7er-spotting

Zajímavé příhody z cest
Odpovědět
Big Mára

Re: 7er-spotting

Příspěvek od Big Mára »

NORMANN píše:
Big Mára píše:
NORMANN píše:.......
sídliště sedmistovek je na kopci proti vítrholci, ne? jak je ulice komořanská, albrechtická kopistská a pod. ne? část toho sídliště je s výhledem směrem na Vtelno, .......... :lol:
Tak to je pravda, čas od času parkujeme kousek od sebe (ale musel jsem se kouknout do mapy, moc to tam neznám :oops: ) Jezdím do Josefa Šefčíka, je to libůstka tam parkovat 5er a najít tam místo pro 7er, je malý zázrak :lol: :lol: Nedávno jsem tam zaparkoval na tom jednom parkovišti a ráno jsem tam byl tak zablokovanej, že jsem musel vyjet přes trávník a po chodníku :roll: :lol: :lol: :lol: Na to nejsem v Krupce zvyklí :roll:

aha, tak žádný Teplice! ty jsi z Krupky!
no.... já jsem si to myslel, že jsi z Dubí, Hrob, Krupka, prostě někde na úpatí kopců, napadlo mně to z fotek, který jsi dal do svého profilu. :)
a přes Krupku taky jezdím, když jedu z CL přes DC, dál Libouchec, Přestanov, Krupka, Dubí, Osek Litvínov. :D
Tak to mi musíš jezdit (skoro ) kolem baráku .... ehmm paneáku :lol: :lol:
BMW e34 525TDS, ex BMW e38 740iL :(
Spooner

Příspěvek od Spooner »

Filozof píše: Co tam kupuješ výhodně ? Pro někoho na opravu auta nebo přímo drobnosti pro sebe ?
Nejlepší je stejně koupě přímo od člena tady ale zase ne vše tady lidi mají ikdyž se rozebírá dost 7er.
Já tam nekupuju nic. Jel jsem koupit něco do výbavy pro jednoho místního člena. Neříkám, že není výhodné koupit něco přímo tady na foru, ale konkrétně já už jsem ve fázi, kdy se těžko kupuje něco nového, co by se mi hodilo :).
Ale pokud nějaký díl chci nebo potřebuju, tak zvažuji různé možnosti. Např. kolik to stojí, jak je to daleko, kolik stojí pošta atd.
Samozřejmě že nakupuji i od místních, ale tak jak někdo nemá problém si skočit na Slovensko, do Rakouska nebo Německa, tak já občas zajedu pro něco výhodného do Polska :).

A když už jsem tam byl, tak jsem vyfotil jeden úlovek. Nevím, na kolik to byl originál, ale vypadalo to dobře 8-) (hlavně v porovnání s těmi šadoulajnovými E38 :D )

E32 HARTGE

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
dunnst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dunnst »

No vypadá přehnaně old-school mezi těma E38 :-) A zároveň taková maličkatá :-D
EX E32 740i LPG Obrázek EX Honda Legend KA9 LPG Obrázek Volvo S80 T6 LPG Obrázek
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

Big Mára píše: Tak to mi musíš jezdit (skoro ) kolem baráku .... ehmm paneáku :lol: :lol:

no já tuším, že bydlíš někde na tom sídlišti vlevo pod úrovní silnice, když jedeš směr od Unčína do centra, vlevo je nějakej penny market, že?
v poslední době jsem se teda naučil jezdit od Přestanova rovně na Soběchleby a odbočuju doprava před Srbicema kolem Knaufu přes Nový Modlany do Bohosudova a pak kolem košíkáře dál na Přítkov - Dubí až Litvínov.
přemýšlím, že to v krupce vezmu mojí starou cestou a projedu sídliště, jestli tam neuvidím červenou E38, nebo zelenou E34.
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
Big Mára

Příspěvek od Big Mára »

NORMANN píše:
no já tuším, že bydlíš někde na tom sídlišti vlevo pod úrovní silnice, když jedeš směr od Unčína do centra, vlevo je nějakej penny market, že?
v poslední době jsem se teda naučil jezdit od Přestanova rovně na Soběchleby a odbočuju doprava před Srbicema kolem Knaufu přes Nový Modlany do Bohosudova a pak kolem košíkáře dál na Přítkov - Dubí až Litvínov.
přemýšlím, že to v krupce vezmu mojí starou cestou a projedu sídliště, jestli tam neuvidím červenou E38, nebo zelenou E34.
Samá voda :lol: v zádu v tom cikánově ne ... domu také jezdím kolem knaufu, přez koleje pak doprava, na křižovatce u plavecký rovně kolem stadionu až na tu velkou křižovatku. No a na ní zatáčíš do leva ( je tam bývalá jednota) , nahoru do kopce k dalším kolejím ( k těm skákacím :lol: )... A právě tam po té hlavní nahoru, tak po pravé straně je takové malinké sídliště ... tak tam ;)
BMW e34 525TDS, ex BMW e38 740iL :(
fredy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fredy »

dunnst píše:No vypadá přehnaně old-school mezi těma E38 :-) A zároveň taková maličkatá :-D
Také se mě zdá nějaká malinká :) , ale ta bílá čára /pruh/ tam náhodou sekne ...
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
Filozof

Příspěvek od Filozof »

Ta e32 hartge vypadá jako by byla o pul metru užší jak ty e38my ...je to možné nebo je jen zmršená fotka ? :mrgreen:

Jinak přesně jak řekl normann tak bych si představoval salon BMW a klidně jen starší raritky 80-90léta max e38 jinak e32 a e34 a e30 Mkové modely nebo alespoň exponáty v krásném stavu. Lepší investice jak do zlata ...samo že pojištěný.
Za 20let se budou prodávat za šílené prachy ... už dnes krásná e34 nebo e32 v top stavu v DE stojí raketu...

No a nějaké M modely a okruh na blbnutí....byl by tam shop a vše kolem BMW i hospoda s BMW kde by se na LCD BMW promítaly záběry ze závodu a z továrny a historické modely ....Prostě komplet BMW DREAMS.....

Jdem do toho ? :D
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba Obrázek

Obrázek
magnum

Příspěvek od magnum »

Ta 32ka Hartge je jedním slovem NÁDHERNÁ !!! Docela by mě zajímalo na kolik by to vyšlo... Strašně se mi líbí ty dělený kola, klidně bych si je dal i na svou sedmu i když jsou to jen 17"!! Škoda že se tak špatně shánějí :(
EX E38 728i, EX 740i E38 1995 DG39346,EX E38 740iA FL LPG, E32 735Ia 1991.
Spooner

Příspěvek od Spooner »

Dnešní dvě fotky z BMW ráje v Raciborzi :)

Jak jsem tam tak stál a díval se na ty dvě auta, tak musím říct, že E32 750iL je krásné auto. Musím si udělat více místa v garáži :lol:

Obrázek

Obrázek
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

Prosim te co ty tam u tech polaku porad vyvadis?
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
Odpovědět