ukazatel teploty strasi?
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
lolita
Re: ukazatel teploty strasi?
A kde vsude se da odvzdusnovat? Jen tim koleckem na expanzce? Precejen to potrebuju odvzdusnit nejspis brutalne a ne normalne. 
- Michelin
- Kontaktovat uživatele:
Tak snad to v servise odvzdusnovali ne? 
http://www.michalpavlik.com
Cekame na hebkou e32
Cekame na hebkou e32
- Kralik
Odvzdusnuje se tim cudlem na chladici a kdyz brutalne, tak musis pustit topeni na max... Ne fakt nekecam, topeni pust na maximum, at se zaplni i jeho okruh. Pak uz jen dolejvat vodu do expanzky.
BMW 740i/LPG e38 '96 DG46479 - BMW 840i e31 '96 CC61121
-
lolita
No to jo, ale tak co ja vim ....Michelin píše:Tak snad to v servise odvzdusnovali ne?
a stejme ted vlastne doslo, ze podle popisu to zas tak nesedi protoze teplota leze nahoru pomalu a dolu rychle a ne rychle do cerveneho a zpatky. \:
-
lolita
Jakkoli se zdalo, ze po te akci kdy prepojili nejake kontektory LPG v motoru (alespon tak me to bylo prezentovano) zdalo vse ok, tak se mi to deje opet. Fakt to nechapu, jaktoze to bylo mesic, nebo mozna vic OK a ted uz to zas blbne? Hlavne me to fakt stve, jsem si rikal, ze velka zavada vyresene a ted muzu resit kravinky a nic. 
Takze zas reklamace a resit to, ale me to nebavi, me uz to kurva sere \:
Takze zas reklamace a resit to, ale me to nebavi, me uz to kurva sere \:
- KAMIL740
nenech se odradit od super auta curakama v servise bojuj to auto za to stoji jed je poradne zmrdat hajzly

ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot
))
e34 525i spera rules elpídží by dejv
))
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot
e34 525i spera rules elpídží by dejv
-
lolita
Praveze na tom delal clovek co ho doporucujou jako guru. Zitra uvidim jak to dopadne ... uz jsem se uklidnil, stezovanim si, ze je to zlo to NEJSPIS nevyresim.
-
lolita
No, tak dnes se zavada neprojevila a to jsme s autem najeli docela dost km, zlvastni, ale zato dneka smrdelo pri zahrivani z topeni, coz vcera kdyz se ta teplota zvysila smrdelo. Takze moje odvazna teorie je takova, ze pokud smrdi z topeni neprehriva se a pokud nesmrdi prehriva.
- Kralik
Holt i auto ma dusi a zije si svuj zivot. Promin za OT. Doufam ze na to jednou prijdes. Mne to taky dlouho zralo co je s motorem a nikdo na to nechtel prijit. A bylo to vic blbosti najednou 
BMW 740i/LPG e38 '96 DG46479 - BMW 840i e31 '96 CC61121
-
lolita
Mas asi pravdu, protoze dneska opet vsechno uplne vporadku. Asi na nej byli v servisu zly a uz se tam boji. Rozhodl sem se teda resit ten smrad, protoze to s tim prehrivanim nejspis souvisi a kdyz vyresim smrad, tak to bude uplne vpoho.
Proste kdyz se rano auto rozehriva, tak smrdi, je to takovy gumovy smrad, mozna i jakoby se palila chladici kapalina ... jedine co jsem o tom na webu nasel je "heater core", ale to me prijde docela zvlastni. Radsi si to chci vyresit sam, nez to davat do servisu, mam z toho pak lepsi pocit
Proste kdyz se rano auto rozehriva, tak smrdi, je to takovy gumovy smrad, mozna i jakoby se palila chladici kapalina ... jedine co jsem o tom na webu nasel je "heater core", ale to me prijde docela zvlastni. Radsi si to chci vyresit sam, nez to davat do servisu, mam z toho pak lepsi pocit