Stránka 1 z 1

Big Classic 2022

Napsal: pon čer 20, 2022 3:47 pm
od volf-m
Odkaz na nějaké ty fotky ze srazu https://volf-m.rajce.idnes.cz/Big_Classic_2022/

Pokud bych to měl ve zkratce shrnout, tak odpadá velké mínus ročníků na Sázavě a to příjezdová cesta. Nicméně ten kemp tam měl něco do sebe. Vybavení sice bylo hodně retro, ale bylo to uzavřené jen pro návštěvníky, byla tam velká plocha na vystavování (hřiště) atd.

Co se týká programu, tak ten byl kromě spanilé jízdy takovej nijakej. Účast na sraze však nebyla zpoplatněna, takže si v tomhle směru stěžovat nelze. Taky je těžké každý rok vymýšlet něco originálního a hlavně se nejde zavděčit všem. Co se aut týká, tak troufám si říct, že třetina byly skutečně hezké kousky, další třetina tak nějak průměr a vlastně těch úplně pelešin tam zas tak moc nebylo. V tomhle směru sraz neměl špatnou úroveň. Nějaké ty sedmičky tam bylo možné také vidět, ale z toho "našeho" fóra se pokud vím nikdo neúčastnil. Celkově bych tento ročník zhodnotil tak, že neurazí ani nenadchne. Pokud si naplánujete program v okolí a nebo to má člověk za rohem, doporučuju klidně další ročník navštívit, ale jet jen kvůli tomu přes celou republiku? To asi tak úplně ne.

Re: Big Classic 2022

Napsal: úte črc 12, 2022 4:39 pm
od NORMANN
hezky napsané Volfíku, :D
ze slohu bych ti dal jedničku.... :D
čili příště asi zase zůstanu doma, navíc sedmu mám zatím stále za zamčenými dveřmi a přijel bych tam leda s tou třetí skupinou - pelešinou. :D