Rozebrani, repas EDC tlumice.

pokec jen ohledně 7er
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
Hugo

Rozebrani, repas EDC tlumice.

Příspěvek od Hugo »

Rozebiral nekto EDC tlumic? Je to jen olej, nebo olej/plyn? Vickrat jsme cetl, ze jde EDC tlumic rozebrat, a tim padem i repasovat. Moje tlumice, co se funkcnosti tyce jsou docela OK, ALE predni pravy je rezavy, miska na pruzinu je az shnila a zda se, ze dlouho nevydrzi, levy predni je lepsi, ale taky rezavy. Budu delat GO podvozku, a ty shnile tlumice nemuzu nechat jen tak, tak mne napadlo, ze bych koupil za par korun pouzity edc tlumice (v Buh vi jakem stavu), ktere ale maji obal v dobrem stavu, a ze bych jen vymenil vnitrnosti z tech mejch (pistnice, ventily, novy olej, a nevim co vsechno jeste je tam). Co myslite, slo by to? :roll:
BMW 740iA E38 09/1994; diagnostika INPA a DIS
Regis

Re: Rozebrani, repas EDC tlumice.

Příspěvek od Regis »

Urcite je rozebiral Fugo, pokud se teda nepletu. :D Prodavaj se soupravy na repasovani.
e39 '02
Hugo

Příspěvek od Hugo »

Sehnat celou soupravu na repas by bylo idealni....nevis kde by se to dalo sehnat? Co jsem googlil tak jsem nic nenasel :(
Regis

Příspěvek od Regis »

Pry to snad vyrabej polaci, ale fakt si to nepamatuju pac EDC nastesti nemam. :lol: Zkus napsat Fugovi SZ a nebo mu zavolej/napis mail, myslim ze mu to vadit nebude. Ma v profilu odkaz na stranky kde je snad nekde i cislo.
Pokud se neco dozvis tak to pak postni sem. ;)
e39 '02
Fugo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fugo »

předek jsem nedělal takže neporadím, zadek jsem dělal, tam to nebyl problém. Ale na e32 takže edcIII
Kawasaki ZX-10R masakr!!!

>>>Pneuservis,Klimatizace<<<
Hugo

Příspěvek od Hugo »

Fugo, vymenil jsi v tom tlumici i olej? Nevim jakou viskozitu pouzit... :roll:
Fugo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fugo »

no on se vyměnil tak nějak automaticky, já měl EDC III/LAD tudíž do nich šel tlakovej Pentosin 7.1

Takže s tímhle ti nepomůžu, ale pokud umíš anglicky nebo německy tak si najdi na www.7er.com Ericha (je z Tokya/Japonsko) nebo na bimmerboard je jako Shogun a on před časem ty viskozity na něco sháněl, zda je sehnal nebo ne nevím.

Hugo

Příspěvek od Hugo »

Diky Fugo, ty vlakna jsem nasel, je tam toho docela hodne, pomaly to ctu .....jeste by mne zajimalo, jak jsi presne vedel rozmer tych O tesneni, ci jsi je jen zmeril nebo existuje neco jako ETK, kde by byli rozkresleny jednotlivy dily toho tlumice s popsanymi soucastkami? (stary vymackany O krozek bude furt o neco mensi jak puvodni, napr. jak tam nekto potreboval o-ring 20,3 x 2,4....)
Fugo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fugo »

došel jsem si do obchodu s hydraulikou kde si to oměřili dle vodítka a pístnice a pak se hledalo v tabulkách až to našli, ono je tam jako těsnění použit nějaký teflonový kroužek a z vnějšku je ještě O-kroužek, nic složitýho na tom není jen se to objednávalo někde z rakouska.

Odpovědět