mam menší problém, mam 740d motor M67. Dneska jsem dojel na parkoviste, vylízám z auta a všiml jsem si že se mě kouří z motoru, otevřu kapotu a šlo to zezadu od motoru a zpoddeklu. Celkem casto tam dolivam vodu...když jedu svizneji cca na 200km 1litr vody... ale koure z podkapoty jsem si vsiml dneska jak bylo tak sychravo. Takze jsem dojel dom, oddělal jsem dekl a samozdřejme že jsem nic moc nenašel kde by to mohlo unikat. Akorad na jednom místě přez škvíru mezi sáním jsem našel dole vodu.
Nejprve jsem si myslel že jak vedou hadice do výměníku tepla na topení, tak tam jsou kolínka který rády praskají, vlivem stáří a tepla. Ale toto nemůže být ono protože tam nic potečený nebylo. Taky vím že u takovych motorů praskají hlavy motoru a poněvadž jsem našel vodu tam, tak nechcu to radši napsat
Poněvadž je na tomto místě víc odborníků než v servise, tak se obracím s pomocí sem. Mohli by jsme mi poradit co by to mohlo být? Jestli měl už nekdo tento problem? Díky moc za rady a pěknej zbytek neděle.
KUBOŠ