tak to je sice fakt...ale budu to dělat já...spíš mi jde o to, že bych musel dělat i vnitřky a to znamená komplet všechno ven...NORMANN píše:hlavně ten celolak tě vyjde na cenu dvojnásobně vyšší, než je pořizovací cena tvýho auta. takže to bude asi rozhodující ukazatel, ne? nebo si to budeš stříkat sám?Danny.Sp píše:diamant se mě osobně nelíbí...to bych volil jinou černou...ale asi černou...černá sedma se mi vždycky líbila...ale do toho celolaku se mi fakt nechce...ikdyž plánuju odstrojit hodně věcí tak uplně se mi to vystrojovat nechce...
E32 750il HL
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
-
Danny.Sp
Re: Dannyho HighLine

tak nejspíš bude varianta s celolakem...ale asi bych udělal trošku prasárnu, že bych udělal vnitřky jen to co je vidět...ale neukamenje mě prosím...
eště nejsem plně rozhodnutej...
a jinak co řikáte na kola BMW Styling 21 17" 8J ET20 a 9J ET22...???
a jinak co řikáte na kola BMW Styling 21 17" 8J ET20 a 9J ET22...???

- Kontaktovat uživatele:
ja bych bejt tebou nechal kola jaký na tom sou. sou to krasný a exkluzivní 15ky (jestli je nechceš já na svou e32 jo). no a co se toho celolaku týče... proč ne? ja bych postupoval stejně než znovu absolvovat to debilní rozebírání do šroubku a nic pořádnýho z toho 

E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
-
Danny.Sp
mě osobně se tyhle kola moc nelíbej...chtěl bych nějaký 17" nebo 18" s pěkným límcem...tak kdyby někdo měl nějaký pěkný tak budu mít zájem...
jinak s tím lakem to asi tak udělám...stejně sem dneska zjistil po odkrytí kousku koberce že to tam z výroby taky neni stříkaný...takže udělám jen to co je vidět...celý to rozebírat nebudu....už jen kuli tý elektrice...
dneska sem zase kus odstrojil...a bohužel sem zjistil že origo dálakovej centrál je asi odpojenej...nevim z jaýho důvodu...vim jen že mám na klíčích zbytek dálky s ulomeným vystřelovacim klíček...zámky i spínačka sou asi měněný (spínačka urřitě) a zámek u řidiče ěště ke všemu zaslepenej...takže nevim jak to řešit pak...ten origo klíček asi už neseženu..co...??? taky sem našel ve dveřích zbytky skla takže do auta se asi někdo v mynulosti dostával...no...asi mě tam eště čeká pár překvapení...
jinak s tím lakem to asi tak udělám...stejně sem dneska zjistil po odkrytí kousku koberce že to tam z výroby taky neni stříkaný...takže udělám jen to co je vidět...celý to rozebírat nebudu....už jen kuli tý elektrice...
dneska sem zase kus odstrojil...a bohužel sem zjistil že origo dálakovej centrál je asi odpojenej...nevim z jaýho důvodu...vim jen že mám na klíčích zbytek dálky s ulomeným vystřelovacim klíček...zámky i spínačka sou asi měněný (spínačka urřitě) a zámek u řidiče ěště ke všemu zaslepenej...takže nevim jak to řešit pak...ten origo klíček asi už neseženu..co...??? taky sem našel ve dveřích zbytky skla takže do auta se asi někdo v mynulosti dostával...no...asi mě tam eště čeká pár překvapení...

tak nějaký novinky...
sedačky a tapecy sou venku...středovej panel kromě přední části taky...palubovku sem se rozhod že vytahovat nebudu...kufr a zadní světla taky odstrojeno...přední kapota, světla i mřížky taky pryč...postranní lišty a prahy taky dole...teď se víc a víc děsim tý elektriky...spousta kabelů a tak je nezapojeno a nevim kam patří...pár kabelů je uhnilejch a upadává...jinak teď asi proběhne odstojení zbytků a příprava na lak pomalu...rozhod sem se že stříknu i falce kolem dveří a vnitřky dveří...ať to neni takovej bastl...
a tady pár konečně pořádnejch fotek jak to teď vypadá...

jo...eště dotaz...jak je připevněnej strop....???nerad bych ho nějak poškodil...díky za rady...
sedačky a tapecy sou venku...středovej panel kromě přední části taky...palubovku sem se rozhod že vytahovat nebudu...kufr a zadní světla taky odstrojeno...přední kapota, světla i mřížky taky pryč...postranní lišty a prahy taky dole...teď se víc a víc děsim tý elektriky...spousta kabelů a tak je nezapojeno a nevim kam patří...pár kabelů je uhnilejch a upadává...jinak teď asi proběhne odstojení zbytků a příprava na lak pomalu...rozhod sem se že stříknu i falce kolem dveří a vnitřky dveří...ať to neni takovej bastl...
a tady pár konečně pořádnejch fotek jak to teď vypadá...

jo...eště dotaz...jak je připevněnej strop....???nerad bych ho nějak poškodil...díky za rady...

