Tomstrom silver BMW 740 NEW KOLECKA R19"

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
KAMIL740

Re: Tomstrom silver BMW 740

Příspěvek od KAMIL740 »

Tomas V8 píše:Radši jsem to smazal ať zbytečně nekalím vodu, ale prostě nemám rád řeči že policajti nic nezmůžou a bla bla bla. Prostě machra za klávesnicí může dělat každej, ale na tý ulici je to jinak :? A to už tam 8 let nejsem :)

hele kalici :) na ulici to funguje stejne ale ja nejsem curak kdyz ke me prijde policajt ze me chytil pred skolou jak jedu 120 (coz nejezdim) ale hypoteticky tak samozrejme prijmu trest se vsim vsudy ale ona realita je jina ty cubky a ted treba myslim mestaky si vymysli picoviny neskutecny a u PCR je taky par peknej curaku co slapou chodniky a clovek co misto toho aby me "pirata silnic " napravil a dal mi pokutu radsi sebere uplatek neli si primo o nej rekne je u me CURAK ZKURVENEJ a nic jinyho misto aby hlidali veci ktery hlidat ma a delali veci ktery delat maj tak stojej a pred svatkama vybiraj na darky rekni mi sam je to KURVA normalni ????????????????????? uz at jsem z tyhle zkurveny repuliky v pici protoze to co predvadi cela spolecnost z toho je mi na bliti

kdyz si policajt pri obycejne kontrole vymysli picoviny jenom aby ti dal flastr myslis ze je to normalni ???
policajti samy neznaj zakony a vymysli si prestupky uplne neskutecny kdyz mas kurva zakon tak ho dodrzuju ne a kdyz neni v zakone psany to a to tak to proste delat muzes jenze tady si par lidi mysli ze policajt je vladce a nic jinyho ne je to z 95% TUPE hovado co masti pokuty k sobe do kapsi a nerikej ze ne mozna u vas to je jiny ale u NORMALNICH policajtu to tak je a to jsou prave ty idioti co jsou na ulicich a nemyslim dopravaky takze kdyz te chyti a vymasli jenom proto ze si urazil jeho jesitnost tim ze ON je pan policajt tak je nejlespi chovat se jako curak a nechat to na spravni rizeni nic jinyho a v tom pripade muze policajt jako mnou placena figurka UPLNY HOVNO a uz se o tom nechci bavit pac sem se akorat nasral KURVA
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot :)))
e34 525i spera rules elpídží by dejv :)))
Tomas V8

Příspěvek od Tomas V8 »

Úplně s Tebou souhlasím, spousta si jich umyla držku houbou jak vyfárali z dolu, navlíkli si uniformu a teď si myslí že můžou všechno. Sám si s takových trotlů při kontrole dělám prdel a ztrapňuju je .... ale, ne každý si nechá srát na hlavu a to jakým stylem to popisuješ, jak bys každýho poslal do prdele a pod .... Prostě spousta těch déle sloužících už taky ví co kde a jak, takže i to "oznámení" by Ti tak znepříjemnili, že bys ve finále litoval, že jsi tu pokutu radši nezaplatil. Sám mám auta dost provokativní (bývalé iso si sám chtěl ;) ) , ale jak jsem psal, doteď když mě staví starší četník, tak nemám zrovna příjemnej pocit. No nic, nebudem to tu zasírat, prostě mě pár věcí dokáže namíchnout a tohle je jedna z nich. Takže ty kecy o placených figurkách ..... hrozně rád si za Tvoje prachy vozím prdel v letadle :lol:
KAMIL740

Příspěvek od KAMIL740 »

ja vim ze to neni jednoduchy ale ja proste narazim na ty hovada co chtej delat poradek ale penize brat pro sebe takovy ty samovyhlaseny serifove :D :D :D
hele a s tim ze si vozis prdel letadlem za my prachy taky vim ze to neni tak jednoduchy muj kamarad to dela taky mozna ho znas :D :D :D
ex skoda faborit 135 l
Tomas V8

Příspěvek od Tomas V8 »

;)
KAMIL740

Příspěvek od KAMIL740 »

jj na iso sem byl se divat super provocative car ale chtel ho spis kamos ja sem tam byl jenom jako clovek co vedel kdo ho ma prad barakem ja uz mel v ty dobe svy ktery bych nevymenil :D :D
ex skoda faborit 135 l
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

Snejk píše:no kamil je takova podobna postava jako ty takže možná metrový ramena má :lol: prát bych se s váma pánové nechtěl. ale mě osobně si benga dycky uškvařej na cibulce a nikdy s nima prostě řeč nebyla... ja sem na tohle špatnej člověk. za mě lepší je moc nesrat, snažim se na ně bejt přátelskej. ale když mě nedavno stavěli po tom, co sem objel auto ktery se posralo v křižovatce, a pak se mě ptali proč sem to auto objížděl... tak to sem malem chcipnul fakt... proč asi :D
já ti to říkám už po 3.! :twisted: vymakal jsi zemanosaura a ted makej na sobě! udělej ze sebe mafiána a to už od pohledu a budeš vidět, jak k tobě budou švestky milé. :lol: už máš delší kabát? :lol:
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
Snejk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snejk »

nemam ale mam v něm zbran, ta mi sice nepomuže na benga ale už se tolik v našich pražských temných zákoutích nebojim :lol:
Obrázek
E32 730i LPG >> E32 735iL LPG>>E32 750iL high-line >>E38 740i >>E32 735i >>E38 740iL HLZPE >>e65 745i>>e66 760Li individual
NORMANN

Příspěvek od NORMANN »

Snejk píše:nemam ale mam v něm zbran, ta mi sice nepomuže na benga ale už se tolik v našich pražských temných zákoutích nebojim :lol:
nejdřív se jí ale nauč používat woe, na benga ale radši ne.... :roll:
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw

Ex: 2x E12 520, E12 525, E28 527i, E32 735i+ E30 316i, E34 520i touring, E34 525ixA touring
Tomstrom

Příspěvek od Tomstrom »

hosiiii, naky diody v ledvince policajty vubec nezajimaaa :D ............
jinak sem si meril spotrebu z 80 % sem jezdil po meste a vysla me na 17 litru :D :D :D sem cumel..... ale to sem jezdil neslusne...
doufam ze se to brzo s automatem naucim a dostanu se na lepsi,jinak muzu vydelavat jen na benooo :roll: :D
Tomas735i
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas735i »

zvykej si :D
Odpovědět