problem z motorem

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
danielkonderla

problem z motorem

Příspěvek od danielkonderla »

panove nestalo seto uz nekdy vam ze motor mel takovy zvuk? :D jako o vikendu uz to jde k znamemu at nato koukne..ale nemate nejake napady co byto mohlo delat? https://www.youtube.com/watch?v=cshkG6_ ... e=youtu.be
zzeli

Re: problem z motorem

Příspěvek od zzeli »

Zni to, jak kdyby vrtule fackovala klinovej remen :D Ale to asi nebude ono.
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
danielkonderla

ne no to fakt nedela :D kezby byto delalo byto uz bylo vyreseno a za par korun :D
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

TO je jak utržený nějaký vodítko na řemen. Každopádně bych to nestartoval nebo to budeš moct vyhodit celý. A kdyby tak mám tenhle celej motor na prodej :)
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
danielkonderla

jj nejezdim stim a ani nestartuji neboj :-) zitra to jde pryc a snad se nato co nejdrvi prijde no...a z pohledu na video tak spolujezdcova strana tka z te hlavy to jde no ty zvuky
danielkonderla

a kdyby co kolik chces za cely motor? bo uz jendu nabidku mam za komplet cely motor+automat+difr...tak zalezi kdyby to melo jit ven kolik chces ty :D
Dresic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dresic »

Chlapi nechci zakládat nový téma, ale mohl by někdo říct svůj názor na tenhle zvuk co je ruší sametovej chod V8? Mám pocit jako bych měl diesla!

Nahrál jsem to na youtube :

https://www.youtube.com/watch?v=lOZQ7ig ... e=youtu.be

Dělá to už od koupi, je to M62 bez vanos, výkon i chod na volnoběh v pořádku, jen mě štve ten zvuk do toho. Neměl někdo zkušenost už?
BMW e38 740i M62 1996

ex BMW e38 725tdsA
pepin28

Příspěvek od pepin28 »

mam stejnej problém napřed jsem myslel že to jsou rozpadlé vodící lišty ale tím to nebylo klepe mi to takhle hlavně po zahřátí a na volnoběh při přidání ootáček zvuk mizí momentálně si myslím že to dělá vanos :D ale ty píšeš, že to vanos není. někdo mi radill že to může dělat povoleny olejovy čerpadlo ale to bylo dotaženy. Mechanik to tipoval na lágry na klice nebo pístní čep :D to mi ale přijde doecla nepravděpodobny mam najeto 230 000
BMW e38 740i Fl
Dresic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dresic »

Jo už jsem pročítal zkusím se podívat na to čerpadlo kdyby bylo volný, ale tomu moc nevěřím :) Jak říkáš, zahřátý a na volnoběh, při tahu nic.
Nn vanos ještě nemám, je to rok 96 před FC.
Ještě musím podotknout, že na videu se to ozývá snad 20x tolik, naživo to není tak hlasitý, ale vadí mi to.
BMW e38 740i M62 1996

ex BMW e38 725tdsA
Hugo

Příspěvek od Hugo »

Dresic píše:Chlapi nechci zakládat nový téma, ale mohl by někdo říct svůj názor na tenhle zvuk co je ruší sametovej chod V8? Mám pocit jako bych měl diesla!

Nahrál jsem to na youtube :

https://www.youtube.com/watch?v=lOZQ7ig ... e=youtu.be

Dělá to už od koupi, je to M62 bez vanos, výkon i chod na volnoběh v pořádku, jen mě štve ten zvuk do toho. Neměl někdo zkušenost už?
Klepe mi to rovnako uz snad 50 tisic km. Mam M60, olejove cerpadlo mam repasovane.
BMW 740iA E38 09/1994; diagnostika INPA a DIS
Odpovědět