KOmar e38 740i

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
zzeli

Re: KOmar e38 740i

Příspěvek od zzeli »

volf-m píše:Když jsem vstoupil do 7er komunity, tak Perfekt byl vždycky ten, co se mi snažil pomoci, čehož si vážím. Pořád díky němu Komarovo auto jezdí, některé věci šly asi udělat líp, ale jak už jsem jednou psal, je to taky o penězích. Kdyby to dělal s rozpočtem o 20 tisíc vyšším a o 3 dny déle, šlo by nějaké věci vyřešit líp. Mezi mechaniky je ale tenhle sport - prolést auto a hledat každý nedostatek po předchozím zásahu docela oblíbený sport a troufám si říct, že nikdo nemá klientelu se 100 procentní spokojeností.
+1
Nejake sarvatky vzdy budou, jen nevim, jestli je nutne to nechat dojit do takovych extremu. Nic pozitivniho to stejne neprinese ani jedne strane.
BMW e66 745Li Individual, 2003, pine green
BMW e38 740iA, 1995, ascot green
MEDVIDEK

Příspěvek od MEDVIDEK »

Kdyby Jarax nebyl rejpal a vše nepitval na molekuly,tak žadnej problem neni a neexistuje. Nevim co ho neustale nuti si honit ego a byt ve všem nejlepši a všichni kteři maji odlišny nazor jsou jen tupe ovce. Jestli byl v mladi šikanovan nebo přehližen mě je lito,ale pokud chce dal normalně fungovat měl by se nad tim zamyslet. Nikdo totiž neni zvědavej na jeho vylevy a i velice klidni a vyrovnani lide toho maji plne zuby. Tema Jarax je nekonečna smršť hoven všude kam vleze. Maji ho plne zuby i jeho zakaznici,jeden se mě svěřil a docela jsem ziral,jenže ke Snejkovi to ma daleko tak drži hubu. Zbytek ho tady bude chvalit pod vidinou slevy,nebo lepšiho umistěni v pořadniku. Jardu znam osobně a vše co zde pišu je muj osobni nazor.
BMW 750i e-65 fl
ex M5 e-39 r.v.12/ 2000
ex 730d r.v.4/ 2000
exBMW525tds
ex BMW 740iL e-38 r.v. 10/1997
KOmar

Příspěvek od KOmar »

Myslím že tu řešite sracky :D Perfekte vi jak to udělal, já to tušil že to tak je, no a Jarda to teď viděl :lol: hlavní je že jezdím, jak dlouho se uvidí ale to auto mám prostě rád pokaždé když si do něj sednu tak si řeknu že ho nedám :lol:

Každej u koho jsem byl mi řekl že je to vrak, Snejk to chtěl zapálit ale já pořád jezdím, každej den najet, dohromady cca 130 tisíc nějaký kacky to stalo a stát asi bude ale co cena už jen poroste :lol:
KOmar

Příspěvek od KOmar »

Jinak jsi to volfe napsal dobře jen ten čas perfekta vyloženě netlacil a limit zas tak pevnej nebyl, myslím to všechno co se vypsalo nebylo za 30 :lol: ale to neresme moje peníze moje rozhodnutí :D
JaraX

Příspěvek od JaraX »

Medvidku máš pravdu, jsem zdegenerovany tím jak furt jebu svoje mechaniky za každou blbost, třeba jen za to že něco dělají jinak než se to má i když to jak to dělaj vlastně nějak nevadí. furt se snažím ten servis pilovat a být nejlepší, a jak se člověk posouvá dál tak to co udělal perfekt mi přijde jako uplně megaprasárna, ale prostě že komarovi zachránil i když ja bych to za tydle peníze nikdy nedokazal už prostě přehlížím.
Tímto se Ti perfekte veřejně omlouvám, stal se ze mě stále nabručený kritik co jen chodí a něco kritizuje, at už u nás na dílně tak už někde mimo. za ty leta co dělám do BMW jsem vytvořil takovou svou imagirnani latku a nějak se nedokažu vcitit do toho co je pod ní, to že někdo prostě necha něco z auta viset a škrkat o zem, že posklada motor se svazkem bez ASC atd. Je vtipny že to se člověk snaží být nejlepší ho vlastně pak nakonec zničí. Je nejvyšší čas přestat řešit sračky na internetu a věnovat se víc jen tomu servisu. a to že seru svoje zákazníky ale neřeknou mi to mě asi mrzí nejvíc :(
BMW service expert - http://www.jarax.net
oxik

Příspěvek od oxik »

Já se tedy taky vyjadrim..

