Einspritzanlage
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- Michelin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Einspritzanlage
Jiste pac si to odjezdi do 100 tis vzaruce a pak to prodaj nam, a pak se nam to posere. Klasika .)
http://www.michalpavlik.com
Cekame na hebkou e32
Cekame na hebkou e32
- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
přesně jk piše michelin. to musiš prostě pochopit ty. ja bejt pomatenej podnikatel co nevi co s penezma ale zajima ho kolik žere jeho auto tak si taky koupim novou 745D a je mi jedno jak posrany ten motor je. koupim to nove, ojezdim to na 100% spolehlivě v zaruce tu to přežije nic se neposere ja si budu uživat milion Nm a spotřebu hovna a pak to pěkně s díky vrátím bud bmw nebo nějakemu bazaru... a pak přijde normann a řekne jé super nová 745 hustý kurva budu lítat zadáčko supér... a ujede 20tkm a cele se mu to rozpadne pod rukama a oprava bude stat jako pul auta a všichni včetně pomatenýho podnikatele mu budou řikat kyš kyš . zaplat 
nikdo se nepře o tom že je nafta špatnej směr... maji diky tomu spoustu zakazniku a spokojenejch... protože si přijdou pro svoje nové auto.. mají na něj zaruku... to ojezdí a pak pryč s tim...
ale ty si nepujdeš pro nové naftové auto... tak prostě spláčeš nad vejdělkem jednou. prostě nemaš jinou možnost než benzín/lpg. nebo jen platit, platit a platit. samozřejmě že pokud budeš auta střidat jako ja každy rok tak když si budeš vybirat pěkne kousky ktere už nějaky nebožak před tebou 3x repasoval tak se ti relativně nemuže nic stat..
určitě tu napiše spousta lidí s kamnama že neservisujou a jen jezdi. ale ja znam vic lidi co v naftě nechali i kalhoty... a pořád jen ty samé součástky...
nikdo se nepře o tom že je nafta špatnej směr... maji diky tomu spoustu zakazniku a spokojenejch... protože si přijdou pro svoje nové auto.. mají na něj zaruku... to ojezdí a pak pryč s tim...
ale ty si nepujdeš pro nové naftové auto... tak prostě spláčeš nad vejdělkem jednou. prostě nemaš jinou možnost než benzín/lpg. nebo jen platit, platit a platit. samozřejmě že pokud budeš auta střidat jako ja každy rok tak když si budeš vybirat pěkne kousky ktere už nějaky nebožak před tebou 3x repasoval tak se ti relativně nemuže nic stat..

E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
- Kuboš
- Kontaktovat uživatele:
NORMANN píše:to jsem chtěl slyšet! tuhle jednu větu! že něčemu taky nerozumíš a ještě se to navíc týká 7er!Snejk píše:ale dobrý heslo a kurva dopiči nejlepší heslo. sice o tý zasraný naftě vim piču ale prostě je pěkně zkurvená a jak z tebou kamarádila tak tě pěkně začíná srát aby ti to nebylo líto. jednou to prostě přijít muselo kdy i ten tvuj motor ti vrátil tu tvojí hnusnou a perverzní spotřebu a jak si se nám smál a ted to máš zpátky. jak se na pořadně zasranou zpíčenou naftu sluší a patří. ta si jednou najde každýho kdo myslí že to ochčije a bude si jezdit sedmou prdel zadara..![]()
uvědomte si synci, že u bmw už dávno pochopili, že nevystačí s výrobou jen těch zmrdanejch benzínovejch motorů, to by totiž přišli o nejmín polovinu klientů, dneska si většina takovejch těch připitomělejch podnikatelíčků nekupuje nic, než x5 3,0d, 530d touring, x3 3,0d 330d, 320d, 520d a podobně. už kurva otevřete voči! proberte se z tý nostalgie 70. 80. a 90. let, kdy bmw si zakládalo na benzínových motorech a diesely se teprve učili dělat!
Musím se zastat NORMANNA a napsat pár vět do pranýře. Ja mam 740D, mel jsem tam problem pouze s unikem vody, to jste mi pomáhaly vyřešit tady, PDC klasika a mam tam spatnej 3.vstřik. To se projevuje pouze při sešlápnutí plného plynu a jelikoš jezdím na požitek z jízdy, tak ze tam mam spatnej 3. vstrik me ani nesere. Co jsem se ptal a zjistoval zkusenosti nejenom tady na 7er.cz tak jsem se dopidil k tomu, že na 740D se nic moc nesere, mel jsem stesti ze jsem to kupoval od cloveka ktery se o auto vazne staral. Kdyz tam budete tankovat kvalitni naftu s aditivy např. od OMW tak nebude mit problem ze vstrikama, cerpadlem a vseho kolem. Ja osobne bych nemenil kdyz si budu kupovat dalsi semu tak pouze 740D, nebo 745D, zadnej posranej benzin. Jezdim za cca 8-8,4l , sice po meste 12-14l, ale myslim ze oproti vasich spotreb je to super a to nemluvim o kroutaku. Ja vim benzin je benzin a nafta je nafta, kazdy ma svoje pro a proti. Ale jak rikam, jsem spokojen. Mejte se a hlavne me nenadavejte!
