Mě staví pravidelně každý týden (před chvílí znova). Už je to trapný

A aby toho nebylo málo tak jsem ráno dostal pokutu za špatný parkování

Na druhou stranu, nechci to zakřiknout ale vždy je to v pohodě, ještě jsem neměl smůlu na nějaké blbce

Kladno ? obrat se na patriotaTomas735i píše:Tak se pochlubte, jak vy vycházíte s policií?
Mě staví pravidelně každý týden (před chvílí znova). Už je to trapný..
A aby toho nebylo málo tak jsem ráno dostal pokutu za špatný parkování..
Na druhou stranu, nechci to zakřiknout ale vždy je to v pohodě, ještě jsem neměl smůlu na nějaké blbce.
a když zastaví, chovají se přátelsky, zkontrolují dokumenten a popřejí hezký den.... teda ZATÍM!!!! ťukámJaraX píše:taky vcelku zatím nemam problem, sedmu se bojí stavět.
právě že nebojí.JaraX píše:taky vcelku zatím nemam problem, sedmu se bojí stavět.
tak zeleny myslivecký sedmy samozřejmě stavímkalous píše:právě že nebojí.JaraX píše:taky vcelku zatím nemam problem, sedmu se bojí stavět.
Mě v létě stavěli snad neustále:-)
a navíc, zastavěli mě v Kroměříži,při výjezdu z křižovatky..."brej den, pane, víte čeho jste se dopustil? " nééééé. "máme tady měření rychlosti a vám byla v obci naměřena 59" pánové, to je blbost, tohle auto to nedá"aha, tak to máte za 1000 a dva bodíky"...... a pojďte si ještě dejchnout..... pár hodi npřed tím jsem vypil se strécem 6 piváků a ve dvou flašku slivovice...."ok, žádný alkohol"......"a jinak, pěkné auto, za slečna s váma, co tam sedí, taky moc pěkná, ukázal by jste nám ještě rezervu? žárofky? pojistky? nemáte náhodou moc sjeté zadní pneu,........."
šmejdi zelení