tyhle kola budou pekne na cerne sedme, bez chromu, s cernyma svetlama, foliema jak bota ... uplna lahoda jak si to predstavuju
ale na tvoje auto to moc nebude
jinak tu vytahnu opet tu vec, ze nechapu proc se na tohle ptas ostatnich? jakou barvu jake kola ... je to prece tvoje auto ty se na neho budes cumet tak si to vyber podle sebe
chlapi mají pravdu, vybírej podle sebe, nikdo z nás s tím jezdit nebude i když by to nebylo špatný ale pokud chceš slyšet můj názor tak ty černý kola vypadají super ale nevím jestli zrovna na to tvý, spíš bych asi scháněl něco takovýho v 17"!
bbs.jpg
EX E38 728i, EX 740i E38 1995 DG39346,EX E38 740iA FL LPG, E32 735Ia 1991.
jasně, že si to nakonec stejně rozhodnu sám...ale prostě mém rád, když na to slyšim názor ostatních...navíc lidí, který se kolem 7er už nějakej čas točej a něco už viděli a maj skušenosti...toť celé...
Danny.Sp píše:jasně, že si to nakonec stejně rozhodnu sám...ale prostě mém rád, když na to slyšim názor ostatních...navíc lidí, který se kolem 7er už nějakej čas točej a něco už viděli a maj skušenosti...toť celé...
aspon když se ti ty lidi, co se nějakejčas točej kolem 7er budou smát co to máš na autě za kola, řekneš jim: co se tlemíte! vždyt jste mi to sami poradili!
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw
tak menší změna...jelikož je stále otazník na převodovkou tak spodek se dělta nebude...nechci to stříkat ochranym nástřikem pokud bych pak musel něco dělat s převodovkou a tak...
takže sem se vrhnul na předek...konkrétně odstrojení věcí kolem motoru...a hlavně vyndání LPG...to bude docela boj dát do původního stavu chlazení a asi i elektriku...tak sem na to zvědavej...
Snejk píše:
hm bude to nejspiš e32/34/36 podle toho co se sežene všechny padaj v uvahu. tu nalepku ti zavidim ale u nas na smichově otevřeli novej kitty shop tak tam zajdu co pro mě mužou udělat... každopadně na HLZPE jsou kitty návleky na pásy + velmi luxusní kitty clonítko proti slunci dopředu.. to se užije hlavně na dovolený zas včetně kitty osušek. ale co mě nevic z kitty doplnku dostava je koncovka na vyfuk s tou kittyhlavou mašli a fousky, fakt to chce nějakou popelnici ze ktery trči vejfuky aby to tam šlo dát a samozřejmě kittypotahy...
TU koncovku muzu sehnat, ale na e38 neni vyfuk, teda koncovka, teda videt.