dělal někdo retrofit z Business bez telefonu rok 10/99 na DSP/HIFI systém?
Koukal jsem, že je to docela voser, ale přesto se ptám:
1) dá se to?
2) dělal to někdo?
3) co je nejvíc na hovno a na co si dát pozor
4) bude to fungovat nebo se musí něco z řídí jednotkou?
oxik píše:A jsi si vědom, že to je upgrade asi jako z hovna do louže?
Vím jak to hraje, máme to v 735i, 96. Je to z hovna do louže, ale i to je docela rozdíl. Chci nechat všechno v originále tak mi asi nic jiného nezbývá. ?!
Neni. Ano oproti dnesnim audio systemum je to o nicem. Nic mene pokud jsou vsechny repraky ok, tak kdyz to nekde pustim nahlas, x lidi se me uz ptalo co v tom mam za audio a ze neni mozny ze je to original. Jediny co tomu chybi jsou basy, ty mam doplneny SW v zadni loketce.
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
P3RF3KT píše:Neni. Ano oproti dnesnim audio systemum je to o nicem. Nic mene pokud jsou vsechny repraky ok, tak kdyz to nekde pustim nahlas, x lidi se me uz ptalo co v tom mam za audio a ze neni mozny ze je to original. Jediny co tomu chybi jsou basy, ty mam doplneny SW v zadni loketce.
souhlas.
Já bych (pokud to někdy domontuju) spíš zkusil vyměnit repro v hodní liště. Někde na USA forech psali, že to taky funguje.
Já si dovolím takovej malej offtopic - vyměnil jsem origo rádio v E39 se soc audiem za úplnej šrot, nějakej starej xplod a nějakým zázrakem to hraje srovnatelně s mojí E38 s DSP. Nevím co v BMW s tím audiem vyráběli.
BMW E38 750iA Individual
BMW 330i E91 Ghetto Touring Mini Cooper S Cabrio (R57)