E32 750il HL

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
NORMANN

Re: Dannyho HighLine

Příspěvek od NORMANN »

taky už mám za sebou restauratérské práce, tenhle pocit znám, jen tě to o to víc bude bolet, až ho bud prodáš, nebo ti ho někdo nedej bože čorne, atd. páč si vždy vzpomeneš, jaxes s tím sral v mrazu dešti, někdy do tmy, vlétě ve vedrech, v mrazech, to jsem si taky zkusil a ne jen na jednom autě. :D takže ti držím palce a přidávám se pod rčení: nenech se nikým odradit. ber to jako výzvu, a dokaž všem, že to dáš dokupy. ;) zas bude o jeden sqost na světě víc. jen se tu stále píše o nějaké směšné pořizovací ceně, mohl bych jí taky znát? zajímala by mně ta co byla v nabídce a ta konečná, pokud to není tajné. třeba i do SZ. dík.... :D
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
Danny.Sp

Příspěvek od Danny.Sp »

tak naštěstí mám kde to dělat a i spostu prostředků k tomu...ale jeden velkej problém je, že sem auta dělal naposled jako malej kluk... :D teĎ už v tom sice dva roky dělám, ale ne jako mechanik...jinak původní cena byla 45t a já se nakonec vešel do 20t a eště mi zbylo na EKO poplatek... :)
Obrázek

stále som ten vyjebaný vagabond čo po sídlisku jezdí černým vyjebaným báwom...
KAMIL740

Příspěvek od KAMIL740 »

Danny.Sp píše:tak naštěstí mám kde to dělat a i spostu prostředků k tomu...ale jeden velkej problém je, že sem auta dělal naposled jako malej kluk... :D teĎ už v tom sice dva roky dělám, ale ne jako mechanik...jinak původní cena byla 45t a já se nakonec vešel do 20t a eště mi zbylo na EKO poplatek... :)
tak to je pecke a ted uz chapu proc si to kupoval dival sem se na nej a bylo mi divny ze by nekdo zaplatil 50t za tohle ale za 20 je to super kup to mas pravdu
pac ti zdyde hromada penez na tu kosmetiku se kterou se vlezes upne v pohode tak do 70 a za 70 mit 750 HL po laku ======== NADHERA gratuluju a preju pevne nervy a hodne uspechu :D :D :D
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot :)))
e34 525i spera rules elpídží by dejv :)))
Danny.Sp

Příspěvek od Danny.Sp »

tak víc bych za to nedal...nejsem blázen... :)
Obrázek

T613

Příspěvek od T613 »

hlavne sem haz fotky a popis s nadavkama co zrovna opravujes jak ja :lol:
at se taky jednou zasmejem cizimu nestesti
Danny.Sp

Příspěvek od Danny.Sp »

to mám v plánu... ;)
Obrázek

Danny.Sp

Příspěvek od Danny.Sp »

tak dneska opraveno chalzení...takže s tim můžu zajet na linku abych to prohlídnul zespodu a proklepal nápravy....a pak zase na dílnu a začne ten boj... :)

jinak kuli jedomu plastovýmu téčku a s...l sem se stim jak nevim co...žádnej prostor a všude nějaký hadice...ale tak to asi znáte... :)
Obrázek

Danny.Sp

Příspěvek od Danny.Sp »

tak dnes projetí linkou STK...kupodivu na spodku nic neklepe, nemlátí,neni volnýho...koroze jen lehce...spiš vše zaprasený a povrchovej lišák...brzdy brzděj...coč mě vše potěšilo... :)
Obrázek

Danny.Sp

Příspěvek od Danny.Sp »

tak dneska provedeny testovací jízdy kuli převodovce...údajně byla dělaná, ale málo oleje...bylo to líný, řadilo to tvrdě, a nedokázalo pořádně podřadit...tak sem zjistil, že oleje bylo asi jednou tolik než má bejt, podle měrky...tak sem něco odpustil, ale stále to řadí blbě...nemáte nějak návrhy co by to mphlo bejt...???hlavně neřikjete udělat repas... :x jinak motor taky nejede uplně jak má...ale vzhledem k vyfikundacim co tam sou to trochu chápu...spíš mě trápí ta převodovka... :( rád bych tohle aspoň trochu vyřešil než to začnu rozebírat, když to je eště provozu schopný jakž takž...takže za každou radu bu rád... :)
Obrázek

NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

tak teprve ted jsem si všiml, že to má úzký ledvinky z R6 a vlastně i masku, celou dobu s mi na tom ten předek zdál divnej, někdo tam dal zrovna to, co měl ve stodole.takže to budeš muset taky vyměnit.
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
Odpovědět