Einspritzanlage

Elegantní rv. 1994 - 2001
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
KAMIL740

Re: Einspritzanlage

Příspěvek od KAMIL740 »

Kuboš píše:
KAMIL740 píše:nevim mozny je vsechno kdyz mozna clovek chtel tak mu nasrali na zadni sedacky a napsali do vybavy individual :D :D ale ani katalog EZ'TK nevi nic o pancerovy nafte :)
Me rikal to, co jsem napsal, dival jsem se jeste do technicaku ze mu to vazi tolik. Jo jeste ma jinou barvu, sice je modra ale svetlejsi, ale ne zas jak je alpina blue

jj ja ti verim nerikam ze je to nerealny ale minimalne zajmavy mozna hod foto auta skla a tak jestli budou protoze je to fakt rarita a chce to videt protoze jak rikam pancerovani slo jenom na L verzi coz by byl individual jka cip jestli je kratka :D :D :D
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot :)))
e34 525i spera rules elpídží by dejv :)))
Snejk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snejk »

ja z normanna začnu brat drogy a jezdit tédéesem. štastny a veselý vy bando kamen :lol: to myslim v dobrym.
Obrázek
E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
KAMIL740

Příspěvek od KAMIL740 »

Snejk píše:ja z normanna začnu brat drogy a jezdit tédéesem. štastny a veselý vy bando kamen :lol: to myslim v dobrym.
to jo ty urcite :D :D :D :D
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot :)))
e34 525i spera rules elpídží by dejv :)))
caknakis

Příspěvek od caknakis »

Hezký večer všem!
PS- náš neohrožený krotiteli Zemanosaura, už se chystáš na moje DSP? :-)
E32 740iL LCI
E38 740i LCI
F01 740i LCI
evlo

Příspěvek od evlo »

caknakis píše:Nechci se nikoho zastávat. Jen by mě zajímala jedna věc:
Šáhněte si do svědomí....Kdo z vás, co máte benal+LPG měníte po 10 000 km svíčky? Kdo z vás, to nechává seřizovat a čistit ten systém, tak jak se má? Kdo z vás okamžitě kupuje novou nádrž, když se blíží její životnost? A kdo z vás opravdu dodržuje zákaz parkování v podzemkách a podobně? Proč tam vlastně ten systém nedávají už z výroby, když je to tak super?
Když se zaměřím na to, že chci jezdit s čistým svědomím, klidem a nepřemýšlet každý den za kolik km to musím zase do servisu, tak mi logicky vyjde buď čístý benzín, nebo ropa. Nebavím se teď o provozních nákladech, ale o klidu. Moje auto muselo za posledních 9 let do servisu se závadou, která souvisela s tím že žere naftu místo benálu jen jednou.
No tusim, ze to bude mit co delat s tim, ze firmy co ho tam z vyroby davaji to davaji do ctyrvalcu. I s mnoztevni slevou by se u V8 dostali tak na 60k, spis vic, to muze byt u sedmi tak 1/10 vsech ostatnich nakladu! Leda by vyvinuli vlastni system. Samozrejme dizl je jednodusi - jedno palivo, jedne dopravni system, jedna ridici jednotka, jedny vstriky atd.
Jura.gl

Příspěvek od Jura.gl »

To čerpadlo v nádrži je na pravy straně, bud je špatny nebo je jen ucpany to sítko. Tohle sem měl taky bylo uplně vcucly tak sem to vyčistil a za měsíc se vysralo uplně tak sem ho vyndal a nemam ho tam vubec mam u motoru ruční pumpičku protože když dlouho stojí padá nafta a je problém nastartovat i za studena. Ale na nic jinyho by to mit vliv mít nemělo to čerpadylko. 525tds má menší a použity stojí kolem 2000. Vadnej vstřik sem měl taky ale to se projevovalo jinak motor nechtěl jít přes 3000 otáček a pořát se cukal. S hlavním vstřikovacím čerpadlem zatím zkušenost nemám ale možná to bude tím
e38 725 Tds 11/97
fredy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fredy »

Jura.gl píše:To čerpadlo v nádrži je na pravy straně, bud je špatny nebo je jen ucpany to sítko. Tohle sem měl taky bylo uplně vcucly tak sem to vyčistil a za měsíc se vysralo uplně tak sem ho vyndal a nemam ho tam vubec mam u motoru ruční pumpičku protože když dlouho stojí padá nafta a je problém nastartovat i za studena. Ale na nic jinyho by to mit vliv mít nemělo to čerpadylko. 525tds má menší a použity stojí kolem 2000. Vadnej vstřik sem měl taky ale to se projevovalo jinak motor nechtěl jít přes 3000 otáček a pořát se cukal. S hlavním vstřikovacím čerpadlem zatím zkušenost nemám ale možná to bude tím
Také mi padala na 525 tds nafta, ale já to neřešil ruční pumpičkou, ale dal jsem těsně za vývod hadičky z nádrže zpětný ventil a docela pohoda.
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

díky kamarádi kamnáci dieseláci za rady, až mi bude líp, mrknu na to, ta ruční pumpa je zajímavej nápad, už jsem ho i viděl na jednom unikátním 725tds, který je na prodej v Sobotce u Jičína, stojí tam teda už hrozně dlouho ale je velmi zajímavé, myslím, že ho nikdo nechce hlavně proto, že jeho motor je upravenej od firmy Elsbett na rostlinej olej, jaxi já myslím podle úprav na motoru a podle nálepky Elsbett.
Zatím se čerpadlo v nádrži zas uklidnilo, ale určitě se na něj mrknu a pokud je tam sítko, určitě ho alespon vyčistím. myslím, že to čerpadlo v nádrži má jen funkci tu spadlou naftu natlačit z5 k vstřikovacímu čerpadlu, ne? věřím, že po startu zas vypne, nebo ne? asi to pak i vyzkouším.
Fredy:jake zpětnej ventil jsi tam dal?
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
Jura.gl

Příspěvek od Jura.gl »

jo po startu se vypne, ale ted si nejsem jist jestli okamžitě nebo až po určity době
e38 725 Tds 11/97
fredy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fredy »

No jak bych to popsal, palivo jde jen jedním směrem, jak přestane čerpadlo sát, tak tam zaskočí nějakej ventilek či kulička a palivo nemůže téci zpět do nádrže. Je to taková malá blbinka, ale fachčí dobře. Rozřezal jsem hadičku co nejblíže k nádrži a dal tam ten ventil, nebo jak to správně nazvat. To donesl mladej /učí se na automechanika/, že mu to na učnáku poradili. Nevím co tomu tenkrát bylo, měl jsem venku čerpadlo v nádrži, vyčistil ho, prubl ho a fachčilo, ale pořád padala nafta, tak možná netěsnilo a nafta protékala.
ex. E38 740i, 1994, manuál, lpg
...
E38 750iL, 1994 - prodej nd....
Odpovědět