E38 - "96 Netreba predstavovat

Vse o LPG, ktere v ni mam jsem
napsal. Zajimavy, oproti vetsine tady na 7er, je origo "Shadow line" verze - tzn, na exterieru nejsou zadne chromove doplnky vcetne cernych ledvin. Chrom tam proste neni nikde. Jinak je to klasicka E38 s M60 - V8 4L v barve Cosmoschwartz Metallic s bezovym (dost zachovalym) interierem.
Vybava stred - Bezova kuze v interieru, el. sedacky s pameti. Nez mi ukradly zrcatka, tak i ty byly el. sklapeci. 5:4 fungujici Mk1 navigace a spousta dalsich blbosti, co ma normalni 7er mit
Momentalne manzelcino auto
E31 - "96 Je to trosku specialni 840i. Puvod je v Japonsku a shanel jsem ji tam 4 mesice a pak dalsi 4 mesice cekal, nez jsem se v ni projel na nasich SPZ

Je to jedna ze 303 kusu 840-tek vyrobenych pro Japonsky trh ve specifikaci M-Individual. Motor je M62 se steptronikem a rizeni se servotronikem

M-Individual je, jak nazev napovida, o M-kovem paketu prevzatem z CSi = predni a zadni spojler, zdcatka, komplet kozeny interier, dvoubarevne sedacky, dvoubarevny lak (Cosmoschwartz strecha, zbytek Arktissilber). Takhle to delali jen pro Japonce a pak jeste existuje hodne podobna Platinum edition pro Blizky vychod (167 kusu, ale motor byl M73).
Momentalne moje auto
PS: Fotky dodam lepsi, uz jsme se domluvili s fotografem v praci. Jen jsem monentalne zdravotne indisponovan