Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha"orientblau on pearl beige
BMW E36 318is tmavě modré kupé
Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha"orientblau on pearl beige
TL;DR: je potřeba k tomu mít správný ASKčko. Před faceliftem to nemá cenu ani zkoušet, protože sice ASK bude fungovat, ale na obrazovce si nezobrazíš menu k AUX in. Po faceliftu existuje několik verzí ASK a až od některé verze to podporuje ten AUX IN. Musí se to vyměnit a nakódovat.
no já právě mám FL ASKčko z 2005tky....ale netuším přesnou verzi a sundavat to dřevo z ASK je dost opruz....ale jinak by to byl fajn retrofit kdyby to šlo
Co jsem pochopil z toho německého fóra, tak ASK z 2005 to ještě neumí a i když si ho dáš do před FL auta, bude fungovat normálně, ale stejně to nebude umět ten originální AUX. To co dodělává ten týpek na ebay vypadá, že to nemá s originálním auxem nic společného.
je potřeba mít FACELIFT MONITOR (HW number >=15) a FACELIFT ASK (ale jak psal hacker...podporuje to FL ASK až od 6/2006)
koupit sadu http://bmwfans.info/parts/catalog/65120153502/
pak už jen připojit do origo konektoru, přes NCS expert povolit AUX a mělo by to jet
jediný co sem nenašel je PN konektoru do kterýho nacvaknul ten koupenej kablik...