E38 728i LPG
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
DDT
Re: E38 728i LPG
Právě že v mém menu ani nikde jinde žádná informace o verzi SW není. Někde jsem se dočetl že ty uplně první verze takhle osekané byli. nevím co je na tom pravdy, prostě nevím verzi FW, nedostanu se do skrytého menu a origo navi cd mi to vyplivuje stejně jako pálené.
E38......zase
-
JaraX
nevymýšlej a kup MK3 nebo MK4 mechaniku, pak ta navi bude aspon stát za to
BMW service expert - http://www.jarax.net
- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
a nebo jinou mk I za kus rejže. je to dnes už docela odpadek a do litra seženeš....

E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
-
DDT
Nedám do té navi ani korunu, mám v plánu koupit ten čínskej sráč který mi vyřeší v budoucnu vše. TV v DVBT, moderní navi a handsfree u mobilu. Ale to je plán až tak na konec příštího roku.
Raději mi poraďte jak rozchodím co prostě mám. Tedy kde seženu ten soft na update? A v prvé řadě aby to neflusalo všechno furt ven, jak to pročistím. Tedy jak to vytáhnu, na netu jsem našel že je na vytažení navi potřeba speciální nástroj, chápu správně že za tu kovovou packu co tam je vidět zatáhnu směrem k sobě a funguje to na principu šuplíkového disku nebo je tam nějaký zámek a bez toho toolu to neotevřu?
Raději mi poraďte jak rozchodím co prostě mám. Tedy kde seženu ten soft na update? A v prvé řadě aby to neflusalo všechno furt ven, jak to pročistím. Tedy jak to vytáhnu, na netu jsem našel že je na vytažení navi potřeba speciální nástroj, chápu správně že za tu kovovou packu co tam je vidět zatáhnu směrem k sobě a funguje to na principu šuplíkového disku nebo je tam nějaký zámek a bez toho toolu to neotevřu?
E38......zase
- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
je to jako autoradia stara.... proste 4 diry a do nich narvi 4 hřebiky... špejle... neco tvrdeho s adekvatnim prumerem... zamackne to packy (navi ma packy co se zapichnou do otvoru v ramecku) a jak je zatlacis tak to nasilim vyndej ven...
kdyz budes prase tak se ti podari tapec okolo dat pryc a uvidis presne co se ti tam deje a daji se jenda po druhe zamackat sroubovakem za neustaleho vytahjovani...
cd se softem to mas tezky. kdyz prijedes dam ti kopii. jarax takyma kopii. tezko rict to se proste vypali 30cd a jedno funguje...
ale vetsinou uz nema smysl to cistit je v prdeli laser nebo tak... ale o tom ti menu nic nepovi stejne.. ona se tvari funkcne...
kdyz budes prase tak se ti podari tapec okolo dat pryc a uvidis presne co se ti tam deje a daji se jenda po druhe zamackat sroubovakem za neustaleho vytahjovani...
cd se softem to mas tezky. kdyz prijedes dam ti kopii. jarax takyma kopii. tezko rict to se proste vypali 30cd a jedno funguje...
ale vetsinou uz nema smysl to cistit je v prdeli laser nebo tak... ale o tom ti menu nic nepovi stejne.. ona se tvari funkcne...

E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
-
JaraX
prosím nedělej to, nedávej tam ten čínskej sráč, nekurvi to autoDDT píše:Nedám do té navi ani korunu, mám v plánu koupit ten čínskej sráč který mi vyřeší v budoucnu vše. TV v DVBT, moderní navi a handsfree u mobilu. Ale to je plán až tak na konec příštího roku.
-
DDT
E38......zase
-
DDT
tak navi jsem vytáhl, celou rozebral a zase složil. ale při skládání jsem si všiml na jednom z těch papírů kterýma je to proložené že je propálený, pak jsem na místě plošného spoje našel zuhelnatělé cosi, prostě něco zahořelo. Každopádně po složení se vše jevilo ok, ale i origo cd do téhle navi to fluše ven. Tak už nevím, škoda no.
a changer taky nefunguje.
a changer taky nefunguje.
E38......zase
-
JaraX
tobě tam toho nefugnuje jaksi moc, snejku co jsi mu to vybral? 
-
DDT
No zas tak moc toho není, jen changer, navi a ten přední držák nápojů, to je vše co mně z vnitřku trápí, jo vlastně a zapoměl jsem že jak zapnu výhřev zadního okna tak mi začně šumět rádio
Ještě doplním že changer při koupi fungoval parádně, prodejce tam měl 6 CD, pálených, a ukazoval mi že všechny jedou, takže je asi jenom pálím blbě.
A podařilo se mi už vyjet asi 4x nádrže plynu, tak průměr spotřeby jsem spočítal na 13,8 l. Ale hádám že to není vše protože to úvodní cca 2-3 minuty jede na benál. Jezdím z 90% jen po městě. Meziměsto jsem několikrát měřil s výsledkem 11-12l. Což není zlé, teď jen doladit ty funkce na komfort.
Přece nebudu jezdit s navi přilepenou na skle
A podařilo se mi už vyjet asi 4x nádrže plynu, tak průměr spotřeby jsem spočítal na 13,8 l. Ale hádám že to není vše protože to úvodní cca 2-3 minuty jede na benál. Jezdím z 90% jen po městě. Meziměsto jsem několikrát měřil s výsledkem 11-12l. Což není zlé, teď jen doladit ty funkce na komfort.
Přece nebudu jezdit s navi přilepenou na skle
E38......zase