Rady před koupí
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
JaraX
Re: Rady před koupí
ty voe, to si děláš prdel říct že vyhřívanej volant je k ničemu, v zimě kdo parkuje venku dokonalost.
BMW service expert - http://www.jarax.net
-
MildaBMW745
Zdravim sirka se zrcatkama je pod 220 cm ,stavim garaz sire vrat je 3,5m pro manzelku... pry to je velka "krava"(ta e6pětka) ps:foto je foceno veteranem tak se omlouvam za kvalitu.... 
Ex(STW 1202, TATRA 603-2, FIAT 125P, BARKAS,Faborit) E65 az do duchodu...
-
Lubin
já nedávno koupil E65 730, prodal jsem předtím Octávku v kombi 07 s cca 200tkm, připlatil a mám r.03 s 220tkm-veřím že origo...ale přiznám se, že jsem v 7er omylem, chtěl jsem původně 530xD a kombi, bohužel toto mi opravdu chybí ikdyž se to dá řešit jinak...koupil jsem ji od kamoše...
každopádně jak píšete kdo a jak se na mě kouká, ano je to poznat, ale dá se říct že za srovnatelný finance-skoro (pokud se nebavím v řádech 100tis.) sem dostal naprosto luxusní káru která ačkoli nemá plnou výbavu, tak je pro mě úplně dokonale vybavená, holt z oktávky nejsem vůbec zhýčkanej
a zpět bych už neměnil...akorát trochu zápasím s tou zimou a sněhem, chtělo by to 4kolo a kombi at se nemusí vše cpát na střechu...takže asi půjde z domu
BMW 730D E65 DR53791
každopádně jak píšete kdo a jak se na mě kouká, ano je to poznat, ale dá se říct že za srovnatelný finance-skoro (pokud se nebavím v řádech 100tis.) sem dostal naprosto luxusní káru která ačkoli nemá plnou výbavu, tak je pro mě úplně dokonale vybavená, holt z oktávky nejsem vůbec zhýčkanej
a zpět bych už neměnil...akorát trochu zápasím s tou zimou a sněhem, chtělo by to 4kolo a kombi at se nemusí vše cpát na střechu...takže asi půjde z domu
BMW 730D E65 DR53791
BMW 730D E65 DR53791....a Skoda Fabia 1,2HTP 
-
Thang
Pridam 4 zkusenosti s nazorem okoli na moju e38.
Jednou jsem prijel za kamosem na stavbu a nestacil jsem se divit, jak jsem v ocich cikanu a ukrajincu boss ( asi staci velke auto a kozena bunda...). Dobry pane, dobryyy. Pritom mam 23let a index BMI v kategorii podvyziveny...
O prazdninach delam popelare, sice musim svoji brigadu dotovat ( prodelam asi 2000kc), ale v ocich popelaru jsem absolutne nepochopen, jelikoz vsichni maji oktavky TDi ( ze by kvuli nafty?) mam nejslabsi e38 2.8 a presto mam nejvyssi objem motoru ( krom kukavozu, valniku atd... )
Tolik zavisti a dementnich narazek na moje auto jsem jeste neslysel. Neustale se resilo, cim ze to ten mlady brigadnik jezdi. Uz se nemuzu dockat, jak kupim E65 745i, to teprve budou koukat, jak z takoveho auta vylezu v zelenem... 
Co se tyce meho pusobeni v politice, tak jsem si auto, pry koupil za 300tisic kvuli toho, abych mohl vozit jednoho kolegu... Skoda, ze nemam longa...
A to, co jsem se o sobe dozvedel ve skole... Mafian, co si jezdi v BMW ...
Na to asi nema smysl ani reagovat, lide potrebuji pribehy, lide si je radi vymysleji a pak jim veri... Tak proc jim kazit radost ze zivota ,,na pavlaci´´
A jak rikate, kolik to zere, kolik stoji pojistka, stejne se ti ten automat pokazi... Automat je knicemu, tak samo xenony, H7 koupim na benzince, xenon ne...ATD...
Ja bych se na ty idioty vykaslal, nema to VUBEC zadny smysl
Jednou jsem prijel za kamosem na stavbu a nestacil jsem se divit, jak jsem v ocich cikanu a ukrajincu boss ( asi staci velke auto a kozena bunda...). Dobry pane, dobryyy. Pritom mam 23let a index BMI v kategorii podvyziveny...
O prazdninach delam popelare, sice musim svoji brigadu dotovat ( prodelam asi 2000kc), ale v ocich popelaru jsem absolutne nepochopen, jelikoz vsichni maji oktavky TDi ( ze by kvuli nafty?) mam nejslabsi e38 2.8 a presto mam nejvyssi objem motoru ( krom kukavozu, valniku atd... )
Co se tyce meho pusobeni v politice, tak jsem si auto, pry koupil za 300tisic kvuli toho, abych mohl vozit jednoho kolegu... Skoda, ze nemam longa...
A to, co jsem se o sobe dozvedel ve skole... Mafian, co si jezdi v BMW ...
Na to asi nema smysl ani reagovat, lide potrebuji pribehy, lide si je radi vymysleji a pak jim veri... Tak proc jim kazit radost ze zivota ,,na pavlaci´´
A jak rikate, kolik to zere, kolik stoji pojistka, stejne se ti ten automat pokazi... Automat je knicemu, tak samo xenony, H7 koupim na benzince, xenon ne...ATD...
Ja bych se na ty idioty vykaslal, nema to VUBEC zadny smysl
- Spooner
To by jeden nevěřil, kolik si toho závistiví lidi vymyslí 
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
- hacker
Už jsem to někam psal... když se někdo obklopí debilama tak se pak nemuže divit. Já jsem se s žádnými narážkami na moje auto nesetkal a to mám dvě. Maximálně tak s tím, že se lidem líbí, ale bojí se, že by se jim tak staré auto kazilo, což je pravda..
Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha"orientblau on pearl beige
BMW E36 318is tmavě modré kupé
-
Thang
Mas naprostou pravdu, akorat v praci, ve skole nebo v politice si vybrat bouzel nemuzes...
- hacker
Můžeš si vybrat tu práci nebo školu.
Já jenom konstatuju, že kdyby se tady mělo diskutovat o každé situaci ve které se ukáže, že průměrný člověk je idiot, tak bychom o ničem jiném nemluvili. To je prostě fakt a nemá cenu to rozebírat. Musí se to zneužívat
Já jenom konstatuju, že kdyby se tady mělo diskutovat o každé situaci ve které se ukáže, že průměrný člověk je idiot, tak bychom o ničem jiném nemluvili. To je prostě fakt a nemá cenu to rozebírat. Musí se to zneužívat
Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
-
caknakis
to jo, včera zamnou přišel do kanceláře služební řidič našeho ředitele a začal mi klovat do hlavy, jak jeho O2 je super, nedrncá, nehlučí...jo, že jednou jen ve vééélkém bavoráku, od jeho kámoše, a že to bylo super...no když jsem se ho zeptal, jaké to bylo, tak mi řekl, že 795. říkám super, ale takové není..a on že né, že si to tam četl a že tam měl ten nejsilnější motor...snad nějáký tříapůl litr....
)) pak jsem rezignoval, protože bych ho musel přetáhnout klávesnicí 
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
-
JaraX
oII je vzor českého národa, lepší než všesky Skovy mergly, A8 apod
BMW service expert - http://www.jarax.net