oxik orientblau 740i

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
Filozof

Re: oxik orientblau 740i

Příspěvek od Filozof »

Ja mam par cm zadek výše jako předek pokud ale auto narvu lidma a lpg a kufr plny je v rovině cca ale nemam zadek na zemi. Ještě ukazovali gumu co se dává do zebrovani pruziny a zarucuje to tužší pruženi a drží zadek výše i pri zatižení kufru. To mi přišlo jako super napad pořídit.

Toto vypada zajimavě https://www.sportovniautodoplnky.cz/dor ... az-o-3-cm/
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba Obrázek

Obrázek
volf-m

Příspěvek od volf-m »

Oxík má ale sériový kola, takže to musí fungovat bez takových nesmyslů. Až se vrhneme na předky, bude vše v pohodě.
BMW E38 750iA Individual

BMW 330i E91 Ghetto Touring
Mini Cooper S Cabrio (R57)
zzeli

Příspěvek od zzeli »

Gumovy vlozky do pruzin jeden cas frcely v TV ala Horst reklama. Ja bych si to do auta nedal. Staci ze pruzina vesele hnije v hornim nebo dolnim ulozeni, jeste aby hnila uprostred kvuli gume, ve ktery se bude usazovat svinstvo. Nedaval bych si to na auto uz z principu. Vem si Filozofe, ze prijdes k autu, ktery ma tohle narvany v pruzinach. Moc duvery v dobry servis to neprinese.

Jinak po vymene mi to prijde uplne stejny jako pred vymenou. Bud ten ASAP nefunguje zrovna moc dobre, anebo poslali pruziny, ktery jim padly do ruky jako prvni. Byl bych trochu nasranej hazet penize a energii do servisu, kor zadni tlumice a vysledek tohle.

Co je se sedmou vubec v planu? To byl vtip s tou petkou?
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
oxik

Příspěvek od oxik »

To byl samozřejmě vtip :D ale pětka je taky v blízký době v plánu jako otloukanek, v novém bydlišti nemám mama wagen na poskakovani po městě, hlavně v zimě se mi nechce tahat sedmu.

O víkendu prezuju na 18" a zmerim to, takhle je to cca o 1,5cm níž než by na 16" mělo být, ale předtím jsem to měřil na 18", tak ať to má nějakou vypovídající hodnotu. Jinak ty tlumiče byly v hajzlu, teď je to o něčem jiným, takže toho nelituju i když k požadovanemu zvýšení nedošlo. Ty gumový podložky jsou blbost.
EX E38 740i LPG orientblau 12/99 DF89547 Obrázek
EX Mondeo MK4 fnaftě, fmetle, fmanuálku, fhadru, na hlínách, bez čipešku :twisted:
Mondeo MK5 fnaftě, fmetle, fautomatu, fkůži, vefullu :twisted:
Filozof

Příspěvek od Filozof »

schválně ti změřím velikost ve předu i vzadu jak to vypadá. Hlavně zadek mám na novejch tlumičích i pružinách a vším okolo. Tak at máme představu. Budu měřit samozřejmě na rovném asfaltu. Pak mužeme porovnat o kolik cm to šlo či nešlo nahoru. Případně odchylka od serie. Mám tedy na zadku už 40-50tis km najeto. A dva roky za sebou jak to útíká. :shock: Aspon pro představu pro ostatní.

Ty gumové podložky jsou zcela běžnou výbavou pro auta i pro BMW se mohou dokoupit. Nevidím na tom nic špatného. 2cm je serie pro vychodní evropu možno dokoupit. Asi počítají s horší kvalitou silnic.

Obrázek
oxik

Příspěvek od oxik »

Já data pro porovnání mám, nemusíš se namáhat
EX Mondeo MK4 fnaftě, fmetle, fmanuálku, fhadru, na hlínách, bez čipešku :twisted:
Filozof

Příspěvek od Filozof »

máš data seriového vozu . Nemáš data vozu co má zesílené pružiny s LPG.
Nutit ti je nebudu ... :lol:

Šlo čistě o porovnání, zda je vše ok.

Obrázek
oxik

Příspěvek od oxik »

Sladké 3 roky spolu :D To to letí..
Filozof

Příspěvek od Filozof »

kolik jsi najezdil oxiku za 3roky ? máš nějaký přehled ? A co jsi servisoval děláš si výpis a seznam co máš a co tě ještě čeká ?
Já osobně budu mít 8mí měsíc přesně 4roky ...uff to letí :mrgreen:
A za 2měsíce slavíme rok 97/6 .... 20té narozeniny mé drahé. Asi ji pořídím něco pěkného k narozeninám. :shock: :mrgreen:

Obrázek
dunnst
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dunnst »

Oxiku, jak tak koukám na tvůj Spritmonitor profil, tak si říkám, že jsem na tom byl s E32 ještě velmi dobře :-) Já když to sakumprásk spočítal, tak mi vyšlo 3,6 Kč/km jako celkový náklad po prodeji auta. U tebe, když vezmu, že to prodáš za to, cos to koupil a nebudu počítat tu olbřímí pokutu, tak jsi na 6,3 Kč/km. Jestli je to málo, nebo hodně... těžko říct.
EX E32 740i LPG Obrázek EX Honda Legend KA9 LPG Obrázek Volvo S80 T6 LPG Obrázek
Odpovědět