Ta fotka je nejaka presla mrazem a ma divnou perspektivu. Nebo ze by predfc a G byly o tolik vetsi? Jsem zvedavej na reportaz. Ten link co daval oxik v prislusnem tematu naznacuje, ze jizdne bude Gcko velmi dobry, naopak gesta jsou shit. Zkus to Jaraxi zjistit, jestli se to da pouzit za jizdy, aniz by to ubiralo nadmerne mnozstvi pozornosti ridice. Treba ve meste. Budes to mit i na zvedaku? Ze bysme videli jak to vypada pod krovkama...treba nataceni zadni napravy jestli to ma
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
davcity podle mě je to jen fotkou ...rozdíl bude jen malý ....pár cm.
Tak jaraxi máš povinnost vzít kameru a projít motor a interiér a pochválit a pokárat co se jim povedlo a nepovedlo ... snad nebudeš jen kritizovat. Mohl bys udělat takovej rychlej 5-10minutovej náhled na 7er g11.
Ikdyž je to nafta něco bys k tomu mohl říci z tvého pohledu.
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba
Hoši hoši . To je snad jasné, že podle té fotky nejde srovnávat rozměry. Nebo si myslíte, že před FL E65 je větší než E65 po FL?
Vždycky když vyfotíte čelně 3 auta, tak to uprostřed vypadá nejmenší. A navíc, když stojí o metr více vzadu
Kdyby se vyřízla prostřední část fotky, tak už by se dalo srovnávat. Jaraxova E66 proti G11.
Nikdy bych nevěřil, že to řeknu, ale jak se na to dívám, tak se mi snad v líbí více před fl E66 než ten nový čínský design . Vietnamská tržnice uvnitř i z venku...
BMW e38 750iL Individual
BMW e36 328i Cabrio
BMW e32 750iL Highline (ex)
Toho gecka sem si ani nevsiml, jak je ta fotka oriznuta
Ja myslel, ze mluvi o te facaliftove pred vratama
Tak to je jiná
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné http://WWW.BOZENOV.CZ
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné http://WWW.BOZENOV.CZ
proti F01 je to velky pokrok, bohužel neduhy F01 zustavaji, par jich dokonce přibylo
původně jsem nechtěl na to házet špínu když mi ho dali abych šiřil jeho slávu ale nevydržel jsem
takže malé srovnání G11 730d vs hromada E65,E66 s kteryma jsem jel
+ ten novej xdrive je pecka, nebo pecka, je to první BMW s xdrivem o kterém nevím, chová se to jako zadokolka, F01, F10, tahají za volant, člověk pozná během pár minut že to je xdrive, u Exx pozná člověk xdrive ještě dříve, tady jsem to poznal až když jsem čuměl do motoru a viděl tam poloosy, takže pro lidi co hodně jezdí hory dobrá volba, pro mě furt lepší zadokolka
+ ty laserovy světla sou uplnej masakr, jak si to dělá ty tunely "na auta" člověk lítá okresky furt na dálkový a ono to jen uhne těm co jedou, navíc to "vyznačuje lidi" když jde v noci někde člověk, tak ho to "nablika" a ještě označí v headupu
- bohužel zustali z F01 zmenšené sedačky, možna sou ještě o malinko menší, ještě to proměřím, včera jsem měřil jen šířku a ta je o 4,5cm užší než u E65, sedí se v tom velmi nepohodlně, po 150km mě už docela bolela prdel, pak jsem projížděl jednu E65 a hned jsem si oddychl jak se tam dobře sedí
+ proti F01 je z toho lépe vidět ven, v F01 mám repráky v urovni očí,
+ ovládání gesty je machrovinka, člověk s tím ohromí každýho koho veze, praktickej význám asi žádnej, radio zesiluju dál na volantu
+ volant se perfektně drží
+ nightvision s rozpoznavaním osob je pecka, vůbec ty lidi člověk nevidi a na NV už dávnou sou, todle pro mě bylo definitivni rozhodnuti shanět NV do E65
+ celkově ty asistenční systémy sou super, člověk na okresce vyjíždí z pruhu protože nedává pozor a to auto se samo vrátí zpátky, jen automatické řízení se mi nějak nepovedlo rozjet
+ vyhřívaná loketka a tapec je velmi příjemná.
