Jentak pro zajímavost, třeba to tu někde je....
není tam vše, ale i tak některý částky vyrazí dech
já si spočítal výbavu za 600tisíc a to tam není napsaná cena zadních komfortů, multiloketky, deštáku,webasta,kůže navíc a zadní klimy...
já jsem si teda spočítal podle týto tabulky, že z výroby tam mám nadstandart výbavu za 723 600,-
za celý auto pak 2 629 106,-
samože jsem si tam dodělal další výbavu a to kdyby bylo v autě už z výroby, tak to by byla asi pecka!
a to mám nejlevnější verzi - tds!
máš tam někde rok výtisku?
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw
Podle motorů to bude tam ten mezifacelift ne? 98. Jinak tam 3,0d a tds nebylo. Osobně jsem si myslel, že 3,0d přišlo s faceliftem, ale už jsem viděl i předface v 3,0d
přesně tak kvalita byla skoro jako u rolsu dnes ...ne tak uplně ale bylo to minimálně z velké části dost podobné ...ty auta jezdí dnes a věřím že e32 i e38 bude ještě za 10let jezdit s udržbou ... pokud nebudou hnít ... si vemte že jsou dnes ty auta na urovni sice technicky někde jinde ale kvalita je posledních 5-10et velice mizerná...
Můžeme pozorovat co bude s auty za 10let Fka apod. Ta udržba bude několikanásobně vyšší jako dnes u e38. Ty tablety a displaye a jednotky co jsou všechny na cínu bez olova budou odcházet jedna za druhou.... navíc dnes se dělá vyloženě na servis a kvalita jde bokem ...
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba
Ano a proto ta auta stojí o tolik míň, než stála e38 v reálných cenách - automobilka už nevydělává tolik na samotném prodeji auta, ale na ND a servisu..
EX E38 740i LPG orientblau 12/99 DF89547 EX Mondeo MK4 fnaftě, fmetle, fmanuálku, fhadru, na hlínách, bez čipešku Mondeo MK5 fnaftě, fmetle, fautomatu, fkůži, vefullu