Nebo je to marné. Už jsem z toho fakt zoufalý, protože nemůžu najít žádnou stránku, nebo něco, co by mi dalo kompletní info a já měl jasno. Prosím, neodkazujte mě na BMW. Je to nějáký pátek zpátky, co mi při hlášce Check brake linings chtěli měnit posilovač brzd....proč ne, že jo....kšeft je kšeft
Použití 8-mi stupňové převodovky u 740d
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
caknakis
Použití 8-mi stupňové převodovky u 740d
Zkoušel jsem hledat všude možně, ale nedočetl jsem se......vím, že všechny F01 po face mají 8- stupňovou převodovku, nicméně předface 740d ji měl v x-drivu....nevíte někdo, jestli je možné sehat předface 740d s osmikvaltem pouze RWD?
Nebo je to marné. Už jsem z toho fakt zoufalý, protože nemůžu najít žádnou stránku, nebo něco, co by mi dalo kompletní info a já měl jasno. Prosím, neodkazujte mě na BMW. Je to nějáký pátek zpátky, co mi při hlášce Check brake linings chtěli měnit posilovač brzd....proč ne, že jo....kšeft je kšeft
))
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI