Filozof - E38 728ia Schwarz II
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- P3RF3KT
Re: Filozof - E38 728ia Schwarz II
Nebo chces jetej? 
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
- calif
Možná jen zhroucená baterie... Snad odjedeš, držím palce.
Nejsou tam někde kabely a druhý auto?
Nejsou tam někde kabely a druhý auto?
E36 325i ex
E38 730iA ex
E38 728iA DJ34193 ex
E38 730iA ex
E38 728iA DJ34193 ex
- Filozof
baterie je nová. Asi rok a pul. poslední měření bylo tyden zpátky a zdálo se mi že v zimě se rychleji vybíjí měla baterka někdy i 12,1V
Když ted už nenastartovalo auto stejně vše fungovalo a svítila světla i xenon vše jen motor ticho jako by starter byl KO. Ale nevěřím že odešla baterie i starter dohromady ....jistě to byl altík když ukazoval polubák dobíjení ...uvidíme ráno po nabíjení celé noci už to tam mám hodinu a do rána bude jistě ok.
Jinak automat nechtel radit kousek od baráku měl stále jedničku a nešlo nic ...asi jak ten altík nedobíjel byla to nějaká pojistka nebo nevím.
Vlak to asi jistí jinak to nevidím.
nejvíce mě štve to že jsem chtěl mít alternátor ok když už byl špatny a vypadá že mechanik mi opravil jen jednu věc a ostatní nechal a ted přišlo na řadu něco dalšího ...zda je to elektronika nebo mezizávitový zkrat netuším. Pokud bude alternator nový bude to jistota ...jetej už raději nechci opravdu při představě že jsem na horách s rodinou 3letým a 1letým klukem a manželkou a někde ve sněhu v noci řeším nepojízdné 2tunové auto asi mě hrábne...
Takže to dopadlo ještě dobře .... ráno zjistím pojistky zkusím nastartovat a vyhodím ven alternátor pokud to není složité a pujde to v klidu.....musím ještě nastudovat jak na něj.
Když ted už nenastartovalo auto stejně vše fungovalo a svítila světla i xenon vše jen motor ticho jako by starter byl KO. Ale nevěřím že odešla baterie i starter dohromady ....jistě to byl altík když ukazoval polubák dobíjení ...uvidíme ráno po nabíjení celé noci už to tam mám hodinu a do rána bude jistě ok.
Jinak automat nechtel radit kousek od baráku měl stále jedničku a nešlo nic ...asi jak ten altík nedobíjel byla to nějaká pojistka nebo nevím.
Vlak to asi jistí jinak to nevidím.
nejvíce mě štve to že jsem chtěl mít alternátor ok když už byl špatny a vypadá že mechanik mi opravil jen jednu věc a ostatní nechal a ted přišlo na řadu něco dalšího ...zda je to elektronika nebo mezizávitový zkrat netuším. Pokud bude alternator nový bude to jistota ...jetej už raději nechci opravdu při představě že jsem na horách s rodinou 3letým a 1letým klukem a manželkou a někde ve sněhu v noci řeším nepojízdné 2tunové auto asi mě hrábne...
Takže to dopadlo ještě dobře .... ráno zjistím pojistky zkusím nastartovat a vyhodím ven alternátor pokud to není složité a pujde to v klidu.....musím ještě nastudovat jak na něj.
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba 

-
zzeli
Baterie byla dle popisu evidentne vybita. Az ji nabijes, tak to auto musi minimalne nastartovat. Pak uvidis co dal, jestli altik dobiji nebo ne. Je divny, ze to zdechlo tak rychle bez predchoziho sviceni kontrolky. Mozna nekde nejaky zkrat, sul a voda je svine. Treba to rano bude i dobry, nicmene problem tam nekde je.
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
- oxik
Ještě zkontroluj, jestli máš pořádně dotažený kabely na baterce, ono pak sice všechno svítí a funguje, ale při startu nic a vše zhasne, ani se to nepokusí o start.. jinak e38 s vybitou baterkou začne okamžitě cvakat, žádný točení startéru nečekej
- Filozof
nevim zda jsem to popsal správně ale raději ještě jednou to napíšu.
Přišlo mi divné že auto neřadí nahoru a rozsvítila se baterka. Takže dobíjení asi nebylo ok v tu chvilku. Tak jsem zastavil a vypl motor stím, že jsem čekal že to byla anomalie a znovu nastartuji a vše bude v pohodě. Poté již auto ani neškytlo. Přitom vše fungovalo, jak světlo stěrače radio atd... takže mi přišlo že je to ochrana auta nebo altík někde opravdu zdechl. Přišlo mi divné že se aspon starter nepokusil nastartovat.
Ráno pozjištuji všechny pojistky a zkusim baterii zapojit a nastartovat... pokud bude svitit baterie nema smysl někam jezdit, jen jsem chtěl ověřit, že je to skutečně altík a mám jej vytáhnout ven. Mám tady jen nabiječku a mulitmetr od tchána.
Přišlo mi divné že auto neřadí nahoru a rozsvítila se baterka. Takže dobíjení asi nebylo ok v tu chvilku. Tak jsem zastavil a vypl motor stím, že jsem čekal že to byla anomalie a znovu nastartuji a vše bude v pohodě. Poté již auto ani neškytlo. Přitom vše fungovalo, jak světlo stěrače radio atd... takže mi přišlo že je to ochrana auta nebo altík někde opravdu zdechl. Přišlo mi divné že se aspon starter nepokusil nastartovat.
Ráno pozjištuji všechny pojistky a zkusim baterii zapojit a nastartovat... pokud bude svitit baterie nema smysl někam jezdit, jen jsem chtěl ověřit, že je to skutečně altík a mám jej vytáhnout ven. Mám tady jen nabiječku a mulitmetr od tchána.

- herman17
Nabij baterku a pokud je to altik, tak normalne dojedes dom. Jen bych nepouštěl světla. A ty kontakty na baterce bych taky prověřil 
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné

http://WWW.BOZENOV.CZ
- Filozof
100km nedojedu a na první kvalt už vubec ne
vlakem jsem 8let nejel tak si to zase vyzkouším jaké to je.
Kdo mě nezná jsem pan pečlivý opravdu vše kontroluji zda je poctivě dotaženo a zapojeno raději 3x. takže kontakty byli stopro OK na baterce.
vlakem jsem 8let nejel tak si to zase vyzkouším jaké to je.
Kdo mě nezná jsem pan pečlivý opravdu vše kontroluji zda je poctivě dotaženo a zapojeno raději 3x. takže kontakty byli stopro OK na baterce.

- volf-m
Tak ať ti nějakej kámoš přijede naproti a vždycky můžete prohodit baterky po cestě.
BMW E38 750iA Individual
BMW 330i E91 Ghetto Touring
Mini Cooper S Cabrio (R57)
BMW 330i E91 Ghetto Touring
Mini Cooper S Cabrio (R57)
- herman17
Moc se s tim seres 
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné