Spoiler Hamann

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Tomas V8

Spoiler Hamann

Příspěvek od Tomas V8 »

Vím že kdysi se někdo scháněl po něčem jiném než Alpina a náhodou jsem narazil na toto. Takže kdyby se chtěl někdo lišit ..... :)

http://cgi.ebay.co.uk/BMW-E38-Genuine-H ... 414c09a6f1
Loyd-Krismas

Re: Spoiler Hamann

Příspěvek od Loyd-Krismas »

Ta Alpina se mi zdá ale hezčí než tenhle :)
BMW 750i 1996 E38
Obrázek
Tomstrom

Příspěvek od Tomstrom »

hm me se to libi ,je to radlica no ,alpina je takova decentnejsi,ale uz sem to na par autech videl a klidne bych dotoho sel..
fishmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fishmaker »

me se teda taky libi vic alpina...ale jinak bych do spojleru nešel...např. dneska bych to urval při vyjíždění z parkovacího místa...kuwa tam bylo sněhu...
a jinak řešit každej vobrubník jestli můžu eště blíž zaparkovat aby mi někdo neurazil prdel při projíždění ??
First EX: BMW e38 740i 6/1995 Obrázek
Second EX : BMW e66 745Li 2/2002 + LPG Obrázek
Third EX : BMW f01 740i 3/2009 Obrázek
KAMIL740

Příspěvek od KAMIL740 »

fishmaker píše:me se teda taky libi vic alpina...ale jinak bych do spojleru nešel...např. dneska bych to urval při vyjíždění z parkovacího místa...kuwa tam bylo sněhu...
a jinak řešit každej vobrubník jestli můžu eště blíž zaparkovat aby mi někdo neurazil prdel při projíždění ??
hele ale ten pod spoiler je nizsi jen o silu toho materialu je nasazenej presne na origo naraznik takze vseho vsudy 1cm :lol: :lol: :lol:
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot :)))
e34 525i spera rules elpídží by dejv :)))
Tomstrom

Příspěvek od Tomstrom »

KAMIL740 píše:
fishmaker píše:me se teda taky libi vic alpina...ale jinak bych do spojleru nešel...např. dneska bych to urval při vyjíždění z parkovacího místa...kuwa tam bylo sněhu...
hele ale ten pod spoiler je nizsi jen o silu toho materialu je nasazenej presne na origo naraznik takze vseho vsudy 1cm :lol: :lol: :lol:
myslis alpine je o 1 cm niz, ale Hamann uz me prijde ze je uz o vic cm niz,nebo se pletu? :?:
:!: :!: jinak ma li nekdo jeden ztechto pod spoileru tak dejte echo, shanim jeste fl prahy ..... na sezonu aby to bylo pripravene :D :!: :!:
J.Benny

Příspěvek od J.Benny »

Kdyby někdo tu alpinu měl ,nenandanou na autě tak mam kámoše co dělá laminátový spoilery ( respektive všechno co kdo chce z laminátu ) tak bych je mohl nechat nasekat pro všechny kdo by chtěl ale nemám kopito z kteráho by udělal formu :? .Tak pokud ho někdo má a byl by ochoten ho zapůjčit tak ať se mi ozve.Samozřejmně vrátím v původním stavu bez poškození ;) .Jinak ta alpina je bezkonkurenční.
Tomstrom

Příspěvek od Tomstrom »

J.Benny píše:Kdyby někdo tu alpinu měl ,nenandanou na autě tak mam kámoše co dělá laminátový spoilery ( respektive všechno co kdo chce z laminátu ) tak bych je mohl nechat nasekat pro všechny kdo by chtěl ale nemám kopito z kteráho by udělal formu :? .Tak pokud ho někdo má a byl by ochoten ho zapůjčit tak ať se mi ozve.Samozřejmně vrátím v původním stavu bez poškození ;) .Jinak ta alpina je bezkonkurenční.
:!: :!: neni tady nekdo zaregistrovanej? :!: :!:
http://www.allegro.pl/item873570421_bmw ... tanio.html
T613

Příspěvek od T613 »

staci mit obyc ucet na aukru, spis je mimo to ze to neposle do CR ...
KAMIL740

Příspěvek od KAMIL740 »

T613 píše:staci mit obyc ucet na aukru, spis je mimo to ze to neposle do CR ...
ma tam psany ze za hranice to posle za 80 zlotek takze problem neni ja to taky kupoval v PL ale na ebayi :lol:
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot :)))
e34 525i spera rules elpídží by dejv :)))
Odpovědět