To znám co jezdim bmw, tak tolikrat sem za celej zivot nikdy gumy a kola neměnil
Jinak mas jezdit na tech kratsich lyzich jako ja..
Ty pak narves uplne vsude
SPORT & RELAX AREÁL BOZEŇOV - restaurace, wellness hotel ***, firemní akce, školící centrum, kemp, tenisové kurty, minigolf, lanové centrum a jiné http://WWW.BOZENOV.CZ
nevejdou se tam kvůli vázání, mají přes 2m a vázání musí být narvaný skoro u průlezu a když se tam dají další lyže, tak se vázáním zaseknou a víc lyží tam prostě nedám..i hůlky byly problém
Gumy na zadku stejně na odpis, najeto tak 13tis km, fakt skvělý..takže aspoň mě to donutí tam dát nějaký, co budou mít víc jak 4mm..jinak to je můj první defekt a lituju nefunkčního RDC, docela by se hodilo to vědět
EX E38 740i LPG orientblau 12/99 DF89547 EX Mondeo MK4 fnaftě, fmetle, fmanuálku, fhadru, na hlínách, bez čipešku Mondeo MK5 fnaftě, fmetle, fautomatu, fkůži, vefullu
Mě na e39 uchází jedno zadní kolo uchází a poznám to normálně při jízdě, protože se mi to nechce řešit tak cca každé 3 dny foukám na benzíně Jinak Oxíku s těma pneu buď v klidu, já zase loni úplně odrovnal letní na předku když se mi nějak pokurvilo uložení, ale vzal jsem to pozitivně, stejně bych chtěl upgradovat letní kola.
BMW E38 750iA Individual
BMW 330i E91 Ghetto Touring Mini Cooper S Cabrio (R57)
oxik píše:nevejdou se tam kvůli vázání, mají přes 2m a vázání musí být narvaný skoro u průlezu a když se tam dají další lyže, tak se vázáním zaseknou a víc lyží tam prostě nedám..i hůlky byly problém
Tak to pak jo,my máme lyže kolem 170cm,dvoje jsem narval dopředu co to šlo a druhý pár se tam pak vešel.A skivak jsi odjistil úplně,nebo jen odklopil opěrku?