- nafta je furt shit i v Gčku, ačkoliv je to furt nejlepší nafta jakou jsem jel, turbodíra je velmi malá, vibrace omezené, ale i tak mi žena řekla že vzadu v zátahu vibruje podlaha, auto se na volnoběh furt třepe, při startu se taky dost otřepe, kombinovaná spotřeba má byt 5,2 litru, mě se to ustálilo moji běžnou jizdou na 9,2l s E65 bych jel takle za 13 litrů, s F01 740i bych takle jel za 10, takže koupit naftu opět nemá význám
- sedačky i později hřejou, nevím jeslti to je tím že jsem zvyklej na nappu a todle auto má nascu ale trvalo to dost dlouho
- to dotykovy ovladani je uplnej ale uplnej nesmysl, snažit se spolujezdcovi zapnout výhřev sedačky je za jízdy tak 50/50 většinou jsem mu zapl spíš odvětrávaní nebo nastavil ventilátor
- v autě je celkově málo místa, nikde žádné odkládací prostory, žádný šuplíčky atd, vůbec si nedovedu představit kam bych si dal věci, v loketce je místo na mobil a peněženku, ve předu před držákama napoju je další prihřádka ale tím to krom přihrádkách ve dveřích končí, v tomdle je to fakt smutný, opět si říkám že to je auto spíš na svezení než na nějaké ježdění, asi se už prostě nepočítá že s tím někdo pojede někam 1000km
- Logic 7 v G11 hraje opět hůř jak v E65, nebo né že by hrál hůř ale chybí mu prostorovost, když v E65 nastavím logica na 5ku tak to hraje jak tady na "surround" ale já to mam furt na 10ku a to zni uplně jinak
- to mýdlo tam kterým se řadí mi dost zavazí, je to tam naprosto zbytečné,
- absence ledničky je prostě blbost, není si kam dát pití, není si kam dát jídlo
- podvozek na to že to je celovzduch mi nějak super nepřijde, drncá to vic jak moje E65, ale sou tam zase 19"ky RFT, takže výsledek bude tak nějak "stejnej" určitě to není že bych nevěděl že je cesta rozbitá, na to sem se těšil asi nejvíc a nic, na druhou stranu je dobré že si to muže člověk zvednout třeba když potřebuje něco přejet.
- ovládání sedaček je pěkně blbě vyřešené, nastavit tu komfortu přes 1000 tlačítek je prostě horší než joystick v E65 na kterej navíc člověk viděl, trochu to supluje animace, když začnu ovladat sedačku na idrive naskočí obrázek sedačky s animací toho co s ní právě dělám.
Celkově jsem z auta velmi zklamaný, nepřijde mi nějak "luxusní" proti E65 je to v mnoha věcech strašný downgrade, možná kdyby to auto mělo nějaký normální motor tak ten by do toho vnesl trochu radosti, ale určitě nemám v tom autě "radost z jízdy". Jak to řekl tchán, je to takový tablet na kolečkách, to ovládaní je velmi nesmyslné, třeba to "vonátko" když si člověk zapne naskoči to na idrive a než tam dám ruku tak to tam už není, něco se ovládá idrivem, něco jinyho gestama (uhel kamery PDC) další věc se zase ovládá dotykem na display, já jsem jako bývalej IT celkem fanda technologií a techniky, ale všichni audifilové a znalci dobře ví že ovládat něco přesně je nejlepší analogovým ovladačem a né dotykem něčeho ještě navíc za jízdy.
Ty sračičky kolem sou velmi příjemné, ale skutečný komfort tam není, pokud do toho auta někdo přesedne z F01 tak si hodně pomůže, horších věcí je jen zlomek, ale prostě E65 byla auto vymyšlené na cestovaní a maximální komfort a na to už kluci v BMW tak trochu zapoměli.
Dnes jdu sbírat další zkušenosti.