1. Nepřijde mi v dnešní době úplně OK někomu vyhrožovat fyzickým násilím. Nejsem zadnej pacifista, ale věci se dají řešit v klidu a slovy.

2. Vyhození jaraxe z FB klubu hodnotím negativně. Od toho Facebook je, aby se lidi delili o své názor a souhlasili /nesouhlasili s ostatními. Cokoli jiného mi přijde jako cenzura. Nechápu proč jsou vyhazování lidi, kteří k totalnimu bastlu napíšou, že se jim to nelíbí..ihned zásah admina..proč? Vždyť to je totálně na hlavu.

3. Perfekt nedávno založil vlákno s bastlama, se kterýma mu lidi přijeli, takže si myslím, že není na místě, nadávat jaraxovi, že zveřejnil fotky bastlu, který v mensim/větším rozsahu způsobil perfekt. To že jarax si moc servítky nebere a neoveri si (možná ani nemá jak), co perfekt dělal a nedělal je jiná věc.

4. Obecně tady platí totální posranost. Slyšel jsem "pomluvy" snad na všechny, včetně Snejka. Jenže nikdo to nikde nenapise veřejně, protože by mu už dotyčný auto na servis nevzal nebo mu neprodal díly apod. A to plně chápu. V ideálním případě, by jakýkoli problém měl řešen s tím, kdo to udělal a pokud by odmítl to řešit nebo to posral znovu, pak to teprve zveřejnit.
EX E38 740i LPG orientblau 12/99 DF89547 Obrázek
EX Mondeo MK4 fnaftě, fmetle, fmanuálku, fhadru, na hlínách, bez čipešku :twisted:
Mondeo MK5 fnaftě, fmetle, fautomatu, fkůži, vefullu :twisted:
Filozof

Příspěvek od Filozof »

JARAXI je to tvoje sebepoznání .... na jednu stranu jsi perfekcionista co by chtěl aby auta od tebe odjížděla jak z továrny což nejde to by nikdo nezaplatil a ani mechanici nejsou dokonalé stroje ukradené z fabriky BMW.
Možná toto vše je dobré aby si každý sáhnul do své duše a došel k sebepoznání. A umět přiznat že jsem něco neudělal pořádně či jsem to podělal toto dnes umí málokdo ... proto si osobně cením pokud někdo veřejně dokáže říci ... ikdyby diplomaticky .

Defakto 95procent servisů a mechaniků aut dělají jen to nejnutnější a spousty věcí se ojebávají svým způsobem...znám x servisů a dělají to všichni kdo je jak precizní je pak už jen otázkou pár procent servisáků kteří si na tom zakládají.

Líbí se mi na Jardovi že se snaží dělat kvalitně a dokonale a pokud je pochybení napraví chybu alespon z ohlasu co jsem slyšel.
Na každého je chvála ale i kritika se občas najde ať je to jarax nebo snejk či kdokoliv další a sebelepší ... není nic dokonalé ani nové díly z BMW které mohou selhat a pak to házet na mechanika atd... ale berme fakt, že jsou to největší borci na BMW 7er tady v ČR.

Oxik to krásně popsal.

Diplomatická řeč je asi to nejduležitější co lidem chybí ...pak slovo dokáže ublížit nebo nasrat někoho tak, že dá jinému po tlamě. To je asi největší problém většiny lidí co tak pozoruji všude. Je to jen neporozumění slovu druhého člověka.