e38- 740D nafta forever 
- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
hhh 12-14 po meste.. to mam taky. a nemusi me trapit žadny špatny vstřik co mi zachvili propali pist apod..
a to že je 740d super volba to bych nepsal ani omylem. ted si vem že se fakt něco podělá co ted? viděl si někdy jinou 740d? tady.. na klubu.. na dily? těch aut je snad min jak alpin. ja teda 740d viděl jen zatim na obrazku. a nedovedu si předdstavit na to shanět cokoli. kromě nového.... uff. bud rad že ti slouží, tenhle motor neprovazi žadný pěný pověsti. spíš se mluví o jednom z nejhorších dieselů který vůbec bmw opustilo.
to je další problém naft, málokdo to umí servisovat, díly sou na to skoro nesehnatelný protože těch aut tady jezdi 0 a rozebírá se jich -1. takže je to i takhle past... chudak normann i ja shanime marně už rok debilni naftove mlhovky... nene děkuji nechci... a spotřeba 8-14... 740 jezdi za 10-14 taky a díly na ní se válí na každem dvorku a prakticky za cenu poštovneho
to je další problém naft, málokdo to umí servisovat, díly sou na to skoro nesehnatelný protože těch aut tady jezdi 0 a rozebírá se jich -1. takže je to i takhle past... chudak normann i ja shanime marně už rok debilni naftove mlhovky... nene děkuji nechci... a spotřeba 8-14... 740 jezdi za 10-14 taky a díly na ní se válí na každem dvorku a prakticky za cenu poštovneho

E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
-
caknakis
Nechci se nikoho zastávat. Jen by mě zajímala jedna věc:
Šáhněte si do svědomí....Kdo z vás, co máte benal+LPG měníte po 10 000 km svíčky? Kdo z vás, to nechává seřizovat a čistit ten systém, tak jak se má? Kdo z vás okamžitě kupuje novou nádrž, když se blíží její životnost? A kdo z vás opravdu dodržuje zákaz parkování v podzemkách a podobně? Proč tam vlastně ten systém nedávají už z výroby, když je to tak super?
Když se zaměřím na to, že chci jezdit s čistým svědomím, klidem a nepřemýšlet každý den za kolik km to musím zase do servisu, tak mi logicky vyjde buď čístý benzín, nebo ropa. Nebavím se teď o provozních nákladech, ale o klidu. Moje auto muselo za posledních 9 let do servisu se závadou, která souvisela s tím že žere naftu místo benálu jen jednou.
Šáhněte si do svědomí....Kdo z vás, co máte benal+LPG měníte po 10 000 km svíčky? Kdo z vás, to nechává seřizovat a čistit ten systém, tak jak se má? Kdo z vás okamžitě kupuje novou nádrž, když se blíží její životnost? A kdo z vás opravdu dodržuje zákaz parkování v podzemkách a podobně? Proč tam vlastně ten systém nedávají už z výroby, když je to tak super?
Když se zaměřím na to, že chci jezdit s čistým svědomím, klidem a nepřemýšlet každý den za kolik km to musím zase do servisu, tak mi logicky vyjde buď čístý benzín, nebo ropa. Nebavím se teď o provozních nákladech, ale o klidu. Moje auto muselo za posledních 9 let do servisu se závadou, která souvisela s tím že žere naftu místo benálu jen jednou.
