ukazatel teploty strasi?
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
mika_hakkinen
- Kontaktovat uživatele:
Re: ukazatel teploty strasi?
si myslím že v tom topení se srážela voda a neodtékala, jsou tam dvě odtokové hadice, které budou ucpané, a ta voda za chvilku bude smrdět a plesnivět
bmw 740 3/1995 DG60693
-
lolita
Mno k tomu smradu - nasel jsem pod kapotou dva filtry - jsou zezhora jak je tepelna izolace, ale prijde mi, ze nejsou s nicim spojene, v ETK jsem je opet nenasel, tam jsem nasel jen daleko mensi co se davaj do tech dvou otvoru uprostred
nebo jak to popsat. K cemu to je?
-
Hugo
Asi myslis pelove filtre, tie su zospodu kapoty pri celnom okne.
BMW 740iA E38 09/1994; diagnostika INPA a DIS
-
lolita
Tak a ted mam dost zajimavy problem, opet
Tedy podle me je zajimavy. V posledni dobe me tak jednou za 14dni skoci check coolant level a vysi dokud neotevru vicko nadrze u auta co stalo pres noc. Merka je opravdu pryc, zajeta kdesi dole. No, ale zacnou se ozyvat bublave sycive zvuky (motor vypnuty) a po chvilce merka vyleze kam ma, nedoliju vicemene zadnou vodu. Co to je? Nejaky podtlak? Zavzdusneni? Ale proc by se vzduchdrzel jen v expanzce a nikudy neutikal?
A vubec, proc je tam vzduch? A je to vubec vzduch, nebo tam naopak chybi vzduch?
A vubec, proc je tam vzduch? A je to vubec vzduch, nebo tam naopak chybi vzduch?
-
lolita
Wow, tak ted to nebylo ani tyden, tak typuju zas plyn. Zkusim natocit jak takove automaticke doplneni kapaliny probiha 
- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
no a jak bys popsal muj byvaly problem. měl sem diru ve vičku termostatu a ztracel tak 1l/10km.... dycky sem jezdil dlouho, ono to vyblilo skoro celou vodu (dolival sem dycky tak 6-8L) a přitom plovak porad ukazoval plno... někdy za jizdy řek že ma malo. tak sem zastavil. otevřu vičko a plovak prd vyplul na povrch... vody dost ale v hadicich už žadna...tak sem vzal 5l kandák a celej tho tam otočil a zaprašilo se po něm... tak to šlo porad dokola,. ted mam vičko nove. a vodu sem už měsíc nedolival a porad je tam stejně. nikde nic neunika a neteče. parada. ale jako jak funguje expanzka a jeji okruh je uplně neskutečny:) nehledě na zavzdušnění atd. ale to sem vyřešil dycky rychle. .. stat na obrubniku nejvic do kopce... motor se musí vytočit a během toho vytáčení odvzdušnovat a dolivat. na volnoběh odvzdušnite velký hovno. až při větších točkách se začne kapalina vracet (stříkat) tou vrchní hadičkou do expanzky a uplně je vidět jak přerušovaně protože to vypioušti vzduch... až to bylo dycky konstatni to vracení kapaliny + už to další nebralo a chtělo to přetejkat tak sem přestal.. a pohoda už měsíc

E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
-
FrANTOMAS
jednou jsem se s hitmanem setkal, je to v dobe kdy premyslel, ze proda. Rikal, ze auto ma tak hezky lak, protoze bylo bourane a je po celolaku-to ti asi rekl, pry to nebylo na motor, ale snad bok-myslim. Bavili jsme se i o plynu a povidal mi neco o tom, ze pokud tomu nalozi tak neco... nemuzu si za boha vzpomenout a nechci napsat nesmysl.
-
lolita
No to mi samozrejme nerekl, ale jaksi me to doslo podle toho laku \: S tim plynem: kdyz tam mel reduktor na 150kW a jeste vyhrivani napojeny na okruh topeni, tak to tezko mohlo fungovat v zatezi dobre ....
No to, ze to auto byl nejhorsi kup co jsem udelal uz nejak nehodlam resit, nebavi me to .... (ale dik, zes mi to pripomel
) )
No to, ze to auto byl nejhorsi kup co jsem udelal uz nejak nehodlam resit, nebavi me to .... (ale dik, zes mi to pripomel
-
FrANTOMAS
to bych zase nerekl... Cena byla mozna trochu vyssi, ale az vychytas to prehrivani tak te snad uz nemusi nic trapit.
Ja se priznam, ze nejsem zastancem plynu v benzinovym motoru. Nevim o tom mnoho, ale slysel jsem hodne negativniho a sam i zazil v jeep grand cherokee.
Lide rikaji, kdyz je to dobre namontovane tak...-a to je prave ono. Kdo to dobre namontuje? Jak si muzeme byt jisti ze tenhle je ten spravnej?
A sme zpet u servisu a me paranoi-vyz jiny prispevek-"jsem za idiota"...
Diky spatnejm servisum se stavame otroky auta. Mam za to, ze tvrda jizda a blbej servisman je to nejhorsi. Nakonec manzelka co vymete kazdej kanall je nejmensi zlo.
Tak, statecne bojuj a nevzdavej to. Ta tva 7 je fakt krasna...
Ja se priznam, ze nejsem zastancem plynu v benzinovym motoru. Nevim o tom mnoho, ale slysel jsem hodne negativniho a sam i zazil v jeep grand cherokee.
Lide rikaji, kdyz je to dobre namontovane tak...-a to je prave ono. Kdo to dobre namontuje? Jak si muzeme byt jisti ze tenhle je ten spravnej?
A sme zpet u servisu a me paranoi-vyz jiny prispevek-"jsem za idiota"...
Diky spatnejm servisum se stavame otroky auta. Mam za to, ze tvrda jizda a blbej servisman je to nejhorsi. Nakonec manzelka co vymete kazdej kanall je nejmensi zlo.
Tak, statecne bojuj a nevzdavej to. Ta tva 7 je fakt krasna...
-
lolita
Ta paranoia je opravnena (takze to vubec neni paranoia) - viz. treba tohle tema - jak se to servis snazil resit rozebiranim motoru apod. Zbytecne. Vetsina servisu podle me proste jen meni dily, co si mysli, ze to budou zpusobovat, v tom je asi nejvetsi problem. Cest vyjmkam.
Nevim jestli bych to delal lip a nevim jestli lip servisujou treba auto co ma kazdy jako oktavka. Kazdopadne ja co servisuju ve skodovce(!!) tak jsem jeste na servis nemel duvod nadavat. Ale i tak to tam s takovoudle zavadou mam strach dat.
Nevim jestli bych to delal lip a nevim jestli lip servisujou treba auto co ma kazdy jako oktavka. Kazdopadne ja co servisuju ve skodovce(!!) tak jsem jeste na servis nemel duvod nadavat. Ale i tak to tam s takovoudle zavadou mam strach dat.