Jardo nechtěj být perfektní a dokonalý ve všem, stačí pravidlo zavolat zákazníkovi po pár dnech/týdnech zda je vše ok a všechno funguje a zda je spokojen abys měl zpětnou vazbu. Případně online rychlej formulář na 30sekund. Něco jak má heureka.
Pokud dokážeš udržet spokojenost zákazníků nad 95-97procent tvuj servis je profesionální. 100procent nedá prostě nikdo stím se smiř. ;)
BMW E38 728ia Schwarz II - LPG Prins VSI 6/97 - Spotřeba Obrázek

Obrázek
JaraX

Příspěvek od JaraX »

to víš že se snažím volat, zjištovat atd. zatím si nikdo nestěžuje na ceny (dokonce mi dost lidí řeklo že bych měl zdražit) protože většina mých zákazníků si stěžuje na časy čekání na servis, a to jsem aktuálně schopen zkrátit jen omezením klientely, už neberem nafty krom pár vyjímek, neberem 5er, no a přemýšlím co škrtnout teď.
a věř že mechanici dělají spousty chyby, kdybych nad nima denně nestál a nekontroloval každou jejich věc, tak je z nás průměrnej českej servis. skoro dne aby něco nestalo, byt drobnost. ale tím že kolem nich lítam a kontroluju tak 95 procent vychytáme, reklamace už skoro nejsou, resp je jich minimum, nastolil jsem si tvrdej režim, každej zákazník s reklamací dostane hned náhradní auto a řeší se to prioritně, a čím víc mě "bolíí" reklamace, tím víc si člověk dá záležet na tom aby se to příště nestalo. mám kamaráda co má taky servis a když je reklamace, tak řekne lidem, panee, to turbo vám odešlo protože vám ten motor málo maže, né proto že jsme to udělali špatně. no a ke každé reklamaci si pak vymyslí nějaký důvod a je uplně jedno jeslti tu stejnou chybu udělá znova nebo ne.

mám taky asi dva lidi kteří ke mě přešli od Snejka a i když jsou z čech tak to vozí ke mě, a nejvíc si bud stěžujou že s něma Snejk nekomunikuje nebo že jim zašpinil interier, ale dost by mě zajímalo jeslti to řekli Snejkovi, když mu každej řekne že jim zasral auto tak si třeba přístě dá víc pozor. já si myslím že prostě za upřímnost je potřeba, já bych se nebal to říct, třeba bych dostal dodržky ale nebál bych se :D no jo, každej máme svý problémy at už menší nebo větší, otázka jeslti je chcem řešit nebo ne a co pro to děláme. ale pak je otázka jestli je dobře to co dělá perfekt, ale asi jo, když zachrání co mi ostatní nedovedem, ani já ani Snejk by jsme to auto za ty prachy nezachránili. ted zrovna měnim motor na E46 320i a bude to tak za 50, protože se preventivně dáva novej chladič, expanzka, vodní hadice, termostat a další původní věci. už tak nějak vycházím ze zkušensoti co na těch E46 odchází, pánovi jsem napsal seznam co bych vyměnil a proč, on to odsouhlasil a už se to dělá. a vím že kdybych ten motor měnil sobě, tak by to nestálo 50k ale 100k.
BMW service expert - http://www.jarax.net
MEDVIDEK

Příspěvek od MEDVIDEK »

Jardo,nikdy jsem nezpochybnil tve znalosti,ale co mě na tobě sere už 10 let je tvoje rejpani. Proč nemužeš byt pořad normalni jako poslednich 5 přispěvku. Nebo si snad mysliš že mam radost z toho někoho vyhazovat???? Když je někde 500 lidi tak musi byt pořadek a kazeň jinak to propstě nejde. Petr Zika i když jezdi v superbu děla pro klub mnohem vic než ty a proto tam pořad je. Snaž se psat přispěvky normalně,ne všichni jsou odbornici a ne všemu rozumi,tak pokud se k něčemu vyjadřiš zkus se vžit do těch lidi. Davaš do toho moc emoci a bereš některe věci moc osobně. K vyhružkam nasili napišu asi toto,potřeboval bys par facek o tom žadna. Možna by se ti rozsvitilo v hlavě a pochopil bys že nejsi buh. Prostě se jen divim že to ještě někdo neudělal. Každy by měl mit uctu k druhemu a to mě u tebe chybi jinak proti tobě vubec nic nemam a sam viš že byla i snaha zase byt přateli.
BMW 750i e-65 fl
ex M5 e-39 r.v.12/ 2000
ex 730d r.v.4/ 2000
exBMW525tds
ex BMW 740iL e-38 r.v. 10/1997
KOmar

Příspěvek od KOmar »

Pár facek ještě nikdy nic nevyřešilo, vyhrožování že by si někdo měl někdo dávat bacha je úsměvné a těším se až ten kdo tohle praktikuje narazí na někoho s železem, každému co jeho jest :lol:
Odpovědět