- Kontaktovat uživatele:
hoj, a kde to vubec bydlí jak daleko od prahy? docela by mě to zajimalo se jet podívat a klidně kdybys nevěděl co kam a jak i pomoct (takhle sem to měl vic jak normalně složene
).
jinak strop je chycenej za madla a slunečni clonky (šrouby) a pak vzadu u okna je nacvaklý tam opatrně a další nacvakávací sraní je u šíbru kolem dokola a sou to takový dementní plechy ktery sou do tý stropnice jakoby zapíchnutý takže se radi utrhnou a zustanou v šíbru.. tkaže tam opatrně... jinak to po oddělání rukojetí clonek a y poza gum jde snadno dolu... a eště bacha vzadu u okna no..
jinak strop je chycenej za madla a slunečni clonky (šrouby) a pak vzadu u okna je nacvaklý tam opatrně a další nacvakávací sraní je u šíbru kolem dokola a sou to takový dementní plechy ktery sou do tý stropnice jakoby zapíchnutý takže se radi utrhnou a zustanou v šíbru.. tkaže tam opatrně... jinak to po oddělání rukojetí clonek a y poza gum jde snadno dolu... a eště bacha vzadu u okna no..

E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
-
Danny.Sp
hoj...
stojí to v Nymburce...to je asi ani ne 50km od Prahy...z akaždou radu sem rád...je tam tý elektriky tolik že fakt nevim...navíc sem 7er nikdy nedělal...vlastně žádný auto takhle...
já mechanik nejsem...a táta na to nemá čas...a hlavně se snažim to dělat sám...
jinak všechny rukojeti i clonky mám dole...jen se bojim abych něco neutrh nebo nezlomil...mám pocit esi tam někdo nenaplácal lepidlo...to auto toiž už mělo asi pár kutilů...
jinak všechny rukojeti i clonky mám dole...jen se bojim abych něco neutrh nebo nezlomil...mám pocit esi tam někdo nenaplácal lepidlo...to auto toiž už mělo asi pár kutilů...

- Kontaktovat uživatele:
ta elektrika tam sice vypadá děsivě ale je dokonale navržená a přehledná a funkční. to je kousek to neni špatný. mno ono na tom stropě neni moc co yničit je to sololitova deska...a když praskne na kraji tak to přes ten koberec stejně neni nijak extra vidět. lepidlo by bylo zlý. zaměř se na ty místa co sem ti popsal tam sou ruzny zacvakavatka. a na bmwe32.masscom.net tam stropnici vyndavaji tušim že i s popisem

- NORMANN
v longu musí jít stropnice ven dobře, horší je to v krátký verzi, pokud teda není venku př. nebo zad. sklo, vytáhne se zadníma dveřma, akorát musí ven všechny sedáky a ten ventilátor s těma klapkama atd.co fičí na zadní sedačky bude muset taky ven. když už bude ta stropnice venku, možná by nebylo na škodu jí stříknout např. na černo, včetně čalounění sloupků.Snejk píše:ta elektrika tam sice vypadá děsivě ale je dokonale navržená a přehledná a funkční. to je kousek to neni špatný. mno ono na tom stropě neni moc co yničit je to sololitova deska...a když praskne na kraji tak to přes ten koberec stejně neni nijak extra vidět. lepidlo by bylo zlý. zaměř se na ty místa co sem ti popsal tam sou ruzny zacvakavatka. a na bmwe32.masscom.net tam stropnici vyndavaji tušim že i s popisem
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw
Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
co ho to nabadaš takovej tuzink střikat to na černo
... čeče nemusi jit dolu nic. ja sem dělal strop na sve 750iL a nemel sem venku ani sedaky jen sem je sklopil jinak tam všechno bylo ( a taky to byl highline ). z kratke se mi to podařilo taky vydolovat sice to už chtělo praskat ale šlo to.