tim ze sem rek ze na krapach tak kola i za 40 t v porovnani s kolama z bentley nebo jinych nekolika nasobne drazsima kolama jo jsou to krapy nechapu proc to beres osobne ??? mas na koal za 40 sou pro tebe best to bylo jenom porovnani ze kdyz se tim mejou kola za x set tisic tak urcite by to nemelo vadit nejakym ojetinam
dr.zejus a BMW 740i
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.
Příklad:
BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
- KAMIL740
Re: dr.zejus a BMW 740i, další sedma v Brně
ja nemeju auto pred panelakem ale na rucnim myti bud to zaplatim a oni to umejou a nebo coz je pro me prijemnejsi jedu do boxu s vapkou ne ???
tim ze sem rek ze na krapach tak kola i za 40 t v porovnani s kolama z bentley nebo jinych nekolika nasobne drazsima kolama jo jsou to krapy nechapu proc to beres osobne ??? mas na koal za 40 sou pro tebe best to bylo jenom porovnani ze kdyz se tim mejou kola za x set tisic tak urcite by to nemelo vadit nejakym ojetinam
proste nemam rad kdyz nekdo keca o necem cemu nerozumi a basta kup si mafru v malym za 200 a musi to byt supermafrasol zred ho 1:10 pokud nejsou moooc spinavy tim myslim zapeceny kusy desek
zajed do boxu s vapek oplachni a pak neco kecej ze to sezere auto akorat je logicky ze kdym mas lesteny kola nemejes to tim ze ano

ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot
))
e34 525i spera rules elpídží by dejv
))
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot
e34 525i spera rules elpídží by dejv
- Michelin
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak. jinak aez zrovna nejsou zadna hitparada.
http://www.michalpavlik.com
Cekame na hebkou e32
Cekame na hebkou e32
- Rostik
Tak hlavně ať auto slouží, já ho měl skoro dva roky a opravdu jezdilo pořád spolehlivě a je mi ho dost líto ale už sem chtěl změnu.... No takže teď mám auto jen na léto 328i cabrio cítím se v tom docela stísněně zatím ale to si zvyknu:-D Jinak změna to je docela velká proti bezpečnému korábu auto bez střechy..
- WilD
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tak aspoň už vím, kde je konec Rostikově kárce...
Škoda, že šla bez kol, teď mi akorát deptá, že nemám 30 klacků, abych sednul do auta a jel za Rostikem...bo jsem nikdy neviděl kola, který by padly lépe...
A Rostiku, tady ti říkám, že jsi mě s tou volbou sklamal
Jsem vážně čekal spíš 8er nebo něco raritního a ty zrovna E36...

Škoda, že šla bez kol, teď mi akorát deptá, že nemám 30 klacků, abych sednul do auta a jel za Rostikem...bo jsem nikdy neviděl kola, který by padly lépe...
A Rostiku, tady ti říkám, že jsi mě s tou volbou sklamal
WilDWerkE - (self)servis
7er: Lískulka 708MPI ...DF92280,
Other BMWs: KIT 812HTP, Alpinašrot 300NIC...
7er: Lískulka 708MPI ...DF92280,
Other BMWs: KIT 812HTP, Alpinašrot 300NIC...
- dr.zejus
Dík, jsem s autem spokojenej jak želva. Není to teda taková hračka jako E30, ale to se dalo čekat a to svezení v tom je opravdu parádní. Vždycky si hledám nějakou záminku do toho auta sednout a jet. Musí se ještě udělat pár věcí(měnily se zadní ramena, seštelovala se parkovací brzda. U toho se zjistilo, že brzdy jsou těsně před výměnou, takže v brzké době budou komplet nové brzdy. Dál pak chci nechat opravit lámání sedáku a zajet za čalouníkem ať mi sešije dvě trhlinky ve švech předních sedaček) a pak už se těším na lepší počasí, až auto hodím do pucu.
Jinak volba Rostika není vůbec zlá, podle těch pár fotek co jsem viděl, vypadá to auto velice dobře.
Též přeju ať nový přírůstek spolehlivě slouží a ať rozdává radost
Jinak volba Rostika není vůbec zlá, podle těch pár fotek co jsem viděl, vypadá to auto velice dobře.
Též přeju ať nový přírůstek spolehlivě slouží a ať rozdává radost
- hanz325
Čau, že jsi dnes nechal zaparkovanou u Billy v Líšni? ..Musel jsem se u ní na chvíli zastavit a pokochat se.. 
BMW 730d E38 10/1998 Steptronic
ex BMW 728i E38 12/1996 Steptronic
- dr.zejus
hanz325 píše:Čau, že jsi dnes nechal zaparkovanou u Billy v Líšni? ..Musel jsem se u ní na chvíli zastavit a pokochat se..
Tak doufam že se líbila
- hanz325
No jasně, je to fešanda! Já stávám kousek nad ní na tom oploceným parkovišti u Renaultu (pracuju tady). Akorát dnes je u nás na klempírně protože jsem včera stál půl dne na ulici před salonem a nějakej hňup se mi tam stihnul opřít s nějakým blílým autem do předního blatníku a trošku ho promáčknul..dr.zejus píše:hanz325 píše:Čau, že jsi dnes nechal zaparkovanou u Billy v Líšni? ..Musel jsem se u ní na chvíli zastavit a pokochat se..Buď jsi detektiv, tipař nebo bydlíš v Líšni. Přiznej se
![]()
Jo musel jsem ji tam nechat, protože normálně na parkovišti před barákem nebylo místo.
Tak doufam že se líbilaKde je k vidění ta tvá?
- dr.zejus
To mě taky napadlo jako alternativa, že tam někde děláš, páč tam jednu sedmu vídávám. Takže tvoje je ta vínová krasavice co stává u Renaultu v kleci. Bydlím hned v těch prvních panelácích takže si nešlo nevšimnout, jen jsem nevěděl komu patří. Moc se mě ta tvá sedma líbí.hanz325 píše:No jasně, je to fešanda! Já stávám kousek nad ní na tom oploceným parkovišti u Renaultu (pracuju tady). Akorát dnes je u nás na klempírně protože jsem včera stál půl dne na ulici před salonem a nějakej hňup se mi tam stihnul opřít s nějakým blílým autem do předního blatníku a trošku ho promáčknul..dr.zejus píše:hanz325 píše:Čau, že jsi dnes nechal zaparkovanou u Billy v Líšni? ..Musel jsem se u ní na chvíli zastavit a pokochat se..Buď jsi detektiv, tipař nebo bydlíš v Líšni. Přiznej se
![]()
Jo musel jsem ji tam nechat, protože normálně na parkovišti před barákem nebylo místo.
Tak doufam že se líbilaKde je k vidění ta tvá?
Jinak frajera chytit, tak vyliskat
- hanz325
To mě taky napadlo jako alternativa, že tam někde děláš, páč tam jednu sedmu vídávám. Takže tvoje je ta vínová krasavice co stává u Renaultu v kleci. Bydlím hned v těch prvních panelácích takže si nešlo nevšimnout, jen jsem nevěděl komu patří. Moc se mě ta tvá sedma líbí.
[/quote]
Jo jo, tak ta je moje, díky! Když budeš mít chuť, stav se na kafe, pokecáme (stačí vlézt na salon Renaultu a zařvat BMW 7 a on už mě někdo zavolá
)
Jo jo, tak ta je moje, díky! Když budeš mít chuť, stav se na kafe, pokecáme (stačí vlézt na salon Renaultu a zařvat BMW 7 a on už mě někdo zavolá