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
- NORMANN
ale ale snejku, já s tím zatím taky jen jezdím, co jsem tu opravoval, tak byly stejný věci jako ne benzínáku, jako ABS senzor, elektrika, podvozek- ramena atd. jediný co jsem za těch 40tisíc a ne 20 vyměnil na motoru je několikrát olej, filtry, žhavící svíčky a budu měnit napínací kladku. výměna oleje a filtru v převodovce, což je fuk, jestli benal, nebo diesel.Snejk píše:přesně jk piše michelin. to musiš prostě pochopit ty. ja bejt pomatenej podnikatel co nevi co s penezma ale zajima ho kolik žere jeho auto tak si taky koupim novou 745D a je mi jedno jak posrany ten motor je. koupim to nove, ojezdim to na 100% spolehlivě v zaruce tu to přežije nic se neposere ja si budu uživat milion Nm a spotřebu hovna a pak to pěkně s díky vrátím bud bmw nebo nějakemu bazaru... a pak přijde normann a řekne jé super nová 745 hustý kurva budu lítat zadáčko supér... a ujede 20tkm a cele se mu to rozpadne pod rukama a oprava bude stat jako pul auta a všichni včetně pomatenýho podnikatele mu budou řikat kyš kyš . zaplat
ale ty si nepujdeš pro nové naftové auto... tak prostě spláčeš nad vejdělkem jednou. prostě nemaš jinou možnost než benzín/lpg. nebo jen platit, platit a platit. samozřejmě že pokud budeš auta střidat jako ja každy rok tak když si budeš vybirat pěkne kousky ktere už nějaky nebožak před tebou 3x repasoval tak se ti relativně nemuže nic stat..určitě tu napiše spousta lidí s kamnama že neservisujou a jen jezdi. ale ja znam vic lidi co v naftě nechali i kalhoty... a pořád jen ty samé součástky...
Už pochop ty snejku, že pokud do toho svýho benalkrámu po důchodci z vysočiny nedáš lpg za 40tis., mimochodem za tu částku se svým autem 2x objedu zeměkouli
sám dobře víš, že jsem se tenkrát rozhodoval mezi tvým zemanobusem a tímhle dieslem, rozhodl jsem se pro diesla a jsem rád, udělal bych to tak znova, s tím zemanosaurem bych toho tolik nenajezdil, věčně bych měl prázdnou nádrž, pokud bych s tím jezdil, musel bych kloboukovat jako ty, abych měl jakous spotřebu, kterou bych finančně přežil, ale na to nepotřebuju auto s motorem 210kw a můžu si koupit např. auto s hrbem - thalii.
kdybych měl reagovat takhle zuřivě na vaše poruchy na těch vašich benzínovejch starejch křápech, tak bych se upsal.
a nemysli si snejku, že s benzínákama na rozdíl od dieselů jezdí lidi, který se o to auto nesmírně starají, nejlépe starý dědové, že?
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw
Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
tbe sem v týhle diskuzi čekal
ja taky nejezdim na lpg protože se mi to nevyplati přesně kuli tomu cos napsal.
msuéíš ale počítat že třeba kuboš ma identicke provozni naklady jako ja v benzinu a eště nad nim vysi meč nad připadnym rozpadnutim se čehokoli. což mě moc netrapi a když.. .tak to uvedu do puvodniho stavu prakticky zadarmo i kdyby s e mělo jednat o nový motor (nechci vidět co stoji novy 3,0D nedejbože 4,0D uff)
a pokud budu takovej zabijak a dam si tam lpg tak se bavime o třetinovejch nakladech, ne jako kdysy polovina. kdy beno stalo 24 a plyn 15, ted je to 28-30:10-12 což je už docela zajímavý,... a i když se vysereš na nějaký revize a kraviny ktere stejně nikdo neděla jake svičky za 10 a podobně to nikdo neřeši, ja osobně nalital 100 000 nalpg a svičky měnil asi 2x a co.... tak je to docela výhra. a stoji to za uvahu. ale mě osobně se to třeba nevyplati... nějak sem si zcyknul autem jezdit a ne atm mit dalši bazmek navic. aspon mě to nelaka jezdit pro každe lejno a ve finale bych prachy projezdil stejne, auto zničil a nic z toho ...
msuéíš ale počítat že třeba kuboš ma identicke provozni naklady jako ja v benzinu a eště nad nim vysi meč nad připadnym rozpadnutim se čehokoli. což mě moc netrapi a když.. .tak to uvedu do puvodniho stavu prakticky zadarmo i kdyby s e mělo jednat o nový motor (nechci vidět co stoji novy 3,0D nedejbože 4,0D uff)
a pokud budu takovej zabijak a dam si tam lpg tak se bavime o třetinovejch nakladech, ne jako kdysy polovina. kdy beno stalo 24 a plyn 15, ted je to 28-30:10-12 což je už docela zajímavý,... a i když se vysereš na nějaký revize a kraviny ktere stejně nikdo neděla jake svičky za 10 a podobně to nikdo neřeši, ja osobně nalital 100 000 nalpg a svičky měnil asi 2x a co.... tak je to docela výhra. a stoji to za uvahu. ale mě osobně se to třeba nevyplati... nějak sem si zcyknul autem jezdit a ne atm mit dalši bazmek navic. aspon mě to nelaka jezdit pro každe lejno a ve finale bych prachy projezdil stejne, auto zničil a nic z toho ...

