Britská Rally Kokořín 2023
Včerejší akce (
10. června 2023 ) byla asi tou zatím nejzvláštnější, co jsem tento rok a možná i celkově kolem aut zažil. Mám v hlavě tolik plusů a mínusů, že snad ani nevím, jestli je dokážu všechny shrnout. Začneme tedy tím, co jsem věděl. Sraz se konal ráno v areálu Olympia Bowling Všenory (kdo trochu sleduje českou automobilovou scénu, možná bude tušit proč

). Pak jsem věděl, že se pojede podle jakéhosi šipkového itineráře. Nějaký podobný jsem byl dokonce línej si vygooglit, ale shodou okolností přidal chvíli před akcí jistý slovenský sedmičkář na instagram něco takového, takže jsem měl i jakousi představu. Dále, že budou po trase nějaké úkoly. Jestli to budou jen otázky, nebo budu skákat v pytli jsem taky netušil, ale okej, snad není nic, co by se nezvládlo. No a v neposlední řadě to byla délka trasy, který měla být v ideálním případě 270km.
Mnohem víc je ale věcí, co jsem nevěděl. Chvíli jsem si pohrával s myšlenkou, jestli vzít E38 nebo ne. I když je to "Britská Rally", tak je zde i možnost přihlásit se do kategorie open a přece jen byla větší pravděpodobnost, že tam bude sedmička jen jedna, zatímco partnerských vozů pride průvodů po celém světě (ano, Mini cabrio) celá řada. Sice jsem nevěděl, jaká bude trasa a že pravděpodobně se nepojede úplně na krev, ale při představě úzkých klikatých cestiček, možností 30 plus horka, deště a kdoví čeho jsem si to rozmyslel a raději vsadil na jistotu. Nutno říct, že v tomhle ohledu jsem udělal dobře. Sice startovaly i nějaká klasické vozy, nebo další dosti neohrabané, ale E38 by se tam skutečně jen trápila. Cesty byly občas úzké, občas rozbité, jindy se zas bylo nutné otáčet... Maličkou poctu v podobě startovního čísla 38 jsem si ale neodpustil.
Takže jak to celé probíhalo? Nejprve jsme se ráno (před 8 hodinou) všichni sešli na již zmíněném areálu Olympia Bowling ve Všenorech. Zde proběhla snídaně, základní rozprava a těsně před startem každý dostal itinerář a seznam úkolů. Úkoly byly ve formě otázek spojených s body po trase, většinou se týkali nějaké historické události nebo památky. Dále jsme dostali info, že na trase je hned po pár kilometrech objížďka, takže vlastně kilometry z instrukcí neplatí a je nutné k nim dopočítat tu objížďku. Dobře, takže vyjíždíme. Poprvé to jde snadno, paráda, všechno sedí. Je nutné si trochu zvyknout co vlastně co znamená a sladit se ohledně instrukcí. Brzy si systém najdeme a jde to zase překvapivě snadno. Upozorňuju, že zrovna tohle bývá většinou ten kritický bod - když už si člověk myslí, že paráda, víme známe, tak to pěkně po*ere. No, škoda mluvit. Přišel nějaký první drobnější kopanec, ale nevadí, zatím to dáváme dobře, dokonce dojíždíme (a předjíždíme) velkou spoustu posádek. Dovolím si malou vsuvku ohledně bodování. Říkal jsem, že se sice nejede (nebo nemělo by jet) jakože na krev, ale čas je počítán s odchylkou od nějakého referenčního, který jsem taky dopředu nevěděl nebo nepochopil - takže z toho plyne, že každé zdržení se musí tak trochu "nahnat". V cíli jsou pak k času připočítány sankce za špatné odpovědi k úkolům a také za kilometry navíc oproti základní trase. No nic, jedeme dál. Po téměř 2/3 celé soutěže jsem byl v úžasu, jak je možné se vlastně reálně podle takhle vágního zadání někam dostat přes půlku republiky - navíc v místech, kde jsem vůbec nikdy nebyl a neznám to tu. Pak to ale přišlo - něco nevychází. Potkáváme po cestě různě i další účastníky. Všichni bloudí - dohadují se, ze zoufalství už hledají na mapách, navigacích, telefonech. V cíli nám pak bylo řečeno, že se pořadatelé omlouvají a skutečně tam byla jedna chyba, která vznikla skrze nedávnou rekonstrukci cesty na trase. No dobře, podle mě tam nebyla teda jen jedna, ale řekněme, že pokud nebudou 2-3 body za sebou vycházet, je to konečná a velký problém. Do té doby jsme skutečně jeli poctivě, ale teď už mě nenapadlo nic jiného, než si podle otázek odvodit, kde se nachází další "úkolový" bod a od něj se odchytit. Upřímně si nedokážu představit, jak bych to jinak vymyslel a musel bych to vzdát. Nakonec se vše povedlo a někdy kolem 19 hodiny jsme dorazili do cíle, kterým byl Zámek Třešť. To byla dobrá i špatná zpráva. Parádní bylo, že se vše povedlo dojet a méně parádní to, že cesta domů bude ještě minimálně na 2.5 hodiny. Na zámku jsme se tedy navečeřeli, počkali na vyhlášení a pak vyrazili k domovu.
Jak už je u mě zvykem, nemůžu vynechat ani ekonomickou stránku věci a nějakou tu kritiku. K ceně startovného bych neměl výhrady, bylo to 800 korun a jak snídaně a večeře. I s malorážkou jako je Mini jsem spotřeboval dvě nádrže. Naštěstí jsem asi nic nezničil, ale překvapivě dostaly nejvíc na autě zabrat brzdy, kde mi přijde, že už nějak nestíhají a samozřejmě občas podvozek. Nepříjemná byla chyba v trase a za mě možná i celkově její délka. Jenže kratší trasa by prý nebyla taková výzva. Sami organizátoři to popsali tak, že kolem komína se může člověk projet na každém druhém srazu. Přesto si trvám na tom, že tak maximálně 2/3 dálky by byly ideální. Dopředu se samozřejmě neví, kde přesně bude trasa končit - dá se určit jen orientační perimetr. Nebylo by možná od věci nabídnout možnost se v cíli pak ubytovat - ať už by chtěl někdo povykládat a posedět třeba u skleničky, nebo toho má další po celém dni zkrátka dost a jediné na co se těší je sprcha a postel. No a tam potom vidina 2 nebo 3 dalších hodin v autě není asi to nejpovzbudivější. Teď 2 podotýkám, že tohle je jen taková moje spekulace a vůbec to nemusí být pravda, ale přesto. Možná neměli všichni tak úplně stejné podmínky. Každý z nás někdy na sraze viděl, že se pohár nechává pro "kámo". Vzhledem k tomu, že jsem ale nepočítal s nějakým umístěním jakožto úplný záčátečník mě to zas až tak netrápí. Důležité je, že kdyby se mě někdo ptal, jestli to má zkusit, tak bych akci klidně doporučil. A pokud to časově vyjde, možná další rok vyrazím znovu.
38 alespoň takto
Budeme startovat
Vytoužený cíl
Itinerář cesty
Galerie
https://volf-m.rajce.idnes.cz/Britska_R ... orin_2023/