Největší zážitek z koncertu byl pro mě odjezd...ne jen štestím z toho, že už to skončilo, ale na výjezdu jsme se potkali s B7..na 21" kolech, krásná alpiňácká modrá... Chlapi, já nejsem zastáncem metalických, nebo perleťových barev, nesnáším ty zkurvené třpytky, díky kterým auto vypadá špinavě, i když ho člověk dokonale umyje (to platí hlavně pro černou) ale tohle byla jedním slovem NÁDHERA...úplně jsem žasnul, jak ty odlesky a světla města hrají po té karoserii, fakt jsem neviděl v noci krásnější barvu. V tu samou chvíli z podzemky vyjížděl taky Bentley Continental a jak o sobě musím říct, že jsem velký fanda Bentley... tak ten kontík proti alpince vypadal jako tlusté, přežrané, do všech směru roztáhlé prase, které vedou někam na porážku a které se nemůže rozhodnout, jestli chce být kupé, hatchback, nebo nádrž na vodu...fakt se mi z toho Bentley chtělo blít, jak jsem viděl ten kontrast proti svalnaté B7...
Ale co hlavně chci říct, alpinka byla na plzeňských značkách...na druhých světlech jsme zastavili vedle sebe (ne, fakt jsem si jí nedal k večeři:-) ), tak jsem si říkal, zkusím na pána mávnout, jestli je to fouňa, nebo fanoušek..dal jsem palec nahoru, naznačil, že to myslím na jeho auto...odpovědí mi bylo stejné gesto, fakt mě to potěšilo...následoval přesun po jižní spojce řekněme lehce přes povolený limit a následné rozloučení mávnutím na výpadovce na Plzeň... byl jsem nadšený, jak malé děcko. Celou cestu jsme jeli za sebou a já se jen kochal tou nádherou a užíval si ten decentní zvuk....takže ježíšku....

Abych to uzavřel, včerejší koncert toho homo pána z anglie stál určitě za to