E32 750il HL

zde se můžete vy a vaše auto představit
Pravidla fóra
Zadejte si prosím do podpisu identifikační údaje svého vozu, pro lepší orientaci o jaký vůz se jedná.

Příklad:

BMW 750i e32 05/92 DC77645 (posledních 6 znaků VIN)
Odpovědět
R6 power

Re: tak zatim pokračujem...

Příspěvek od R6 power »

Já sem občas nemrknout, tak se ani nezasměju:-)
E39 530iAT, rodinný kočár & daily car
do počtu přibyla zase 7er DN62376

ex spousta kočárků, hlavně E36, byla i E32
Danny.Sp

Příspěvek od Danny.Sp »

tak se zase něco udělalo...začal sem strojit a kupovidu zatim vim kam co patří... :D

Obrázek Obrázek Obrázek

bohužel kufr už je zase rozdělanej... :( jelikož sem tam zapoměl dát kryty kabelů... :D a moc mi ty koberečky neseděj...sou nějaký pokroucený...

!!! a velká prosba !!!: nemá někdo schémata jak zapojit Beckra rádio atd.??? někdo ten tuner vyštípal a teď nevim jak to zapojit...a nemá někdo fota co by vše mělo bejt V HL v kufru...???vim že mi chybí telefon, changer, ale eště něco mi chybí hned za sedačkama a mám tam moc volnejch kabelů...díky moc...
Obrázek

stále som ten vyjebaný vagabond čo po sídlisku jezdí černým vyjebaným báwom...
scorpion

Příspěvek od scorpion »

pokračuješ pěkně ;) ;) jen by to chtělo lepší foto a docela by mě zajímal jak vypadá ten lak :twisted: :twisted: ;) ;) až to bude komplet tak to bude parádní autíčko ;)
Obrázek
KAMIL740

Příspěvek od KAMIL740 »

jj drzim palec kurva taky bych si neco poskladal mit na to cas a misto a penize :lol:
ex skoda faborit 135 l
ex e38 740ia 10/97 DK66882
citoren AX 1,0 spot :)))
e34 525i spera rules elpídží by dejv :)))
T613

Příspěvek od T613 »

zapojeni jsem doted nikde nevidel ... mit to tady ja tak jdu na to od lesa :-) Proste prvni zkus rozchodit to hlavni radio + tuner s celou repro soustavou (asi tam budes mit HiFi) az ti to pojede zacni laborovat s tim druhym ... ja tu mam ve sbirce jedno cd electronic s externim tunerem jak mas ty, mozna je stejny ... kdyz mi poradne nafotis ten tuner a radio zezadu tak se na to podivam, ale poradne fotky konektoru pripadne nalepek ... ne ty tvoje rozmazane z mobilu pod uhlem ze nevidim jestli je to hranate nebo kulate

co se tyce kufru a HL tak tam nic moc nebylo. Kdyz to vemu z opacne strany tak HL je proste polozka vybavy pod nejakym cislem treba placnu 786. Takze tu mam origo katalog kde mas moznost dodelani vybavy a kravin si prikoupit HL a pod tou polozkou mas asi 15 veci co HL obsahuje ... 2x radio, zadni PDC, bocni zaclony atd atd ...a changer tam treba vubec nemusi byt, to je jako dalsi priplatek . A treba je tu napsana poznamka ze k HL nejde koupit sportsitze (anatomy) protoze ty se vcetne stolku nedelaly ... proste vsechno ma svuj system cisel

Takze se zas do toho moc nemotej a nevymyslej si tam zbytecne neco co tam byt vubec nemuselo :-)

EDIT: tak jsem nakonec nasel neco nafoceneho kde to je pekne videt
http://chose007.rajce.idnes.cz/BMW_radia/
Danny.Sp

Příspěvek od Danny.Sp »

tak dneska už jsem se posadil... :D

Obrázek

scorpion:je to černá se zlatou perletí...nafotit to jde jen na slunicko...a tlacit z garáže se mi to moc nechce protože zatlačit pak ty 2tuny do kopečka zpátky nic moc... :D

T613:díky moc za rady...
něco málo jsme už našli...vše je hnaný přes ten tuner...do zadního rádio vede jen jeden kabel, to je v poho...do předního jen asi čtyři...takže taky pohoda...ale ten tuner někdo ušmikal takže chyběj svorkovničky...ale něco sme teda uř našli tak snad to pujde...
a co se týče tý výbavy tak snad tam kromě toho telefonu a changeru nechybí...ale ty kabely tam teda sou jako příprava...???protože mi přijde že mi tam přebejvaj... :D
Obrázek

fano031

Příspěvek od fano031 »

Danny.Sp píše:tak se zase něco udělalo...začal sem strojit a kupovidu zatim vim kam co patří... :D

Obrázek Obrázek Obrázek

bohužel kufr už je zase rozdělanej... :( jelikož sem tam zapoměl dát kryty kabelů... :D a moc mi ty koberečky neseděj...sou nějaký pokroucený...

!!! a velká prosba !!!: nemá někdo schémata jak zapojit Beckra rádio atd.??? někdo ten tuner vyštípal a teď nevim jak to zapojit...a nemá někdo fota co by vše mělo bejt V HL v kufru...???vim že mi chybí telefon, changer, ale eště něco mi chybí hned za sedačkama a mám tam moc volnejch kabelů...díky moc...
Mám dáke schémy, ale neviem rok výroby tvojho auta a počet repro...
BMW 730iA e38 DF74988
T613

Příspěvek od T613 »

co se tyce pripravy svazku tak na telefon ani changer zadna priprava neni ... to mas proste komplet svazek ktery jsi tam dodelal ... koneckoncu treba changer je propojeny jenom s radiem takovym stinenym kabelem tlustym asi jako malicek a pak jde do neho napajeni, nic vic

telefon to same, to ma svuj vlastni svazek uplne mimo hlavni svazek auta vcetne anteny, a zase mas napajeni vzadu jinak nic

pripravu svazku v aute mas treba na PDC (musis mit vystup na gong, na tlacitko, signal z automatu na zpatecku, zadni repro co ti pipa)
u PDC kdyz ho nemas z vyroby musis dodelat cely svazek pro cidla, ktery je zas externi
tim nechci rict ze kdyz tam nemas tovrani pripravu, tak to nejde dodelat ... jde to, ale je to slozitejsi protoze musis dotahnout vsechno od nuly svepomoci

pokud neco nevis tak nejlip kdyz nafotis konektor a barvu dratu a da se zjistit na co to je, ale jak jsem psal musis to fotit fotakem protoze z techto fotek poznas akorat to jestli je to hranate nebo kulate a ne barvu :lol:
Danny.Sp

Příspěvek od Danny.Sp »

OK...zkusim nafotit co tam mám navíc a snad se něco najde co to vůbec je...ale je tam toho fakt nějak víc...díky moc...

jinak je to rok 1990...
Obrázek

fano031

Příspěvek od fano031 »

tak ktoré ti pošlem?
Obrázek
BMW 730iA e38 DF74988
Odpovědět