- Snejk
- Kontaktovat uživatele:
ja netvrdim že s tim jezdi nějaci duchodci ale tomu benzinu je celkem jedno kdo a jak s tim jezdi hlavně když měni olej 
kdežto ten naftak je nachylnej na kejchnuti a tak proč tady jezdiš pulrok s hlaškou ktera ti ted na zimu auto odstavila když je to teda takova legrace všechno sehnat za par kaček... sam viš že si na tom autě už měnil prasklou hlavu. jestli sou tam vstřiky turobo čerpadla puvodni to viš taky prd. a jak si napsal, sere se tam všecko ostatni jako na ostatnich sedmach. tak proč si pořizovat ještě další věci ktere se mužou vysrat. už tak je toho tam dost o co se starat
bud rad že ti to ještě jezdi. tu 16:9 sem kupoval od kluka co ma 530D rok a je krasna . rok 2001. ale turbo vstřiky, čerpadlo a je v tom za 80 a je nasranej že už mu to do domu přiště nesmi...
jestli ja do auta někdy dam 80tisic na servisu tak to budu mit fouse až na zem
kdežto ten naftak je nachylnej na kejchnuti a tak proč tady jezdiš pulrok s hlaškou ktera ti ted na zimu auto odstavila když je to teda takova legrace všechno sehnat za par kaček... sam viš že si na tom autě už měnil prasklou hlavu. jestli sou tam vstřiky turobo čerpadla puvodni to viš taky prd. a jak si napsal, sere se tam všecko ostatni jako na ostatnich sedmach. tak proč si pořizovat ještě další věci ktere se mužou vysrat. už tak je toho tam dost o co se starat
bud rad že ti to ještě jezdi. tu 16:9 sem kupoval od kluka co ma 530D rok a je krasna . rok 2001. ale turbo vstřiky, čerpadlo a je v tom za 80 a je nasranej že už mu to do domu přiště nesmi...
jestli ja do auta někdy dam 80tisic na servisu tak to budu mit fouse až na zem

- Kuboš
- Kontaktovat uživatele:
Muj znamej ma delanou uplne stejnou motorizaci jak ja na zakazku, snizeny, 20" alpiny, sport paket, precipovany, nejakych 300koni, pancer, dvojity skla, vazi mu to 2,8t, jezdi s tim jak HOVADO, ale doslova. Nikdy na tom nic nemenil, samozdrejme krome oleja. Vstriky dobry, turba taky, cerpadlo OK, ma ji 2 roky. A myslim si ze kdyz se na tom neco vysere, sehnat se da vsechno. Uznavam ze ne tak snadno jak na benzin, ale sezenesSnejk píše:hhh 12-14 po meste.. to mam taky. a nemusi me trapit žadny špatny vstřik co mi zachvili propali pist apod..a to že je 740d super volba to bych nepsal ani omylem. ted si vem že se fakt něco podělá co ted? viděl si někdy jinou 740d? tady.. na klubu.. na dily? těch aut je snad min jak alpin. ja teda 740d viděl jen zatim na obrazku. a nedovedu si předdstavit na to shanět cokoli. kromě nového.... uff. bud rad že ti slouží, tenhle motor neprovazi žadný pěný pověsti. spíš se mluví o jednom z nejhorších dieselů který vůbec bmw opustilo.
e38- 740D nafta forever 
- NORMANN
snejku snejkuSnejk píše:hhh 12-14 po meste.. to mam taky. a nemusi me trapit žadny špatny vstřik co mi zachvili propali pist apod..a to že je 740d super volba to bych nepsal ani omylem. ted si vem že se fakt něco podělá co ted? viděl si někdy jinou 740d? tady.. na klubu.. na dily? těch aut je snad min jak alpin. ja teda 740d viděl jen zatim na obrazku. a nedovedu si předdstavit na to shanět cokoli. kromě nového.... uff. bud rad že ti slouží, tenhle motor neprovazi žadný pěný pověsti. spíš se mluví o jednom z nejhorších dieselů který vůbec bmw opustilo.
ještě mi ukaž kde sháníš věci na 7er za cenu šrotovnýho, máme rozdílný jen motory a řídící jednotky, to je všechno, nezapomen. ty jsi takovej tlučhuba, pokud si myslíš, že mluvíš pravdu, tak už to nehul.
a ty mlhovky- no já je nesháním já jsem jí opravil, vždyt svojí funkci plní, akorát, že má prasklý sklo, no a co? hlavně že svítí a neteče do ní. ony se ke mně jednou dostaví, za supr cenu samy, jako většina věcí, co jsem na auto chtěl, stačí si jen počkat, jaxe říká, kdo si počká, ten se dočká.
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw