Ahoj kluci,
mam mensi problem, v kufru mam changer, klasika...mam v PC dost hudby ale v MP3 a to jak jsem jiz zjistil jaksi neprehrava.
Co vim tak jsou origo audio CD ve formatech .cda, zajimalo by me co jeste lze prehrat za formaty?
Diky moc a mejte se
Changer
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
Conscious
Re: Changer
No obávám se že pouze *.cda jinak asi nic. A co se mi osvědčilo při pálení hudby je pomalejší vypalování,52x apod. mi changer už nenašel a hlásil error. Jsem dostal mp3 a mp4 přehrávač do zapalovače,tzv. transmiter,prostě na tom přehráváš mp3 a na zvolené frekvenci si to naladíš na rádiu. Jednoduché a funguje to naprosto dokonale. Má to vlastní 1GB paměť a slot na SD karty,momentálně v tom mám 8GB kartu. Jedinou nevýhodou je absence možnosti vypnutí podsvícení LCD takže to v noci dost ruší. Ale je to malá daň za tu pohodu co to nabízí. 
BMW E65 735i 9/01 (pro zlost), BMW E36 Compact 316i 8/94 (dailyna), BMW E21 318i 5/81 (pro radost a relax)
- Kuboš
- Kontaktovat uživatele:
Jasny....dik moc. Uz jsem na to dosel. Po hodine hledani jakej program na to existuje z mp3 do cda jsem se docetl ze staci pouze v programu v kterym bezne vypalujete nezacit vypalovat soubory, ale audio soubory a samo se to prevede do cda. To jsem netusil. Takova banalita, ale clovek se porad uci...tak jeste jednou dik moc za rady a hodne km bez nehod....cus bus KUBOŠ
e38- 740D nafta forever 
- 100RM
- Kontaktovat uživatele:
Este sa da pouzit aj jack-in, ale bohuzial je to len mono 
BMW 7 - The true definition of luxury. Yours.
e38 740iA poooomaly prerod (porod)
- MrCaesar
A co takhle vyndat kazetovej přehrávač a dát tam nějaký rádio, který má třeba USB ? Japak je to vlastně udělaný ? Kdepak je origo rádio ? V modulu přehrávače, nebo v modulu zodrazovacího displeje BC ? A jak je to s napojením na multifunkční volant ? Řešil jste to někdo ? Osobně by se mi totiž víc líbil CD přehrávač s USB vstupem v kabině (mám to v 5ce, ale i s rádiem a pohoda), než kazeta, ale né za cenu odpojení současného radiopřijímače.
"Sedmej" - Báwosedmaétřicetvosumpičo 1995 DG00309
"Chlapec" - Třicetčtyrkapětdvapětkapičo
- 100RM
- Kontaktovat uživatele:
Mne tam zase nejake normalne radia do toho interieru proste nesedia.
BMW 7 - The true definition of luxury. Yours.
- MrCaesar
No právě :-/ Ale copak někdo poslouchá audiokazety ? MP3 by se hodila... ale už jsem na stopě. To půjde
Teď už jen zjistit, jak přemluvid velkej OBC displej, aby ukazoval, co chci 
-
evlo
Tak jedine si udelat jack z dratu kazetovky.100RM píše:Este sa da pouzit aj jack-in, ale bohuzial je to len mono
- MrCaesar
No projížděl jsem návody a nejlíp asi kuchnout rádio, otevřít a zabrat si nějaký - třeba kazeťákyvý - vstupy audioprocesoru. Zůstane tak funkční i ekvalizér, ovládání hlasitosti a tak. Jen se mi nelíbí, že mi displej bude furt ukazovat kazeťák... takhle kdyby měl někdo z lacinej peníz, nebo zadarmo, ten zobrazovací modul od OBC. Třeba rozditej, poškozenej, nebo tak... případně popis sběrnice, po který komunikujou kompfrtní systémy ve voze...ale to už jsem dost daleko, na to že mi ještě ani nechodí zadní roletka a potřebuju nový ramena 
- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
panove o čem mlvite chtělo by to napsat jestli mate radio klasicky s mincovnikem vedle a pod tim displejovy počitač nebo jestli mate navigaci 4:3 displej s kazetákem.. pro ten kazeták s tim displejovym palubakem pod sebou tam je to špatný, tam jedině rozebrat, a napojit se kablikem přimo na vystupy "hlavy". jinak to nema moc smysl. přes tu kazetu je to takove .. o vejšky ochuzene... problem je že ten kazetak je proste autoradio a ma to v sobe i zesilovač. ....
no pokud mate 4:3 navigaci z kazetakem tak mate možnost... zezadu vedou dve dvoulinky stereo signalu z kazetaku... tam se da napojit přimo (pač zesilvač je až v kufru) ale je potřeba tam mit ještě nějakej "předzesilovač" protože napojit to rovnou na vstup mp3 je dost slkabý... ja měl klasický autoradio na mp3 pod sedačkou a do tohohle sem to pral přímo z výstupů ze zesaku .. mno....
pak se ještě prodava takovej pěknej převodnik (asi nejlepší řešení) místo changeru. prostě to tam připojíte a je to taková sráč krabička a do ní se strčí SD karta bo USB a prostě to hraje a i to i piše na displej nazvy... to je asi nejpříjemnější bastl audia...
jinak pokud mate ten trotl kazeták s palubákem pod... tak nenni nic lepšiho než tam da t prostě jiný dinový klasický radio... klidně i s DVD... ma to aspon pořádnej zesilovač a nějak to hrakje... za cca 1200kč se da koupit adapter s ovladanim (z volantu) na skoro všechny radia (sony pioneer panasonic jvc clarion,..skoro jakykoli)
no pokud mate 4:3 navigaci z kazetakem tak mate možnost... zezadu vedou dve dvoulinky stereo signalu z kazetaku... tam se da napojit přimo (pač zesilvač je až v kufru) ale je potřeba tam mit ještě nějakej "předzesilovač" protože napojit to rovnou na vstup mp3 je dost slkabý... ja měl klasický autoradio na mp3 pod sedačkou a do tohohle sem to pral přímo z výstupů ze zesaku .. mno....
pak se ještě prodava takovej pěknej převodnik (asi nejlepší řešení) místo changeru. prostě to tam připojíte a je to taková sráč krabička a do ní se strčí SD karta bo USB a prostě to hraje a i to i piše na displej nazvy... to je asi nejpříjemnější bastl audia...
jinak pokud mate ten trotl kazeták s palubákem pod... tak nenni nic lepšiho než tam da t prostě jiný dinový klasický radio... klidně i s DVD... ma to aspon pořádnej zesilovač a nějak to hrakje... za cca 1200kč se da koupit adapter s ovladanim (z volantu) na skoro všechny radia (sony pioneer panasonic jvc clarion,..skoro jakykoli)

E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual