magnum píše:zdarec! nemáš náhodou ve předu daný dení svetla v nárazníku? jestli jo tak jsem tě tuhle viděl u Area Bory
někdy si taky pohrávám s myšlenkou dát si světla na denní svícení nějak do nárazníku, rád bych se nechal inspirovat, má to někdo? je mi líto furt kurvit už tak drahý xenony. navíc na mně každou chvilku někdo bliká, abych si rozsvítil světla, často na to zapomínám.
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw
Proč si nenecháte aktivovat denní svícení dálkovýma? Je to parádní věc, když nastartuješ, tak dálkové svítí cca na 18% a když zapneš světla, tak zhasnou, palubka přitom nesvítí, ostřikovače světel je neostřikují a je to 100% legální a nejlevnější a nejjednodušší.
caknakis píše:Proč si nenecháte aktivovat denní svícení dálkovýma? Je to parádní věc, když nastartuješ, tak dálkové svítí cca na 18% a když zapneš světla, tak zhasnou, palubka přitom nesvítí, ostřikovače světel je neostřikují a je to 100% legální a nejlevnější a nejjednodušší.
T613 píše:svetla pro denni sviceni maji svoji normu, coz dalkove jaksi nemaji krupaci po tom jdou
to asi taky, ale hlavně to co říká caknakis to jde jen na FL, na před FL to dle majitelů diagnostik nejde, už bych to jinak měl kurva.
a strašně rád bych se v tomhle případě mejlil.
Naposledy upravil(a) NORMANN dne pát dub 09, 2010 7:54 pm, celkem upraveno 1 x.
Freude am Fahren mit E38 725tdsA / E39 525tdsA Touring, E39 530dA Touring 142kw