JaraX píše:- no a když už se něco tmeli, tak se toho tmelu dává mikroskopická vrstva, není třeba tam dát toho tmelu tolik že to leze ven, riskuješ že napadají kousíčky tmelu do sacího koše a zadře se motor. takže peníze za přetěsnění víka - vyhozené peníze
"
Jooo, ted jsi mi pripomel toho longa co jsem od perfekta mel, jak na nem pretesnoval vse. A vse asi pretesnoval poradne ze vsech stran, na to museli padnout tak tri tuby cerveneho silikonu
Jedna vec je jista - perfekt neni servis, ale vymenovac dilu a to stary nefukcni dil za jeste starsi polofunkcni dil
Ty blbecku, nekolikrat sem ti rikal ze na tom motoru sem netesnil nic a uz vubec nic cervenym silikonem.
Ano nejsem servis, nikdy sem se tak neprezentoval a ani s tim nehodlam zacinat
BMW E38 740i M62 Kompresor Individual PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ e38
JaraX píše:- no a když už se něco tmeli, tak se toho tmelu dává mikroskopická vrstva, není třeba tam dát toho tmelu tolik že to leze ven, riskuješ že napadají kousíčky tmelu do sacího koše a zadře se motor. takže peníze za přetěsnění víka - vyhozené peníze
"
Jooo, ted jsi mi pripomel toho longa co jsem od perfekta mel, jak na nem pretesnoval vse. A vse asi pretesnoval poradne ze vsech stran, na to museli padnout tak tri tuby cerveneho silikonu
Jedna vec je jista - perfekt neni servis, ale vymenovac dilu a to stary nefukcni dil za jeste starsi polofunkcni dil
Ty blbecku, nekolikrat sem ti rikal ze na tom motoru sem netesnil nic a uz vubec nic cervenym silikonem.
Ano nejsem servis, nikdy sem se tak neprezentoval a ani s tim nehodlam zacinat
to je sranda, todle mě fakt baví "no já jsem ty opravy všecky udělal, teda neudělal, teda děla, no vlastně já nejsem servis, tak se nemužete divit že to je všecko udělany špatně"
Honziku, tobe to jmeno sedi strasne, ty jsi legenda vsech hloupych honzu.
Ted pises ze jsi na tom motoru ( byvale 740iL) nic netesnil - strasne lzes- bud ted nebo predtim. Precti si topic k tomu longu kde vypisujes vse co jsi delal. Je to na strane 6 abych vsem ulehcil praci. A to jsi cely ty, delas vse (na hube), v praxi neudelas nic a v konecnem vysledku toho vlastne ani moc neumis. Moc dobre vim jak to u tebe chodi, kdo ti co dela. Nejhorsi je ze si o tobe vsichni pisou ve zpravach, ale nikdo ti nic nerekne nebo nenapise. Proto jeste u tebe nekdo nakupuje.
Pomlouvate? Pokud zůstaneme u mého auta tak je to jen popis stavu věci a ano perfekt má své mušky, mouchy masařky ale za ty prachy a rychlost í když někdy na úkor kvality....a jestli je to osobně nebo na internetu sere pes. Proto není nad osobní zkušenost jakou to už si tady můžeme napsat ale pak tu bude každej akorát nasranej hoši za chvilku jsou vánoce klid a mír vždyť se ty auta stejně za chvilku rozpadnou samotné
mě tady perfekt taky pomlouval, přímo v tomdle topicu, tak proč neudělat to samy.
ja s perfektem nic neřeším, jednou jsem od něj něco kupoval a vůbec to nebylo tak jak se to domluvilo, tak už ho mam na svym virtualnim ignore listu.
...už ani nevím co jsem chtěl říct ... raději se zde nebudu plést do diskuze.
Je vidět že je zde výměna názorů a popis věcí co se dělo a nedělo na autě. Já osobně jezdím 600km jen do práce týdně a dalších 100-200 o víkendu a nedokážu si představit mít problémy jako Martin se svým autem to bych asi už skočil ze skály nebo to auto hodil...
Přitom znám kluky co mají 728i či 740i a jezdí si roky v pohodě auta jim krásně šlapou a nemají problémy mimo spotřebák.
Je mi upřímně líto Martina. Osobně jsem si myslel, že si jezdí jako král s novým motorem a šlape jak švýcarky. No zase to byl jen dočasný stav jak slyším....
Musí to mít nějaké řešení. Vypadá to že Martin pujde na kurz servisáka BMW a pak si auto bude dělat sám jinak se nedoplatí nikde.
Na díly za 30k je to opravdu škoda a neřešit to je taky škoda....
Necháme na Martinovi at si sám rozmyslí co stím dál. Je to opravdu oříšek v tomto případě .
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba
Podle mě je hlavní, že všechny zde popsané nedostatky jsou řešitelné a ne za nějakou likvidační cenu, takže pokud by to Komar chtěl řešit (topovku z toho asi nikdo dělat nebude), tak by to neměl být až takový problém. Stejnou věc jde někdy opravit za 5 ale i 20 tisíc. Kromě finanční situace majitele si to chce uvědomit, jestli má ta nákladnější oprava vůbec smysl. Několikrát jsem byl svědkem toho, jak přijede kluk/holka s 318i shnilou na hovna a přáli by si na tom udělat pomalu GO všeho a nechtějí slyšet, že je to úplná blbost, že to auto bude vždycky šrot a je lepší se poohlédnout po něčem jiném. Zrovna u téhle sedmy si myslím, že na úplnou popravu je ještě brzy. Na denní ježdění několika set km to už asi nikdy nebude (e38 už mají obecně svoje roky), ale jako druhé auto v rodinně proč ne. Kdyby se ale místo prosté výměny motoru mělo dělat všechno co je na autě nějakým způsobem v nepořádku, určitě by to nešlo udělat za těch 60 tisíc, ale 3x tolik. Jenže fungovalo by 3x tak dobře?
Se svojí e38 nejezdím denně právě z důvodů, že uvést to do stavu jak bych si představoval by stálo nesmysl. Jako příklad uvedu LPG. Rozhodl jsem se ho zbavit, protože jsem nebyl spokojen s tím jak funguje, ale na karoserii už vždy budou stopy, a třeba nový kabelový svazek taky nestojí pět korun. A jsme u toho, můžeš koupit jetej svazek z auta kde plyn nebyl, ale bude už 20 let starej, izolace vyhřátá... To tam raději nechám to, co tam je. Už delší dobu mám kolem toho takovou krizi, nevím vůbec, co s tím autem. Tak jak je bych ho neprodal právě z důvodu, že nechci někde vidět podobné vlákno a fotky každého chybějícího plastu a loga starline, no a investovat do toho větší peníze a hlavně čas se mi taky úplně nechce. Třeba ten čas ještě přijde, to se uvidí.
BMW E38 750iA Individual
BMW 330i E91 Ghetto Touring Mini Cooper S Cabrio (R57)