hej, máš tu 4 příspěvky a už tu hodnotíš, kdo je tady chytrák. hmmmm740i píše:Hele, já jsem tam napsal, že bych se tím taxíkem nechal dovést do nejbližšího pneuservisu, tak nevím co tady plácáš o tom z prahy za brno? Nebo jako myslíš, že nejbližší pneuservis okoly prahy je až za brnem???![]()
![]()
A to s těma střepama a hřebíkama jsem napsal jen jako příklad, ale čekal jsem který chytrák se ozve a napíše, že na střepách se nedá píchnout, hold vyhrál jsi to Ty...![]()
Jinak, myslím že píchnout ať už o cokoliv 2 kola během jednoho dne není zas až tak nic vyjímečného... Já když jsem tenkrát měl ješte Š stodvácu, tak jsem během 1,5km píchnul 2x. Naštěstí jsem zrovna čirou náhodou vezl nějaké kola navíc...
že jsem tím chytrákem zrovna já je snad jasný, když to adresuješ mě, ne?
a ted k věci ty rozumbrado:
s tím taxalem z prahy, jsi mimo mísu, nevíš vůbec, která bije, nevíš o čem píšu, ale hlavní je, že zasvěcení to vědí, taky je to hlavně adresovaný jim, o to mi jde, jestli to pochopíš ty, je mi vcelku úplně jedno, jasný? vůbec nevím kdo jsi, odkud jsi, jestli taky vůbec jsi, tyhle anonymové mě nějak moc netrápí, víš?
třeba se to změní, třeba se někde sejdem a třeba i na sebe změníme názor, ale zatím jsi prostě pro mně nikdo.
ale pro tebe jsem tam jasně napsal, že ve 2 hodiny ráno budeš těžko shánět pneuservis, chápeš to????
a ještě se cpát do taxala v tuhle hodinu s píchlou rezervou.
nebo myslíš že defekty kol se dějí jen od 7hodin do půl čtvrtý a to ještě jen v pracovní dny ty chytrolíne nevím vodkud????
a ještě si přidám:
to s těma střepama si teda vybral dost blbej příklad, to je jako když uvedeš, že jsi píchnul 3 kola na 3 špendlících, který zrovna ležely na parkovišti.
ale možná bys to dokázal, když zmákneš se shade120 píchnout na 1,5km 2 kola, taky jestli už ti z nich nelezl textil, že?
taky jsem už několikrát píchnul, ale zatím na tebe nemám....