Jinak mi auto dělá celkem radost, ale řeším teďka dost probíranej problém, ale nedostal jsem se k žádnýmu řešení zatím
Jde o toto :
Se starou nápravou jsem mohl jet klidně 200km/h a necítil jsem nic v autě ani ve volantu žádný vibrace, pěkně to kopírovalo cestu, jediný co nebylo ok byly brzdy, už to kopalo při brždění, tak jsem koupil ATE kotouče a desky, hodil to na auto, ale po zajetí mi taky kopali do volnatu...asi ta náprava je K.O.
Náprava už měla značnou vůli( 350 tis. najeto), klepaly čepy fest, rozhodl jsem se tedy udělat uplně komplet přední nápravu včetně tlumičů, hor. uložení a všeho kolem. Jediný co jsme nechali jsou pružiny..
Tak auto po výměnách a šlo se na testovací jízdu - ihend jsem si všimnul že se auto od 80-110km na krásně rovné cestě rozvibrovalo ...pro mě předtím neznámá věc v mojí 7er...
Tak jsem si řekl že ty kotouče ATE jsou asi z te staré nápravy taky zkroucený, nechal jsem je stočit( najeto měli asi 1000km max). a navíc vyměnil náboj kola ptž se mi zdálo že je špatný už...
Nasadil kotouče a stejně je vše při starém.. Geometrie je udělaná, tak jsem obul novou sadu kol i s novýma gumama...
Nepřestalo nic ....
Tak se ptám, jak mám teďka postupovat?????