně rudej Ale to jsou jen místní prasáci co si koupí E38 a pak tam lejou sračky nebot na to nemaj
Filozof píše:Tak to je hodně slušný 745i má 333koní ?
Jsem zvědavej na graf.
P3RF3KT: To máš drahou dovolenou na lipně.
já za ty prachy dovolenou v chorvatsku na 7dní v pohodě.
Loni mě stála 12,5tis pro dva lidi s cestou v BMW jídlem ubytováním i restauracemi ...
Ale zase mít 300koní ... v relativně lehkém autě ... 1650kg 5er a 1760kg 7er,,,, by bylo moc pěkné.
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba
Omlouvám se za sraní TOPICu o Olejích ale nemohl jsem , Filozofe , Na hovno , nevymejšlej pičoviny....Turbo jsou vyhozený peníze a v těch eBay levných kitech jsou součástky na hovno a GO motoru tě čeká po 20000km a jako například jednotku by jsi řešil jak ? otec teď na E30 touringu s M50 řešil 6ti klapku sání z M3 plus Dbilas vačky, Dbilas svody ,jiný vstřiky plus regulátor tlaku , odlehčený setrvák plus řemenice ...a jako na brzdě se dělala kompletní individuál mapa do jednotky aby to vůbec jelo , posouval se i rozsah otáček kde pracuje Vanos a omezovač atd...Turbo absolutně není o tom ,že namontuješ a jedeš ...otec v tom je už tak za 300tis (jsou tam i jiné úpravy než jen motor) ale taky to má cca 213koní na kolech v původní atmosféře a v 7er....cokoliv turbit nemá smysl , když zástavba V8 tě vyjde na polovinu peněz i starostí a pokud nemáš na zástavbu V8 nemáš ani na cokoliv s Turbem ...viz ,že nekecám:
Jasně ATI já to beru. Nebudu nic kupovat. To byl jen takovej nápad když jsem se díval po KN filtru tak mi tam přiběhlo jedno turbo ...
Tak jsem to musel nahodit. Je mi jasné že do 7er jde hlavně objem. Ted nemohu ani utrácet za takové věci raději peníze na servis auta at je v pěkném stavu než tyto výmysly jak píšeš...
Kolik měla původně E30ka ? 170koní ? 325i R6
Ted to musí lítat jak utržený z řetězu ta malá bestie. Výkonově M3 e30 EVO II ...
pěkný ale ty prachy to je strašný nacpat do E30.... to jezdí závody nebo koníček ?
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba