I když by se podle názvu topicu dalo usuzovat, že se bude jednat o krvavý příběh o pražské prostitutce, není tomu tak. Jedná se o mého starého baworáka E34 525TDS.
Někteří z vás si možná vzpomenou, že jsem se ptal na rady ohledně prodeje a podobně. Inu, nikdo z vás by mě asi nepřipravil na to, co se mi přihodilo v posledních týdnech.
Přes zimu stála E34 před domem, bohužel jsem z ní zapomněl vypustit vodu a díky krutým severopražským mrazům popraskala hlava motoru. Čekalo se, až bude trochu tepleji, že si auto vezme do parády můj kamarád. I stalo se, někdy kolem dubna jsme auto dopravili na Žižkov a rekonstrukční práce začaly. Nebyly příliš drahé a nakonec auto obstojně jezdilo. S kamarádem jsme se dohodli, že na sebe převezme zodpovědnost za prodej auta. Na začátku července se inzerátu všiml jeden kupec. Domluvil si s kamarádem dostaveníčko, kam přijel s nějakým jiným maníkem ve starém Peugeotu, který prý také zrovna koupili. Na BMW ale momentálně neměli celou částku - proto se domluvili, že podepíše smlouvu a zbytek peněz dodá následující den. Do naprosto korektně vyplněné smlouvy se zapsalo, že složil zálohu ve výši poloviny celkové ceny, k autu dostal klíče a malý techničák. Velký techničák jsme si nechali jako pojistku.
Druhý den nám kupec poslal SMS, že je s autem v Chomutově, auto nějak divně kouří a moc nejede. Že prý je teď v servisu a do Prahy se už ten den nedostane. Následující den se kupec již neozval. Tři dny na to jsem obdržel dopis od Policie ČR, Mladá Boleslav, obor dopravních nehod; předvolání k vysvětlení dopravní nehody, která se udála před několika dny.
Dali jsme si dvě a dvě dohromady a rozhodli jsme se za kupcem dojet - byt měl hlášený v Praze. Mluvili jsme s jeho otcem, který popřel, že by si jeho syn auto od nás koupil. Rovněž nám sdělil, že ztratil veškeré doklady včetně občanky a řidičáku zhruba před měsícem. S nepořízenou jsme odešli a čekali, co nám řekne policie.
Dnes jsem s kamarádem, který auto opravoval a prodával, dojel do MB, kde jsme se dozvěděli, že auto je na šrot a dá se odnést ve dvou kýblech. Nehoda se udála ten den, kdy bylo auto prodáno - asi 4 hodiny po koupi. Kupec poslal BMW asi stočtyřicetikilometrovou rychlostí do příkopu vedle dálnice R1 ve směru z Prahy na Liberec (těsně před Mladou Boleslaví) a následně z vozu utekl. Ve voze zůstala pouze kupní smlouva, na které jsem byl podepsán já a kupec, pan X.
Co z toho vyplývá? Panu X někdy na začátku června ukradl kdosi doklady. O měsíc později si tento zloděj vyhlédne BMW. Složí zálohu ve výši poloviny ceny, s autem odjede, o čtyři hodiny později má brutální nehodu na dálnici (viděl jsem ty fotky a nestačil jsem se divit). Ze zmuchlaného vraku vyleze ven a jeho komplic ve starém Peugeotu ho odváží neznámo kam...
Prodaná a rozsekaná
- janys
- Kontaktovat uživatele:
Prodaná a rozsekaná
E38 740i '97
Sorrentblau Metallic
báwovole nahlínách fmetle fkůži s červeným íčkem, 286 klokanů, táhne to pěkně vocpodupyčo
Sorrentblau Metallic
báwovole nahlínách fmetle fkůži s červeným íčkem, 286 klokanů, táhne to pěkně vocpodupyčo
- KAMIL740
Re: Prodaná a rozsekaná
masakr
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot
))
e34 525i spera rules elpídží by dejv
))
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot

e34 525i spera rules elpídží by dejv

- T613
no at je to jak chce, jsi blbec sam, "prodat" auto kdyz ti ho ani nezaplati cele 
na to se neda nic jineho rict, za to ze je nekdo blb a rozbije to na kasi 5 minut po koupi to neovlivnis

na to se neda nic jineho rict, za to ze je nekdo blb a rozbije to na kasi 5 minut po koupi to neovlivnis
-
Se divim ze zaplatil alespon tu polovinu kdyz to jel jenom rozsekat...
Asi nejakej dement.

e39 '02
- J.Benny
Tak to je fakt rachot, tomuhle se říká fakt pech 

- DJ HONZA
- Kontaktovat uživatele:
- scorpion
mazec no
.. ale je to tak zásadní chyba nějaké půlky nebo splátky když ho neznáte... když jsem prodával e32 tak to na mě taky zkoušeli... bud prostě na beton všechno a nebo at kupuje jinde... 

- Filozof
přesně tak at je rád že to byla stará 525tds za pár tisíc nebo kolik stálo netuším.
Já už ani v rodině nepujčuji ..je to o hubu a dokonce lidi v rodinách nesplácejí a taháš to roky z nich... natož uplně cizí lidi.
Když někdo nemá pár tisíc nebo desítek tisíc na auto co chce řešit ?
Smutný příběh. Akorát jsem nepochopil tedy konec. Rozbil auto odjel pryč a co jako ?
To měl bejt záměr a krýt nějaké stopy zločinu havárkou autem nebo jak ?
Já už ani v rodině nepujčuji ..je to o hubu a dokonce lidi v rodinách nesplácejí a taháš to roky z nich... natož uplně cizí lidi.
Když někdo nemá pár tisíc nebo desítek tisíc na auto co chce řešit ?
Smutný příběh. Akorát jsem nepochopil tedy konec. Rozbil auto odjel pryč a co jako ?
To měl bejt záměr a krýt nějaké stopy zločinu havárkou autem nebo jak ?
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba